LG G3 Kullanıcıları Kulübü

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Ne garanti servisindeki ne de bayilerdeki elemanların hiçbiri ileri düzey kullanıcı değil. Sadece para kazanmak için mecbur olduğu işi yapıyor.
Sonra bu hala geliyoruz işte.. Yazık bize.

İleri düzey bilen eleman kullanıcının sorunlarını anlayıp çözüme götürür. Kullanıcı memnuniyeti için de bu gerekli ama bunu daha anlamadı bizim Türkiye servisleri. Şu forumdan bile oradaki kişilerin yerini rahatça doldurabilecek ve daha iyi iş yapabilecek kişiler dolu fakat bu ülkede böyle bir şey zor.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Ne garanti servisindeki ne de bayilerdeki elemanların hiçbiri ileri düzey kullanıcı değil. Sadece para kazanmak için mecbur olduğu işi yapıyor.
Sonra bu hala geliyoruz işte.. Yazık bize.
Valla haklsn kardesim G2 aldgm yerde bi kere huawei ascend gu aldrtcaktm kuzenime adam dediki bana tuhaf tuhaf markalarla gelmeyin ve telefon bildigim halde oylesine bi soriyim dedim bana samsung cihaz onerdi ya birde g2 aldm o gun ordan ana bu telefon 2 kez dokununca aciliomu filan dedi ve bir keresindede lg ekrani kotu yapiyor dedi valla beni koysalar oraya daha iyi bunlarn hepsi gercek.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Valla haklsn kardesim G2 aldgm yerde bi kere huawei ascend gu aldrtcaktm kuzenime adam dediki bana tuhaf tuhaf markalarla gelmeyin ve telefon bildigim halde oylesine bi soriyim dedim bana samsung cihaz onerdi ya birde g2 aldm o gun ordan ana bu telefon 2 kez dokununca aciliomu filan dedi ve bir keresindede lg ekrani kotu yapiyor dedi valla beni koysalar oraya daha iyi bunlarn hepsi gercek.
Biraz karısk yazmsm zaten adam bana o gün samsung önerdi kafayı yiyecektm bide etrafmdakiler LG ne ya samsung cok iyi diyolar anlatamiyom iyice kafa yedirtiolar turkiyedeki millet iste bi marka iyi oldumu herkes onu aldimi o iyi olur :(

MoonseroZe

Asistan
Reaksiyon puanı
2
İleri düzey bilen eleman kullanıcının sorunlarını anlayıp çözüme götürür. Kullanıcı memnuniyeti için de bu gerekli ama bunu daha anlamadı bizim Türkiye servisleri. Şu forumdan bile oradaki kişilerin yerini rahatça doldurabilecek ve daha iyi iş yapabilecek kişiler dolu fakat bu ülkede böyle bir şey zor.

Aynensonuna kadar katılıyorum. Forumdan yine bi kac kisiye sormustumda hepsi iyi veya kotu yanitvermislerdi. Ha iyilestirdimi dersen orasi muamma :D ama bu servisteki elemanlarin vasat olduklari bi gercek

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Goturdum alanya lg servisine. Adam bakti telefona sorun ne falan ekran suresi 3 saaten fazla gitmiyor usta falan dedim kendisinin telefonuda g3 dedim bakayimmi bi sizde nekadar yeni cikarmis sarzdan anlamadim. Demezmi bana nerden actin orayi banada bi gostersene. Icimden saydiriyorum ben. Oldu ozaman diyip ciktim. Adam oranin sorumlusu bide. Başka yardim alabilecegim yerler ne olabilir turkcellden aldim teli
Türkiye'deki her markanın servisi kötü gerçekten.

Ama Vintek Servis'e yollayabilirsen yolla bence. Diğerlerine göre iyi bir firma. Çoğu insanının beklentisini karşılıyorlar. Tabi istisnalar olabilir.

marsharun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar ben de bir hafta önce LG G3 aldım. Batarya konusunda şikayetçiyim. Bir sorum olacak.
Alır almaz Lollipop'a güncelledim. Gün içerisinde en fazla yüzde elli parlaklık kullanıyorum ve 4 saat ekran süresini anca görüyorum. Bu durum normal midir?

GKHNYL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaslar foruma yeni katildim, bir sorum olacak sizlere. N11den aldigim lg g3 32 gb var bende, pc suitten andoid 5.0a güncelledim. Yanliz 4.4.2ye gore cihaz yavasladi, bu sorunu yasayan var mi? Cihazin program versiyone v20h-eur-xx

marsharun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Düşük parlaklıkta 4 saat çok az. Güncelleme ile düzelme ümidi var mıdır bu bataryanın :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Merhaba arkadaslar foruma yeni katildim, bir sorum olacak sizlere. N11den aldigim lg g3 32 gb var bende, pc suitten andoid 5.0a güncelledim. Yanliz 4.4.2ye gore cihaz yavasladi, bu sorunu yasayan var mi? Cihazin program versiyone v20h-eur-xx

Hard reset atmayı dene.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Kuzenimde G3 var sizin dediginiz gibi gitmiyor az android 5 ama quadhd ekran koymamalydilar gic degilse s805 islemciye koyabilirdiler.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Merhaba arkadaşlar ben de bir hafta önce LG G3 aldım. Batarya konusunda şikayetçiyim. Bir sorum olacak.
Alır almaz Lollipop'a güncelledim. Gün içerisinde en fazla yüzde elli parlaklık kullanıyorum ve 4 saat ekran süresini anca görüyorum. Bu durum normal midir?
Bence normal değil. Ben wifi veya veride kullanıyorum ayrıca launcher kullanıyorum , fun run diye bir oyun var internet ile oynanıyor ve 5 saate yakın ekran süresi alıyorum.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Kesinlikle hard reset at. Büyük olasılık ile düzelecektir.

marsharun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence normal değil. Ben wifi veya veride kullanıyorum ayrıca launcher kullanıyorum , fun run diye bir oyun var internet ile oynanıyor ve 5 saate yakın ekran süresi alıyorum.

Hay maşşallah :) peki napmak lazım bi çözümü var mı ekran süresini artırmanın. Kalibrasyon falan hikaye diyorlar.

Program versiyonu V20h-TUR-XX

Ha bir de şöyle bi durum var. Bazen oyun oynarken, video izlerken falan mesala şarjım yüzde 50 gösteriyor. Ekranı kapatıyorum beş dakka sonra ekranı açıp tekrar bakıyorum şarj yüzde 51-52 falan olmuş. Mesela gece yatarken yüzde 9'du batarya. Sabah kalktım yüzde 10 olmuş.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Hay maşşallah :) peki napmak lazım bi çözümü var mı ekran süresini artırmanın. Kalibrasyon falan hikaye diyorlar.

Program versiyonu V20h-TUR-XX

Ha bir de şöyle bi durum var. Bazen oyun oynarken, video izlerken falan mesala şarjım yüzde 50 gösteriyor. Ekranı kapatıyorum beş dakka sonra ekranı açıp tekrar bakıyorum şarj yüzde 51-52 falan olmuş. Mesela gece yatarken yüzde 9'du batarya. Sabah kalktım yüzde 10 olmuş.
Valla ben genelde evde isem yüzde 0 ile yüzde 20 arasında kullanıyorum ekran parlaklığını. Video izlersem arttırıyorum.
Konum ve senk. açık değil hiçbir zaman çünkü aktif olarak işime yaramıyor.
Mesela şarj yüzde 100 dolunca hemen çıkarmıyorum. 20 dakika veya yarım saat geçiyor. Ayrıca yüzde 15'in altına düşürmüyorum.

20f'de iken şarj biraz daha kötüydü. 20h yapınca gözle görülür bir artış oldu bende.

O dediklerin normal . Sıkıntı değil yani merak etme. Gece telefonu kapatınca pil toparlıyor kendini.Ondan artıyor.

Haa bir de çalışan uygulamaları sürekli kontrol et. Ram yemesin fazla.

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Valla ben genelde evde isem yüzde 0 ile yüzde 20 arasında kullanıyorum ekran parlaklığını. Video izlersem arttırıyorum.
Mesela şarj yüzde 100 dolunca hemen çıkarmıyorum. 20 dakika veya yarım saat geçiyor. Ayrıca yüzde 15'in altına düşürmüyorum.

20f'de iken şarj biraz daha kötüydü. 20h yapınca gözle görülür bir artış oldu bende.

O dediklerin normal . Sıkıntı değil yani merak etme. Gece telefonu kapatınca pil toparlıyor kendini.Ondan artıyor.

LG3 te kare tuşuna basıp uygulamayı arka planda çıkarıyorum ama pil kullanımı bölümünde çalışıyor gözüküyor acaba nasıl oluyo kısayolu varmı

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
LG3 te kare tuşuna basıp uygulamayı arka planda çıkarıyorum ama pil kullanımı bölümünde çalışıyor gözüküyor acaba nasıl oluyo kısayolu varmı
Bir yerde okumuştum .
Ne kadar doğru bilmiyorum. Oradan kapatınca uygulamalar kapanmıyormuş zaten. Uygulamalar açık iken geri tuşuna basmak kapatma görevindeymiş.
Ben genelde ayarlar uygulamar çalışan uygulamalardan kapatıyorum
Tabi sık sık değil. Telefonu bırakacaksam oraya girip kapatıyorum.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358

Ne yalan soyliyim g2 nin parlakligini hic kismiyorum hep 100 dusuk parlakligi sevmem 1 gun cikario az kullanrsam 2 gun.

GKHNYL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hard reset attim ama yine bisey degismedi kesinlikle 4.4.2 hizinda degil. Asabim bozuldu

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Ne yalan soyliyim g2 nin parlakligini hic kismiyorum hep 100 dusuk parlakligi sevmem 1 gun cikario az kullanrsam 2 gun.
ec481cc673e54e974b8f33af19351976.jpg

marsharun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki teşekkürler. Günü rahat rahat çıkarıyor en azından. 33 saat aldım batarya süresi geçen gün. Tabi çok kurcalamadım telefonu. Ekran süresi anca 4 saat işte. Teşekkürler arkadaşlar bilgiler için sağolun.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Peki teşekkürler. Günü rahat rahat çıkarıyor en azından. 33 saat aldım batarya süresi geçen gün. Tabi çok kurcalamadım telefonu. Ekran süresi anca 4 saat işte. Teşekkürler arkadaşlar bilgiler için sağolun.
Batarya süresi pek önemli değil ekran süresi yanında.

Aslında telefonu yüzde yüzde alıp bayaa kurcalasan daha fazla ekran süresi almış oluyorsun. Bazen boş boş şarj azalıyor.

ilker58

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ayrı bir konu açtım ama kimse cevaplamadı yada kimse bilmiyor. G3 uzmanlarının bu forumda olduğunu düşünüyorum. Çok çok ta iyi anlamam ben telefondan alalı 3 ay oldu. Ama dün facebook a girdiğimde alttaki durum fotoğraf yerini bildir butonlari kayıp oldu. Onun yerine facebook ekranında sağ altta yuvarlak mavi içinde kalem işareti var durum butonu olarak o geldi. Eski haline almak istiyorum lütfen yardım !!

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Arkadaşlar ayrı bir konu açtım ama kimse cevaplamadı yada kimse bilmiyor. G3 uzmanlarının bu forumda olduğunu düşünüyorum. Çok çok ta iyi anlamam ben telefondan alalı 3 ay oldu. Ama dün facebook a girdiğimde alttaki durum fotoğraf yerini bildir butonlari kayıp oldu. Onun yerine facebook ekranında sağ altta yuvarlak mavi içinde kalem işareti var durum butonu olarak o geldi. Eski haline almak istiyorum lütfen yardım !!
Facebook uygulamasını silip baştan kurdunuz mu?

Bir de şöyle bir şey olabilir: Facebook yeni bir güncelleme üzerinde çalışıyor ve siz bu güncellemenin denendiği bir kullanıcı kitlesindesiniz. O kaleme tıklayınca yer bildir, durum girme vs. vardır.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Teyzemdede ayni sorun var bana getirdi telefonu hemen heralde guncellemeyi ilk once baskalarina veriolar deniyolar sonra guncelliyolar yeni hali bu olcak bizede gelir 1 haftaya zaten yuvarlak ve sade belliki materyal tasarım.

ilker58

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mustafa bey ; facebook a 2 kere silip kurdum ama olmadi. Facebooka da sorun bildirimi yaptım. Ama dediginiz gibi piyango bana vurdu galiba kobaylar içinde bende varım demekki :P

Çok teşekkür ederim ... Dünden bu zamana kadar kafaya taktim. ( çok önemli bir sorun değil ama sorun bende takıntılı insanım ��) evet ben dün Facebook a güncelledim ondan sonra oldu . dediginize katılıyorum şimdi doğru orantılı. Vallahi bir nefes aldım . ama uygulama çok kötü bence ....

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Ben beta testerlar arasındayım bir de. Bana bile gelmedi bu sürüm. :)