ardapolat64
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Peki şu sebepten dolayı alma dediğiniz özellik ???
S810 ve adreno 430 veya 450 ile gelirse dusunurum mali t760 gibi cop grafik islemcisi ile gelirse hic bir ise yaramaz.S810 ve 4GB LPDDR4 ram ile gelirse bende M8 den geçiş yapmayı düşünüyorum.
Performanstan yana sıkıntım yok ama kamera yetmemeye başladı..
Snapdragon'dan başka bir işlemci ile geleceğini düşünmüyorum ama bakalım hayırlısı.S810 ve adreno 430 veya 450 ile gelirse dusunurum mali t760 gibi cop grafik islemcisi ile gelirse hic bir ise yaramaz.
Samsung'un yaptigi gibi olamsin.Snapdragon'dan başka bir işlemci ile geleceğini düşünmüyorum ama bakalım hayırlısı.![]()
Adreno 450 ile geleceğini zannetmiyorum keşke gelse..S810 ve adreno 430 veya 450 ile gelirse dusunurum mali t760 gibi cop grafik islemcisi ile gelirse hic bir ise yaramaz.
Ben parmak izi okuyusunu nereye koyacaklarini merak ediyorum arkaya mi koyacaklar ? Yoksa home tuslarini ekrandan alacaklar mi ? (Insallah ekrandan ayri olur)Adreno 450 ile geleceğini zannetmiyorum keşke gelse..
Kuvvetle muhtemel 430 ile gelecektir.
Yine 2k olmazsa olmazı olur tabii orası ayrı ama farketmez S810 altından çok rahat kalkar.
Çerçevesi çok az ve Nexus 5 gibi minimal bir ön yüz tasarımı olursa o telefon alınır.
Umarım sakat ürünlere denk gelmeyiz tabii orasıda şans..
Ayrıca G4 deki S810 güncellenmiş yeni üretim olur çünkü o zamana kadar Qualcomm dan gelen şikayetler neticesinde hatasını düzeltecektir.
Arkada olur diye tahmin ediyorum.Ben parmak izi okuyusunu nereye koyacaklarini merak ediyorum arkaya mi koyacaklar ? Yoksa home tuslarini ekrandan alacaklar mi ? (Insallah ekrandan ayri olur)
Bence açma kapama tuşuna koyarlar tahminimce.Ben parmak izi okuyusunu nereye koyacaklarini merak ediyorum arkaya mi koyacaklar ? Yoksa home tuslarini ekrandan alacaklar mi ? (Insallah ekrandan ayri olur)
Ön kamera düşük ışıkta yağlı boya gibi çekiyor ön kamera rezalet resmen ama arka kamera çok iyi çok fazla detay veriyor ve ışığı gördümü coşuyor 13mp faktörübelki önceki sayfalarda verilmiştir ama 171 sayfayı okumak/incelemek kolay değil, bu nedenle merak ettiğim bir şey var, g3 ün kamerası g2 ye göre nasıl, çok fark var mı?
[MENTION=13881]mert25[/MENTION] Kesinlikle katılıyorum. Eğer ön kamerayı ışıklı ortamda kullanırsan iyi sonuç veriyor ama ışık az gelirse kötü çekiyor.Ön kamera düşük ışıkta yağlı boya gibi çekiyor ön kamera rezalet resmen ama arka kamera çok iyi çok fazla detay veriyor ve ışığı gördümü coşuyor 13mp faktörü
Ayarlardan led ışığı kapat aç bakalım düzelecek mi ?Tel kilitliyken beyaz led yanıp sönüyor.sebebi nedir? Bildirim falan hiçbir şey yok...
Kapattım açtım düzeldi.ama nedenini merak ettim durup dururken neden oldu.kullanma kılavuzunda yazar belki bakayım.Ayarlardan led ışığı kapat aç bakalım düzelecek mi ?
Arada böyle takılmalar veya buglar olabiliyor.Kapattım açtım düzeldi.ama nedenini merak ettim durup dururken neden oldu.kullanma kılavuzunda yazar belki bakayım.
Öyle bir anlattın ki ben bile çok üzüldüm durumunu az çok tahmin edebiliyorum. Garantisi varsa servise var bence. Allah sabır versin.Ya herkez guncelleme ile sarz sorunu kalkti diyor lg bana farkli bi guncellememi atti gozunuzu seveyim. Yeter artik nekadar ince eleyip sık dokusam en fazla yarim saat fazla sarz suresini dayandirabiliyorum. 2.30-3 arasi ekran acik kalma suresi. Bu nedir abi. Iphone a sovuyodum yagmurdan kaçarken doluya tutulmusum. Valla buysa 2k mi 4kmi ne ise alin. tobest. 2 yil nasi dayanacam ben bu telefona Allah icin ya
Ben yine düşüncemi savunurum kardeşim. 5 saat ekran süresi aldım. Genelde 4 saat alıyorum . 20h'den 4 saati zor görüyordum.Ya herkez guncelleme ile sarz sorumu kalti diyor lg bana farkli bi guncellememi atti gozunuzu seveyim. Yeter artik nekadar ince eleyip sık dodokusam en fazla yarim saat fazla sarz suresini dayandirabiliyorum. 2.30-3 arasi ekran acik kalma suresi. Bu nedir abi. Iphone a sovuyodum yagmurdan kaçarken doluya tutulmusum. Valla buysa 2k mi 4kmi ne ise alin. tobest. 2 yil nasi dayanacam ben bu telefona Allah icin ya
Hayalimdeki ekran süresi 8 saat. Tabi G3'te hayal.G2 ile 8 saat görürdüm beabu aralar nedense 6 cıvarı alıyorum
Hayalimdeki ekran süresi 8 saat. Tabi G3'te hayal..Ama Telefonu ilk aldığım zamanlarda (değişim kararı ile gelen cihaz) 6 saat ekran süresi almıştım. Bayaa sevinmiştim . Şimdi ise 4-5 saat ekran süresi alıyorum. Arada da 5 saati geçiyor.
Menmunum aslında.![]()
G2'nin stabilitesinden ve pil ömründen kim memnun kalmıyor ki. O yönden pek bir şikayet görmedim hatta hiç.Yazın 6-7 den aşağı düşmezdi kışın daha da yükselir diyodum düştüama hala çok memnunum
![]()
G2 candır 6 mayıstan beri kullanıyorum senin dedigin gibi kısın soguk daha cok gider diyordum ama az gidio ama hala diger telefonlardan iyi gidio bu arada g3 un sarji tabi g2 den az gidio ama arkadasn telinde arıza var o kadar gidemez.Yazın 6-7 den aşağı düşmezdi kışın daha da yükselir diyodum düştüama hala çok memnunum
![]()
Ben de senin gibi düşünüyorum. O cihazda bir şey olabilir.G2 candır 6 mayıstan beri kullanıyorum senin dedigin gibi kısın soguk daha cok gider diyordum ama az gidio ama hala diger telefonlardan iyi gidio bu arada g3 un sarji tabi g2 den az gidio ama arkadasn telinde arıza var o kadar gidemez.
Ben de senin gibi düşünüyorum. O cihazda bir şey olabilir.
Ne garanti servisindeki ne de bayilerdeki elemanların hiçbiri ileri düzey kullanıcı değil. Sadece para kazanmak için mecbur olduğu işi yapıyor.Goturdum alanya lg servisine. Adam bakti telefona sorun ne falan ekran suresi 3 saaten fazla gitmiyor usta falan dedim kendisinin telefonuda g3 dedim bakayimmi bi sizde nekadar yeni cikarmis sarzdan anlamadim. Demezmi bana nerden actin orayi banada bi gostersene. Icimden saydiriyorum ben. Oldu ozaman diyip ciktim. Adam oranin sorumlusu bide. Başka yardim alabilecegim yerler ne olabilir turkcellden aldim teli