LG G3 Kullanıcıları Kulübü

hasan231

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Selam arkadaşlar LG g3 şuan istbilişimde 1340tl fiyatında 32lik olanı 1440 tl bu fiyatları görünce şok oldum çünkü ben tam M8i 1800tlye alırken bu fiyatları gördüm geri kafamı buna çevirdim fakat aklımda acabalar var çünkü G3de çok sorun var diyorlar ondan fiyatı düştü falan denildi şimdi sizlere birkaç çok sorulan birkaç problemden bahsedicem bunlar sizlerde varmı yokmu söylerseniz sevinirim

1-Şarj çok hızlı bitiyor?
2-Çabuk ısınıyor
3-Kasaları kırık çıkıyor
4-hoporler hışırtılı
5-ana menüde yavaşlamalar meydana geliyor

ve son olarak 32lik modeliyle 16lık modeli arasında çok fark varmı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hasan bende aldım bilisimden 32 gb titan gayet başarılı bir cihaz 412 serisi mevcut 4.4.2 yüklü sorun ise yok her cihaz ısınıyor fazla oyun oynarım ederim dersen tabikide şarj bitecektir ama normalde seni 1 yada 1.5 gün götürür ki bende 20 oyun 50 uygulama mevcut donma aksırma tıksırma olmadı tavsiye ederim al cihazı yinede karar senin başka yerler de cihaz 1800 TL burada ise fiyatı malum karar senin ...

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Selam arkadaşlar LG g3 şuan istbilişimde 1340tl fiyatında 32lik olanı 1440 tl bu fiyatları görünce şok oldum çünkü ben tam M8i 1800tlye alırken bu fiyatları gördüm geri kafamı buna çevirdim fakat aklımda acabalar var çünkü G3de çok sorun var diyorlar ondan fiyatı düştü falan denildi şimdi sizlere birkaç çok sorulan birkaç problemden bahsedicem bunlar sizlerde varmı yokmu söylerseniz sevinirim

1-Şarj çok hızlı bitiyor?
2-Çabuk ısınıyor
3-Kasaları kırık çıkıyor
4-hoporler hışırtılı
5-ana menüde yavaşlamalar meydana geliyor

ve son olarak 32lik modeliyle 16lık modeli arasında çok fark varmı?

Fiyat olarak zaten bu fiyatlarda ithalat garantili olan g3 32gb lar.

Sorularına geçersek

1- Şarj evet ekran ışığı yüksek ise diğer amiral gemisi telefonlara göre daha hızlı bitiyor. Ama normal kullanımda bana yeterli geliyor(whatsapp, facebook messenger, aramalar, web). Hatta şarj aletini yanıma alıyordum ilk başlarda biter felan diye ama yetti günlük kullanımda.
2-Telefonda aşırı oyun oynamadığım için bilmiyorum fakat diğer telefonlar da aynı kullanım şartlarında aynı şekilde ısınıyor. Z2 var kardeşimde bence ısınma konusunda aynılar.

3- Benim şansım sanırım daha kasasında bir çatlama görmedim fakat evet telefonun ilk serilerinde böyle bir sorun var.
4- Hoparlör sorunsuz.
5-Ana menüde lollipopa geçtikten sonra hiç bir sıkıntı görmedim.( Zaten 1 gün kitkat kullanmıştım onun hakkında bir yorum yapamam.)

Almayı düşünüyorsan 32 gb öneririm.

Bir de 2k ekran vs gibi özellikleri gereksiz buluyorsanız diğer telefonlara yönelebilirsiniz. 2k ekranın telefonun şarjına etkisi tabiki hissediliyor.
Ama ne olursa olsun ben bunu alırım ama şarjı da önemli olsun diyorsanız bir tane powerbank alaiblirsiniz yanına. ;)

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
TSP Grid Mode dedikleri bir şey varmış. Onu G3'te nasıl açıyoruz? Bilen var mı?

acyln0606

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Samsung'larda varmış. Bir haber çıktı adamın biri S6'nın ekranının kenarını bu dediğim modda karalamaya çalışıyor fakat ekranın kenarı algılamıyor.
Merak ettim bizde var mı diye test modu.
Hmm..bilen varsa söylesin [emoji4]

deaw

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Kurduğun apk bozuk olabilir ya da eksik inmiş.
Apk bozuk olur diye hep farkli siteler kullandim 4 farkli site kullandim olmadi. Aslinda biraz daha bakacaktim korktum bu oyunda kasar diye bende oyunlar neden kasiyor gt racing bazen cok iyi bazen cok kotu real racing cok kasiyor neden boyle sizde durum nedir acaba ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
v20h den sonra v20i gelmiş diğer ülkere çabuk dağılır umarım

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Lg güncelleme konusunda baya çalışıyor gördüğüm kadarıyla. Diğer markaların bazıları daha lollipop güncellemesi almamışken lg fix güncellemeleri veriyor.

yasinayaz23

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Lg güncelleme konusunda baya çalışıyor gördüğüm kadarıyla. Diğer markaların bazıları daha lollipop güncellemesi almamışken lg fix güncellemeleri veriyor.
Diger markalar habire guncelleme vereceklerine 1 kere veriyorlar duzgun veriyolar ;)

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Diger markalar habire guncelleme vereceklerine 1 kere veriyorlar duzgun veriyolar ;)
LG eskiden böyle değilmiş güncelleme konusunda. Diğer markaların gerisindeymiş bildiğim kadarıyla.Fakat G2 ve G3 sayesinde bu anlayışı bozdu ve güncelleme konusunda eskisine göre çok daha başarılı.
Bir de şuradan bakmak lazım ;sürekli güncelleme verdiklerine göre hatalarını bulma ve çözme konusunda kendilerini geliştirmişler.Sürekli güncelleme vermesinin iyi tarafına da bakmak gerekir.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Gerçekten öyle mi acaba? Google ve Apple dahi sürekli küçük güncellemeler ile sistemdeki hataları çözerken hangi marka tek seferde sorunsuz güncelleme veriyor?
Ayrıca lg de ben pek sorun bilmiyorum. Android 5 ilk çıktığında bazı sorunları vardı ki bunu da google 5.1,5.2 vs. Sırayla düzeltiyor.

yasinayaz23

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Gerçekten öyle mi acaba? Google ve Apple dahi sürekli küçük güncellemeler ile sistemdeki hataları çözerken hangi marka tek seferde sorunsuz güncelleme veriyor?
Ayrıca lg de ben pek sorun bilmiyorum. Android 5 ilk çıktığında bazı sorunları vardı ki bunu da google 5.1,5.2 vs. Sırayla düzeltiyor.
Hayir demek istedigim lg tam hazirlamadan adi var diye android l yayinliyo sanal tuslarin android l ile uyumu bile sonradan verilen guncelleme ile geldi

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Diğer 5.0 gelen cihazların sanal tuşları değisti mi ? Hayır. Bu firmaya kalmış bir şey.
Evet mesela M8 hala aynı. Ayrıca Sense 7 de bile Lollipop navigasyon tuşları yok. Bir nevi artık firmanın imzası haline gelmiş. Değiştirmek istemiyor çünkü diğer markalarınkinden farklı.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Hayir demek istedigim lg tam hazirlamadan adi var diye android l yayinliyo sanal tuslarin android l ile uyumu bile sonradan verilen guncelleme ile geldi

Sanal tuşmuş, bari başka yerden vurmaya çalışsaydın. :) Hem LG verdide alın bunu kullanın ben gerisine karışmam mı dedi? Kendi uygulamalarını en kısa sürede Lollipop'a göre ayarladı ve güncellemeyi verdi. Arada aksaklıklar olmadı mı, oldu tabi ama onları da düzeltti ve düzeltmeye devam ediyor.
Marka önemsiz şekilde söylüyorum, diyelim ki dediğin markalar uzun süre çalıştıktan sonra hatasız güncelleme mi verdiler? Onların da hatası oluyor o kadar uzun sürede güncelleme vermelerine rağmen fakat ek güncellemelerle düzeltiyorlar.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Test menüsündeki başlıkların ne ile ilgili olduğunu tek tek yazabilecek var mı? Eminim herkesin işine yarar. :)

ozcnozgl

Asistan
Reaksiyon puanı
6
LG G4 parmak izi sensörü, metal kasa, 64 bit işlemci ve 20 megapiksel aynı optik kamerayla geliyormuş. Tam da eksik gördüğüm şeyler tamamlamışlar. Tasarımı da güzel olursa en iyi telefon olur. Nasıl içim gidiyor bunada o kadar para verdik almakta istemiyorum tekrardan ama insanın aklı kalıyor 😄 neyse G3 de canavar.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
LG G4 parmak izi sensörü, metal kasa, 64 bit işlemci ve 20 megapiksel aynı optik kamerayla geliyormuş. Tam da eksik gördüğüm şeyler tamamlamışlar. Tasarımı da güzel olursa en iyi telefon olur. Nasıl içim gidiyor bunada o kadar para verdik almakta istemiyorum tekrardan ama insanın aklı kalıyor 😄 neyse G3 de canavar.
S810 ve 4GB LPDDR4 ram ile gelirse bende M8 den geçiş yapmayı düşünüyorum.
Performanstan yana sıkıntım yok ama kamera yetmemeye başladı..

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Valla G4 çıkarsa kesin kıskanırım ama alamam. :D

Farklı bir arayüzle gelebilirmiş.İnşalllah onu G3'e verirler. :d

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Valla G4 çıkarsa kesin kıskanırım ama alamam. :D

Farklı bir arayüzle gelebilirmiş.İnşalllah onu G3'e verirler. :d

G2'ye G3 arayüzü verdiklerine göre G3'e de G4 arayüzünü verirler herhalde. Vermezlerse de Custom romlar verir. :)

ardapolat64

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar g3 almayı dusunuyorum kötü özellikleri ve sırf bu yüzden alınır dediğiniz özellik varmı