LG G3 Kullanıcıları Kulübü

Ok@N_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Ben burada sadece iyi bir tablo çizip başka insanları yanlış yönlendirmek istemediğim için almayın diyorum çünkü ben alırken de çok iyi yorumlar vardı onlardan dolayı aldım ve söylediğim gibi bu kullandığım 2. g3 ve ikisinde de aynı sorun var sizce her ikisinde de aynı sorunların olması şans mı tesadüf mü bence ikiside değil telefonun kronik sorunu. ve bununla beraber telefondaki sorunlar bunla da bitmiyor ki bazen 3g yada edge kesiliyor internete girimiyor whatsaapdan mesaj göndermiyor uçak moduna açıp kapattığım zaman düzeliyor. şarj pilden baktığınızda ekran parlaklığını %50 de kullandığım halde %30 ve 40 ları ekran harcıyor ki sadece whatsaap kullandığım halde ki akşam etmiyor başka işlemlerde yaparsam bu süre daha da kısalıyor. ki bunları iphane 5s. note 3 htc m8 kullandıktan sonra söylüyorum ve aldığım bütün telefonları türkcell tim den aldım.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Ben burada sadece iyi bir tablo çizip başka insanları yanlış yönlendirmek istemediğim için almayın diyorum çünkü ben alırken de çok iyi yorumlar vardı onlardan dolayı aldım ve söylediğim gibi bu kullandığım 2. g3 ve ikisinde de aynı sorun var sizce her ikisinde de aynı sorunların olması şans mı tesadüf mü bence ikiside değil telefonun kronik sorunu. ve bununla beraber telefondaki sorunlar bunla da bitmiyor ki bazen 3g yada edge kesiliyor internete girimiyor whatsaapdan mesaj göndermiyor uçak moduna açıp kapattığım zaman düzeliyor. şarj pilden baktığınızda ekran parlaklığını %50 de kullandığım halde %30 ve 40 ları ekran harcıyor ki sadece whatsaap kullandığım halde ki akşam etmiyor başka işlemlerde yaparsam bu süre daha da kısalıyor. ki bunları iphane 5s. note 3 htc m8 kullandıktan sonra söylüyorum ve aldığım bütün telefonları türkcell tim den aldım.

Ben bu telefonu almadan hep buralarda takıldım. Iyisiyle kötüsüyle yorumları gördüm. Birebir soru sordum G3 sahiplerine.Birisi bile alma demedi kardeşim.Ve sonunda aldım. Teemuz'dan beri telefonu kullanıyorum tek şikayetçi olduğum şarj konusu güncelleme ile düzeldi. Şu an tek bir sıkıntım yok telefonla ilgili.

Neyse ben daha fazla uzatmak iztemiyorum.Yazarsam uzayacağına eminim konunun.

Iyi günler.

SametcanKarakoc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kararımı değiştirdim bende şu son 2saat içerisinde , Lg g3 ne kadar iyi olsada lg g2 ile arasında 500 tl'lik abartılacak kadar bir özelliği yok ''Aaa bu özelliği'' diyebileceğim bir özelliği yok yani.

Lg g2 alacağım 32GB'Lik modelini , zaten bunun 5Gb'ını telefon uygulamalarına harcıyor , geriye kalan 25Gb bana yeterde artar bile nede olsa oyun oynamak için değil ihtiyaçlarımı gidermek için alacağım bir telefon olacak .
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim .
Hepinize iyi forumlar

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Kararımı değiştirdim bende şu son 2saat içerisinde , Lg g3 ne kadar iyi olsada lg g2 ile arasında 500 tl'lik abartılacak kadar bir özelliği yok ''Aaa bu özelliği'' diyebileceğim bir özelliği yok yani.

Lg g2 alacağım 32GB'Lik modelini , zaten bunun 5Gb'ını telefon uygulamalarına harcıyor , geriye kalan 25Gb bana yeterde artar bile nede olsa oyun oynamak için değil ihtiyaçlarımı gidermek için alacağım bir telefon olacak .
Hepinize iyi forumlar

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761

Hepinize iyi forumlar

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hepinize iyi forumlar
Hayırlı olsun şimdiden. :)
Mantıklı bir yerden yaklaşmışsın aslında.
G2'nin pil performansı daha iyi ve daha stabil G3'ten.

Zaten yakında 5.0'da gelecek.Arayüz aynı olacak. Estetik olarak tek fark dış tasarım kalıyor.

Ayrıca G3 ile fiyat farkı cebinde kalacak. O da güzel bir şey. :D

Mateist

Profesör
Reaksiyon puanı
238
G2 nin batarya performansı ve tasarımı daha iyi ama G3 ise kamera hafıza kartı ve çıkarılabilir batarya konularında daha iyi

Mateist

Profesör
Reaksiyon puanı
238
Tasarım konusu öznel ya. :D Ben G3'ün tasarımını daha iyi buluyorum. :)

Öyle gerçekten de. Normalde ben beyaz telefon sevmem ama G2 nin beyazı çok güzel. G2 nin siyahını ise çok sevdim. G3 de çıkarılabilir batarya olmasa ve kamera daha iyi olmasa G2 nin siyahını alırdım :)

SametcanKarakoc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayırlı olsun şimdiden. :)
Mantıklı bir yerden yaklaşmışsın aslında.
G2'nin pil performansı daha iyi ve daha stabil G3'ten.

Zaten yakında 5.0'da gelecek.Arayüz aynı olacak. Estetik olarak tek fark dış tasarım kalıyor.

Ayrıca G3 ile fiyat farkı cebinde kalacak. O da güzel bir şey. :D

Çok teşekkür ederim evet dediğin gibide 500 lira gibi bir ücrette cebimde kalıcak :)

Aynen öyle :) Bugun cunkı bıraz telefonu kurcaladım ettim lg g3'ü lg g2'ile karşılaştırdım , Kamera , performans ve tasarımı neredeyse aynı lg g3 ile , 200Mhz ne kadar gözle görülür bir şekilde etkileyebilirki sonuçta beni :)
Lg g3'ün 2 avantajı var benim gözümde tam anlamıyla araştırdıktan sonra , Arkadaki hızlı görüntü sabitleme için yapılan zımbırtı bir yenilik benim için şuan sadece , Lg g2'ye evet yakın zamanda 5.0 güncellemesi gelicek zaten g3'e hemen yapanlar kullanır bakarlar bizde g2 kullanıcıları olarak biraz göz gezdirmiş oluruz , Kısacası günümüzde para kolay kazanılmadığından birazda bunu göz önüne alarak 500 lira daha fazla vermek bayabi abartı olur benim gözümde :)

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
G3 ün iyi yanları kamera çıkarılabilir batarya ve yeni cihaz olduğu için daha çok güncelleme alacaktır.
G2 nin iyi yanları pili ve fiyatı

darende44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Selam arkadaşlar
Yaklaşık yarım saat önce turkcell sebeke sıfır çekti.Sanki sim kart takılı değilmiş gibiydi.Hiç bir yeri arayamadım şebeke olmayınca.
Merak ettiğim acaba Turkcell demi bir sıkıntı var yoksa LG G3 temi.
Telefonumdan olacağını sanmıyorum Maşallah canavar gibi 5 aydır kullanıyorum pek bir sorunla karşılaşmadım.
Turkcell hattı kullanan arkadaşlardan ricam sizde de böyle bir şey oldu mu.?
Yoksa gerçekten telefondan mı kaynaklanıyor???

yasinayaz23

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Selamun aleykum beyler pil de ekran suresi kac saat acaba ekran goruntusu cekip yollarmisimiz

SametcanKarakoc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam arkadaşlar
Yaklaşık yarım saat önce turkcell sebeke sıfır çekti.Sanki sim kart takılı değilmiş gibiydi.Hiç bir yeri arayamadım şebeke olmayınca.
Telefonumdan olacağını sanmıyorum Maşallah canavar gibi 5 aydır kullanıyorum pek bir sorunla karşılaşmadım.

Operatörden kaynaklanıyor olabilir.
Veya sim kart'ına zarar vermiş olabilirsin kırarken

darende44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Operatörden kaynaklanıyor olabilir.
Veya sim kart'ına zarar vermiş olabilirsin kırarken

Sim kartta sorun yok,
Az önce turkcell müşteri temsilcisiyle görüştüm.
Hattımı kontrol ettiler
anlık bir sorun olduğunu söylediler.Bulunduğunuz yer ve hattınız da sorun yok dediler.
Ne yani şimdi sorun telefondan mı kaynaklanıyor.?
Ben telefondan olacağını sanmıyorum.
Şuan şebeke var ve de sorun yok.
Turkcell de sorun oldu bence.
Şimdi turkcell çıkıpta evet bizden kaynaklandı demez dimi ?

SametcanKarakoc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sim kartta sorun yok,
Az önce turkcell müşteri temsilcisiyle görüştüm.
Hattımı kontrol ettiler
anlık bir sorun olduğunu söylediler.Bulunduğunuz yer ve hattınız da sorun yok dediler.
Ne yani şimdi sorun telefondan mı kaynaklanıyor.?
Ben telefondan olacağını sanmıyorum.
Şuan şebeke var ve de sorun yok.
Turkcell de sorun oldu bence.
Şimdi turkcell çıkıpta evet bizden kaynaklandı demez dimi ?

Tabikide bunu turkcell için söylemiyorum hiçbir operatör tutupta bizden kaynaklanıyor demez sonuçta 1 müşteri 1 müşteridir ,

%100 eminimki telefondan kaynaklanan bir sorun değidlri bu operatörden kaynaklanan bir sorundur .

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Selam arkadaşlar

Bu aralar operatörlerde var bir şey zaten. Arama yaparken birden kesiliyor bazen, bazen de dediğin gibi sıfır çekiyordu. Çevremdeki kişilere de sordum bazen bu tür sorunlar oluyor. İlk başlarda ben de telefondan şüphe etmiştim fakat sorun operatörlerden kaynaklanıyor.
Bu arada bu sorunları daha önce Vodafone'da yaşadım şimdi Türkcell'e geçtim henüz bir sorun yaşamadım.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Telefon şarj olurken kırmızı bildirim ışığı sabit mi yanıyor yoksa hafif geldili gittili (nasıl bir tabir ise :D ) mi yanıyor sizde?

acyln0606

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şarj ederken kontrol eder misin ? :)
Sürekli aynı şekilde azalıp artıyor bende. Acaba voltaj mı düşüyor merak ettim.
Bu arada eşimin g2..android 4.4.2...onda şarj olurken kirmizi led yanıp sönüyor.bana güncelleme ile ilgili olabilir gibi geliyor.ben 5 e yükselttim.

deaw

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Telefon şarj olurken kırmızı bildirim ışığı sabit mi yanıyor yoksa hafif geldili gittili (nasıl bir tabir ise :D ) mi yanıyor sizde?
Hocam soyle kafayi egdiginde az gozukuyo kaybolur gibi oluyor bende sizde de olabilir mi ?

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Hafif söner gibi olup tekrar yanıyor sürekli.

acyln0606

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar özür diliyorum.ben aydınlıktan yanlış görmüşüm.dediginiz gibi hafif söner gibi oluyor tekrar yanıyor.sıkıntı yok yani...

deaw

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Beyler Real Racing 3 ve Gt Racing 2 oynayip da telefonda kasan var mi ? Birde Modern Combat 5 kurmaya calistim kuramadim. (Apk olarak)