LG G3 Kullanıcıları Kulübü

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Benim fikrim hiçbir telefona 2k veya 4k ekran koymaya gerek yok insanlara sunsalar ekran netligimi pil ömrümü diye %90 pil ömrü der full hd ekran yeterde artar bence. İşlemci olarak haklısın snap islemcilerde 800 ve 801 lerde ısınma daha fazla exynosda ısınma çok daha az. 810 snaplerde durum değişebilir. Yarin 1 mart bakalim galaxy s6 neyle gelecek
S6 iphone 6 ya benzio baya ama guzel telefon olacak bende ekrandan yana deilm zaten full hd yi birak hd yeter.

ozcnozgl

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Gençler G3 te uygulamaların isimlerini düzenleyebilceğim bir seçenek yol var mı? Bir uygulamanın ismini değiştirmek istiyorum da.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
galeride ki 80 foto kendiliğinden silinmiş. Yanlışlıkla silinme ihtimali yok .hiçkimseye vermemiştim teli. Fakat bu olayı nasıl açıklaaybiliriz bilmiyom ?

ozcnozgl

Asistan
Reaksiyon puanı
6
galeride ki 80 foto kendiliğinden silinmiş. Yanlışlıkla silinme ihtimali yok .hiçkimseye vermemiştim teli. Fakat bu olayı nasıl açıklaaybiliriz bilmiyom ?
Fotoğrafları gizle seçeneği var. Onu açmışlardır. Gizlilikten geri çıkar. Onu da yaptın olmadıysa gene seçeneklerde fotoğrafı kitle var biri sifre koyup kitlemistir. Şifreyi unuttum de sıfırla kilitli resimleri aç.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Operatör adının görünmesini ve ya görünmemesini nereden ayarlıyorduk? [MENTION=261339]Meridian[/MENTION]

fvzidogan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bir sorunum var. Batarya kalibrasyonu için ne yapıyorsunuz g3 e ? Normal android kalibrasyonlarının pek faydası oldugunu sanmıyorum acıkcası. Bataryam hiç %4 %3 e düşmüyo %5 e kadar geliyo ve kullanımda otomatik kapanıyor cihaz sarjım bitti diye sizde de böyle bi sorun var mı ?

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Arkadaşlar bir sorunum var. Batarya kalibrasyonu için ne yapıyorsunuz g3 e ? Normal android kalibrasyonlarının pek faydası oldugunu sanmıyorum acıkcası. Bataryam hiç %4 %3 e düşmüyo %5 e kadar geliyo ve kullanımda otomatik kapanıyor cihaz sarjım bitti diye sizde de böyle bi sorun var mı ?
Ben kalibrasyon yapmadım yeni cihaz geldiğinden beri. Program ile yapılan kalibrasyonlara pek güvenmiyorum.Çeşitli şeyler yazılıyor.Sama hangisi uygun gelirse onu dene bence.
Ayrıca ben şarjımı yüzde 15'te aşağı indirmiyorum.Ona rağmen 4-5 saat ekran süresi alıyorum.

deaw

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Evet arkadaslar herkese mehabalar. Yaklasik 2 ay once G3 32 GB modelini satin aldim fakat bircok sorunum oldu ilk sorunum klavye sorunu sanki hizli yazi yazmaya calisrken kasiyormus gibi oluyor gec golgelenme oluyor falan ikinci sorun real racing 3 de kasiyor cup da cok feci kasiyor 15-20 fps oluyor tek sen olursan da cok iyi fps artisi olmuyor ama gene cup a gore iyi aksi halde grafiklerde o kadar iyi degil 2 sene once htc desire x telefonda hic kasma olmadan oynuyordum bunun sikintisi nedir acaba ?
Benim soruna yardimci olabilecek yok mu ? Herkes de kasiyor mu R3?

deaw

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Bende kasmıyor oyunlar.
İçinde gelen Mcafee antivirus tapitor olabilir mi ? Real Racing 3'de feci kasiyor.Grafiklerde o kadar goz alici degil aeacin kokptine girdigimde klimalarin hava ufledigi yerler kare kare oluyor. 4x msaa aciyorum bu sefer kare kare gozukme olayi azaliyor kasma artiyor.Arkadaslar arasinda alay konusu oldu telefon, ben telefonla falan hava atmayi sevmem ama adam bana s3 mini galaxy y gibi telefonlarlan hava atiyorlar sende kasiyo oyunlar gibi vs.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
İçinde gelen Mcafee antivirus tapitor olabilir mi ? Real Racing 3'de feci kasiyor.Grafiklerde o kadar goz alici degil aeacin kokptine girdigimde klimalarin hava ufledigi yerler kare kare oluyor. 4x msaa aciyorum bu sefer kare kare gozukme olayi azaliyor kasma artiyor.Arkadaslar arasinda alay konusu oldu telefon, ben telefonla falan hava atmayi sevmem ama adam bana s3 mini galaxy y gibi telefonlarlan hava atiyorlar sende kasiyo oyunlar gibi vs.
Hiçbir fikrim yok. Sizin cihazınızla ilgili bir sıkıntı olabilir. Hiç hardreset attınız mı telefona?

deaw

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Hiçbir fikrim yok. Sizin cihazınızla ilgili bir sıkıntı olabilir. Hiç hardreset attınız mı telefona?
Hardreset atmadim telefonu aldiktan sonra sifirladim o kadar. Tüm dosyalarda cihazda onlari yedekledikten sonra garantiye versem mi ?

ozcnozgl

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Gençler bizde parmak izi tarayıcısı yok değil mi?

LOGOSZEN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
galeride ki fotolar 80 e yakındı kendiliğinden silinmiş.

kesinlikle yanlışla silme olayı yok.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

kesinlikle yanlışlıkla silme olayı yok.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761

kesinlikle yanlışla silme olayı yok.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

kesinlikle yanlışlıkla silme olayı yok.
Virüs programı var mı?" demiştim ama cevap vermedin.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Androidde ekran videosu almak icin program varmi rootsuz.