LG G3 Kullanıcıları Kulübü

acyln0606

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kolay gelsin kardeşim benim imei kayıtlı g3 32gb ım var. zor durumdayım bana acilen cızırtı için çözüm lazım. 5058789099 bana çağrı at seni arayayım.
Aynisi bende de var.turkcell den turkcell e oluyor.arastirdim ben.turkcell gain denen degeri yüksek tuttuğu için oluyormuş.

mrveylul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
3 aydir telefona kurmadigim rom atmadigim reset ve denemedigim bi yol kalmadi. Son care 408 serisi bnm altta catlak olustu birde ana ekran hatasi alip.duruyorum. okudugum kadariyla garanti bu hatalarda degisim yapiyomus verip degistiriyim diyorum
benim telefonu sıfırıyla değiştirdiler ama 2.sinde de güncelleme ile ana ekran hatası verdi. kitkat a dönüş yaptım mecburen

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Global Awards 2015 açıklanmış.
LG G3 ve Iphone6 en iyi akıllı telefon seçilmiş.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Iphone bir arkadaşında dediği gibi sadece ekranı büyültüp büyültüp kakalıyor anlamına geliyor buda plus'ı görünce açıkcası benim şahsi fikrim .

Hiç IOS kullanmadım kimede sorduysam batarya konusundan yeterli gelmez lg g3 ve xperia z3 compact diyorlar bende en son olarak lg g3'de karar kıldım

sony telefon konusunda o kadar başarılı değil. htc ondan daha iyi.

iphone sadece ekranı büyütüp kakalamıyor :) en basitinden her nesilde işlemci güçleniyor, 64bit işlemci tek iphoneda vardı sanırım samsung s6da da var şimdi.

[video=youtube;nCln9_mgZJo]https://www.youtube.com/watch?v=nCln9_mgZJo[/video]

1. dk dan itibaren seyret.

SametcanKarakoc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar şarj süresi hakkında birde özellikler hakkında bilgi verebilirmisiniz ?

smt_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0

iphone sadece ekranı büyütüp kakalamıyor :) en basitinden her nesilde işlemci güçleniyor, 64bit işlemci tek iphoneda vardı sanırım samsung s6da da var şimdi.

Iphone silip supurmus resmen... :)

SametcanKarakoc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

64'Bit işlemcisi varda bir avantajımı var ? Sözde 64bit işlemci ama 64bit işlemcili telefon için adam akıllı bir tane uygulama yok henüz .

1 sene civarında 64bit işlemcili telefonlar benim için diğerlerinden farksız .

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Arkadaşlar şarj süresi hakkında birde özellikler hakkında bilgi verebilirmisiniz ?
Yüzde 15'te şarj ediyorum ve 4-5 saat ekran süresi alıyorum. Bazen 5 saati geçiyor.
Günü rahat çıkarıyor. (Benim kullanımımda.)

Özellikleri video izleyerek öğrenebilirsin.

SametcanKarakoc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yüzde 15'te şarj ediyorum ve 4-5 saat ekran süresi alıyorum. Bazen 5 saati geçiyor.
Günü rahat çıkarıyor. (Benim kullanımımda.)

Özellikleri video izleyerek öğrenebilirsin.

Teşekkür ederim , Ben sadece watsapp twitter facebook instagram kullanıcam oyun yüklenmeyecek telefona gündede en fazla maksimum 50-60 tane arası fotoğraf çekilicek . 32GB'lık modeli almayı düşünüyorum bahsettiğim sosyal medya uygulamalarınıda günde en fazla 2-3 saat kullanıcam okadar , 300 - 400 mesaj 1-2 arama toplamında 1saat bile etmez 3G bana lazım değil zaten , Hergünde güç tasarrufunda olucak .

Tahmini kaç saat civarı yeterli olur bana bu şarj ?

Bu aradada şunuda sormak istiyorum , Android 5.0 güncellemesi duydugum kadarıyla lg g3'e gelmiş , Batarya konusunda bir etki gösteriyormu bu lollipop sürümü ?

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Teşekkür ederim , Ben sadece watsapp twitter facebook instagram kullanıcam oyun yüklenmeyecek telefona gündede en fazla maksimum 50-60 tane arası fotoğraf çekilicek . 32GB'lık modeli almayı düşünüyorum bahsettiğim sosyal medya uygulamalarınıda günde en fazla 2-3 saat kullanıcam okadar , 300 - 400 mesaj 1-2 arama toplamında 1saat bile etmez 3G bana lazım değil zaten , Hergünde güç tasarrufunda olucak .

Bu aradada şunuda sormak istiyorum , Android 5.0 güncellemesi duydugum kadarıyla lg g3'e gelmiş , Batarya konusunda bir etki gösteriyormu bu lollipop sürümü ?

Rica ederim.

Şimdi şöyle söyleyeyim ; fotoğraf çekmek sosyal medyada takılmaktan daha çok şarj yiyebilir.
Senin anlattığın kullanıma göre günü rahat çıkaracağını düşünüyorum.
Başka arkadaşlardan da görüş almanı öneririm.

Şarj olayı kullanıma göre değişir yani.

Android 5.0 geldiğinde başlarda pil performansında bir fark göremedim.Daha sonra Lg 20h güncellemesi verdi telefona be gözle görülür bir artış oldu benim telefonumda.
Yalnız bazı arkadaşların tam tersi biraz düşmüş performansı pilin.

SametcanKarakoc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Rica ederim.

Şimdi şöyle söyleyeyim ; fotoğraf çekmek sosyal medyada takılmaktan daha çok şarj yiyebilir.
Senin anlattığın kullanıma göre günü rahat çıkaracağını düşünüyorum.
Başka arkadaşlardan da görüş almanı öneririm.

Şarj olayı kullanıma göre değişir yani.

Android 5.0 geldiğinde başlarda pil performansında bir fark göremedim.Daha sonra Lg 20h güncellemesi verdi telefona be gözle görülür bir artış oldu benim telefonumda.
Yalnız bazı arkadaşların tam tersi biraz düşmüş performansı pilin.

Dediğin gibi aslında başka arkadaşlarında görüşünü almakisterim ama bazı arkadaşlar artık önemsemez hale gelmişler bu genel olarak bir konuşma değil yani hepiniz için geçerli değil ,

Fotoğraf zaten şöyle birşey yapıcam fotoğrafı çekicem direk instagramda twitter'da paylaşıp silicem fotoğrafı telefondan oralarda kalması yeterli olacaktır benim için .

Benim şu sıralar pil , kamera , performans olarak en çok beğendiğim bir telefon ve son olarak karar kıldığım bir telefon aslında , IOS'La ANDROİD'İ karşılaştıranlar var çok alakasız aslında , Ama şu konudan karşılaştırabilirler .

Pil ömrü , Batarya kullanımı olarak tabi karşılaştırabilirler.

Bende bir karşılaştırma yapacak olursam eğer Iphone 5 / 5S'Den daha iyi gittiği söyleniyor Lg g3'ün .

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Dediğin gibi aslında başka arkadaşlarında görüşünü almakisterim ama bazı arkadaşlar artık önemsemez hale gelmişler bu genel olarak bir konuşma değil yani hepiniz için geçerli değil ,

Fotoğraf zaten şöyle birşey yapıcam fotoğrafı çekicem direk instagramda twitter'da paylaşıp silicem fotoğrafı telefondan oralarda kalması yeterli olacaktır benim için .

Benim şu sıralar pil , kamera , performans olarak en çok beğendiğim bir telefon ve son olarak karar kıldığım bir telefon aslında , IOS'La ANDROİD'İ karşılaştıranlar var çok alakasız aslında , Ama şu konudan karşılaştırabilirler .

Pil ömrü , Batarya kullanımı olarak tabi karşılaştırabilirler.

Bende bir karşılaştırma yapacak olursam eğer Iphone 5 / 5S'Den daha iyi gittiği söyleniyor Lg g3'ün .

Fotoğrafların durması şarjı etkilemez de kamera uygulaması şarj yiyiyor.

Ben Iphone'ları seviyorum sadece kapalı bir işletim sistemi olması sıkıntı benim için.

Şimdi şöyle bir şey var , bizim sınıfta prizlere bak hepsinde Iphone veya Samsung takılı şarjlara.
Ama bunun sebebi pilin iyi veya kötü olması değil .Yanlış kullanım.
Şarjı dolmadan telefonu çıkarıyorlar prizden. Sıkıntı burada.
Ben çok dikkat ediyorum pil konusuna.

Uzun lafın kısası telefonu kullanacak sensin. Düşün taşın karar ver. Bir de sakın teknosa vb. yerlerde telefonu inceleyip "aaa çok kasıyor " vs. deme. Bilirsin onlar 24 saat şarjda ve açık. Bu her marka için geçerli.
Son bir şey telefonum kutu üzerindeki seri numarasına bak ve 501k veya 502k olmasına bak. (g3 için geçerli)

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
64'Bit işlemcisi varda bir avantajımı var ? Sözde 64bit işlemci ama 64bit işlemcili telefon için adam akıllı bir tane uygulama yok henüz .

1 sene civarında 64bit işlemcili telefonlar benim için diğerlerinden farksız .

64bit uyumlu uygulama olmadığını nerden biliyorsun iosta? popüler uygulamaların çoğu uyumlu halde, şubattan itibaren tüm uygulamalar 64bit destekli olmak zorunda.

samsung için aynı şeyi söyleyemem tabi, çok zor.

1 günü rahat devirir, tahmini 1,5günde çıkarsın, iphone 5sten çok çok iyi gider onunkisi 1560mah, lg g3 3000mah

Ok@N_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Arkadaşlar buradaki yorumları açıkçası çok okumadım biraz göz attığımda herkesin düşüncesi çok farklı ben kendi deneyimim söyleyeceğim. note 3 den g3 e geçtim 32 gb gold olanını aldım ama aldığıma pişman oldum diyebilirim. telefon note3 ün şebeke sorunu yaşamadığı cayır cayır konuşturduğu yerde çekmiyor şebeke bi gidiyor bi geliyor sağlıklı görüşme imkanı vermiyor ki ben bunu dağ başında da şehrin göbeğinde de denedim aynı. şarj geline 3000 mah ama pil ömrü berbat biraz oyun oyna biraz internette takıl biraz telefon görüşemesi yapayım dersen günde akşam etmeden 2 kere şarj etmek gerekiyor şimdi bazı arkadaşlar diyecektir sana öylesi denk gelmiştir diye şunu söylemek isityorum ben g3 olarak bu 2. kullandığım g3 daha öncesinde hediye gelen 16 gb modelini böyle sorunları olduğu için 3 gün kullandım ve ölü fiyatına verip 32 gb gold modelini aldım bu telefondada sorunlar aynı ki çevremdeki g kullanan arkadaşlarda aynı sorunları yaşıyor sonuçta hepimizin telefonu bozuk değildir o yüzden g3 alacak arkadaşlara söylüyorum almasınlar...

acyln0606

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar android guncellemeleri seri numarasına göre mi geliyor.5 bana hala gelmedi de...

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Arkadaşlar buradaki yorumları açıkçası çok okumadım biraz göz attığımda herkesin düşüncesi çok farklı ben kendi deneyimim söyleyeceğim. note 3 den g3 e geçtim 32 gb gold olanını aldım ama aldığıma pişman oldum diyebilirim. telefon note3 ün şebeke sorunu yaşamadığı cayır cayır konuşturduğu yerde çekmiyor şebeke bi gidiyor bi geliyor sağlıklı görüşme imkanı vermiyor ki ben bunu dağ başında da şehrin göbeğinde de denedim aynı. şarj geline 3000 mah ama pil ömrü berbat biraz oyun oyna biraz internette takıl biraz telefon görüşemesi yapayım dersen günde akşam etmeden 2 kere şarj etmek gerekiyor şimdi bazı arkadaşlar diyecektir sana öylesi denk gelmiştir diye şunu söylemek isityorum ben g3 olarak bu 2. kullandığım g3 daha öncesinde hediye gelen 16 gb modelini böyle sorunları olduğu için 3 gün kullandım ve ölü fiyatına verip 32 gb gold modelini aldım bu telefondada sorunlar aynı ki çevremdeki g kullanan arkadaşlarda aynı sorunları yaşıyor sonuçta hepimizin telefonu bozuk değildir o yüzden g3 alacak arkadaşlara söylüyorum almasınlar...
Yorumları okumadığın belli oluyor zaten.

Sen gelip buraya kesin bir yargı ile alma diyemezsin kardeşim. Almayacak adam kendini bilir zaten.

Senin söylemine göre ;

G2 almasınlar ekran sararması ve ölü piksel oluyor.

Samsung S serisi almasınlar 1 sene kullanmadan touchwiz ne hale geliyor.

Windows P zaten sıkıntıları var.

Iphone 5/5s almasınlar pilinin yanlış kullanımında pil ölüyor.

Sony Z2'nin bazı sorunları varmış . Onu da almasınlar.

Eee bu insanlar ne alsın?
3310 alsınlar.

Bu saydığım telefonların hepsi dünyada milyonlarca sattı kardeşim.
Illalhah eden de var telefonunu çok seven de.

Ben mesela telefonumdan hiç şikayetçi değilim.

Günü rahat çıkarıyorum.
Abartılacak kadar bir ısınma yok.
Şebeke biraz oynuyor ama her yerde kesintisiz konuşuyorum.
Daha hiçbir zaman telefonla konuşurken kesildiğini hatırlamıyorum.

Uzun lafın kısası alın da demiyorum almayın da demiyorum.
Herkes ne yapacağını bilir zaten.

Hadi eyvallah.

acyln0606

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben telefonu yeni aldım.daha önce alan arkadaşa 5 güncellemesi geldi fakat bana daha gelmedi.sebebi ne olabilir? Seri numarasına göre mi geliyor? Benim seri numarası 501k gibi birşeydi galiba arkadaşın 421 gibi birşeydi...

Alucardtn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben telefonu yeni aldım.daha önce alan arkadaşa 5 güncellemesi geldi fakat bana daha gelmedi.sebebi ne olabilir? Seri numarasına göre mi geliyor? Benim seri numarası 501k gibi birşeydi galiba arkadaşın 421 gibi birşeydi...
Dağıtımlar gecikebiliyor. Eğer lg pc suite ile pc ye bağlarsanız aygıtı yükleme yapar. Şebekeden dağıtım da böyle gecikmeler oluyor.

SametcanKarakoc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Meridian'ında söylediği gibi memnunda olan var memnun olmayanda var sonuçta tanınmış bir marka ve milyonlarca satmış durumda şuan .

Nereden baksan %80 kullanıcı telefondan memnun %20si şikayetçi . Sen bakma öyle az oyun oynuyorum demelerine onların az dedikleri 2 saatten başlıyor ve yüksek çözünürlüklü oyunlar . 2K ekrana sahip bir telefon bu sonuçta ben ekranı %50 çözünürlük , güç tasarrufu modunda kullanıcam ve dediğim gibi watsapp instagram facebook twitter bu uygulamaları kullanıcam sadece oda günde en fazla max 3-4 saat .

Buda 3000 Mah pili fazla etkileyeceğini sanmıyorum açıkcası . Sen burda gelip almayın diyorsun tamam sana göre öyledir şahsi görüşüne saygım var ama almayın deme , Almam birdaha gibi kelimeler kullan , Millet gidip 3310 kullanıcak hali yok sonuçta .
Iphone almaktansa lg g3'ü tercih ediyorum ben batarya konusundan Iphone beni batarya konusundan çok bunaltır çevremde çok kullanan var 5/5s markalarını onlarda artık illallah etmiş durumda batarya konusundan , Ve şöylede şebeke sorunu dediğin birşey var .
Çevremde şuanda 2tane Lg g3 kullanan arkadaşım var .Ama onların aldıklarından bu zamana kadar hiç konuşurken kesilme , şebeke gitme gibi sorunlar yaşamıyorlar sen ilk bir telefonu aldığın yere götür anlat durumu ver garantiye bekle biraz . Geldiğindede aynı sorun olursa ürün değiştirme talebinde bulun.
Sonuçta her insana illada hiç kasmayan şarjı hiç bitmeyen şebekesi asla gitmeyen bir telefon gelmez ki böylede bir telefon yok zaten . He illa dersenki hala ben aynı düşüncedeyim düşüncene tabikide saygım var .

İyi forumlar.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bizim toplumumuzda bu hep vardır herkes kendi kullandığı telefonu hatta kendi kullandığı her ne ise onu yere göğe sığdıramaz. görüyorum ki sizlerde aynısınız kullandığınız telefon en iyisi ondan daha iyisi yok sorunu yok. artık aşın bu kafayı olanı söyleyin ben olanı yaşadığımı tecrübemi söyledim ve yine vurgu yapıyorum lg g3 alacak varsa bi daha düşünsün burada siz lg g3 kullanıyorsunuz diye savunma yapmanıza gerek yok düşüncelere saygılı olun meriidan sende farkedersen sadece lg g3 den bahsettm başka telefon ne yapar ne yapmaz ondan bahsetmedim en basidinden hiç bişey bilmeyen biri için dahi arama motorunda dahi lg g3 şebeke sorunu yazdığınızda yüzlerce bundna şikayet eden var sen sorun belki yaşamıyorsun ama ben ve çevremde onca bu telefonu kullanan var ki hepsinde aynı sorun yaşıyorken meridan senin de bu kadar kalkıp savunmana tavır yapıp trip atmana anlam veremedim ilk akıllı telefonun g3 herhaldeki bu kadar güzel geliyor savunuyorsun.

Ok@N_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Bizim toplumumuzda bu hep vardır herkes kendi kullandığı telefonu hatta kendi kullandığı her ne ise onu yere göğe sığdıramaz. görüyorum ki sizlerde aynısınız kullandığınız telefon en iyisi ondan daha iyisi yok sorunu yok. artık aşın bu kafayı olanı söyleyin ben olanı yaşadığımı tecrübemi söyledim ve yine vurgu yapıyorum lg g3 alacak varsa bi daha düşünsün burada siz lg g3 kullanıyorsunuz diye savunma yapmanıza gerek yok düşüncelere saygılı olun meriidan sende farkedersen sadece lg g3 den bahsettm başka telefon ne yapar ne yapmaz ondan bahsetmedim en basidinden hiç bişey bilmeyen biri için dahi arama motorunda dahi lg g3 şebeke sorunu yazdığınızda yüzlerce bundna şikayet eden var sen sorun belki yaşamıyorsun ama ben ve çevremde onca bu telefonu kullanan var ki hepsinde aynı sorun yaşıyorken meridan senin de bu kadar kalkıp savunmana tavır yapıp trip atmana anlam veremedim ilk akıllı telefonun g3 herhaldeki bu kadar güzel geliyor savunuyorsun.

SametcanKarakoc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben henüz lg g3 almadım , Ama telefon şuan elimde arkadaşımdan rica ettim getirdi 15-20dkdır konuşuyorum telefondada şebeke çekmeme sorunu gibi hiçbirşeyle karşılaşmadım . Demekki sizde o telefondan memnun olmayan %20'nin içindesiniz . Bu aradada sen telefonu nereden aldın ? mağaza olarak

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761

Bana dediğin şeyin aynısını sen yapıyorsun farketmeden.
Burada fanboylul filan yaptığımı düşünüyorsun galiba. Ama telefonlar hakkımdaki görüşümü bilmiyorsun.

Ben de fark ettiysen al veya alma demiyorum . Kişiye bırakıyorum ve sen gelmiş alma diyorsun.
Kimin trip attiğı bariz belli.
Konuşmaları okuyan arkadaşların bana hak vereceğine eminim.

Ayrıca bu kullandığın 4. telefon ve neyin ne olduğunu gayet iyi biliyorum dostum.

ozcnozgl

Asistan
Reaksiyon puanı
6

Genç telefon senin şu yapacaklarına bakarsak 4 saat kullanırsın niye diyeceksin şimdi. Bu telefon 20 fotograf çekmeye bile %6 şarz indiriyo 200 fotografa batarya yarıya iner. Birde facebook şarzı emiyo şimdi bu ikisine bakarak bu telefon bir günü çıkarmaz kendimden biliyorum. Instagram twiiter şarz gitmiyo ama dediğim gibi özellikle kamera kullanman bu telefonu kullanamaman anlamına gelir acayip şarz yiyor kamerada az cekersen baya kullanırsın yoksa dediğim gibi en fazla 4 saat kullanırsın. Acı gercek 😊

Bu arada ben telefonumdan memnunum her yerde de çekiyo daha öyle bir problemle karşılaşmadım. Öyle problemler genellikle gsm operatörlerinin telefon uyumsuzluğundan olur diğer iki operatörün hatlarını tak aynı sorunun onlarda olmaz sanırım sende telefona hatlardan suç buluyorsun bu nasıl bir kafa adamlar herşeyi yapmış en gerekli olan çekmeme olayını mi yapmamışlar allah aşkına sen önce operatörlere suç bul. Sen bi ayarlarıyla oynamışsın heralde ondan da bulmaz. Ayrıca sim kartı nasıl kırdırdın nerden bilcez belki sim karta hasar verdin oda arada gelip gidiyo sen önce şu dedikleri mi hallet bak nasıl çalışıyor hemen telefona suç bulma başka birinin nano sim kartını tak bak bakalım. bende niye olmuyor.

SametcanKarakoc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Genç telefon senin şu yapacaklarına bakarsak 4 saat kullanırsın niye diyeceksin şimdi. Bu telefon 20 fotograf çekmeye bile %6 şarz indiriyo 200 fotografa batarya yarıya iner. Birde facebook şarzı emiyo şimdi bu ikisine bakarak bu telefon bir günü çıkarmaz kendimden biliyorum. Instagram twiiter şarz gitmiyo ama dediğim gibi özellikle kamera kullanman bu telefonu kullanamaman anlamına gelir acayip şarz yiyor kamerada az cekersen baya kullanırsın yoksa dediğim gibi en fazla 4 saat kullanırsın. Acı gercek 

Bu arada ben telefonumdan memnunum her yerde de çekiyo daha öyle bir problemle karşılaşmadım. Öyle problemler genellikle gsm operatörlerinin telefon uyumsuzluğundan olur diğer iki operatörün hatlarını tak aynı sorunun onlarda olmaz sanırım sende telefona hatlardan suç buluyorsun bu nasıl bir kafa adamlar herşeyi yapmış en gerekli olan çekmeme olayını mi yapmamışlar allah aşkına sen önce operatörlere suç bul. Sen bi ayarlarıyla oynamışsın heralde ondan da bulmaz. Ayrıca sim kartı nasıl kırdırdın nerden bilcez belki sim karta hasar verdin oda arada gelip gidiyo sen önce şu dedikleri mi hallet bak nasıl çalışıyor hemen telefona suç bulma başka birinin nano sim kartını tak bak bakalım. bende niye olmuyor.

Simdi söyle birsey var , suanda arkadasımın lg g3'ü elimde .
100 110 tane fotoğraf çektim nerden baksan , %97'idi şarjı şuan %81 ve 1saattir facebook açık telefondada ve toplamında 128 tanede sms yolladım .

Aceba senin telefonunda herhangi bir sorunmu var ?
%50'De ekran parlaklığı güç tasarrufu modunda telefonda
Birde söylede birşey var ben hergün facebook twitter'a girmiyicem telefonda yani bi girersem gece 12'den 1'e kadar

Birde hafta sonu 12'den 2'ye kadar okadar .
Sms ve watsapp'ı tercih ediyorum genelliklede ,

Ve şu operatör konusuna bende değinmek istiyorum. Hangi operatör'ü kullanıyorsunda çekmiyor etmiyor diyorsun kardesim adam burada geldi gerekli açıklamayı yaptı , Ve açıklamasındada gayet güzel bir cevap verdi , Ya gidip hattının aynısını baştan çıkart 12.5 TL'ye yada git operatörünle konuş hattına zarar vermiş olabilirsin kırarken , Orada kırdırt onlar taksınlar birde öyle dene bence .