LG G3 Kullanıcıları Kulübü

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Son seri 412k değilmi ? Ayrıca bir sorum olacak bu smart notice de eve gelince otomatik wifi ye bağlanma özelliği filan varmış nasl aktifleştirebiliriz bunu ?
Hayır son seri 502k. Seri numarasındaki 5 "2015"i 02 ise "Şubat" ayını temsil eder. O da üretildiği aydır.

Otomatik wi-fi'ye bağlanma özelliğini bilmiyorum valla.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Hayır son seri 502k. Seri numarasındaki 5 "2015"i 02 ise "Şubat" ayını temsil eder. O da üretildiği aydır.

Otomatik wi-fi'ye bağlanma özelliğini bilmiyorum valla.
Otomatik Wifi olsa iyi olurdu aslında. Ama yok sanırım. Sony z serisinden sevdiğim bir özellik. :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Şuan kullandığım 4.4.2 Kitkat versiyonu Rootlu,peki bunu Lolipop 5 20H versiyonuna güncellersem yine rootlu olarak mı gözükecek,yoksa yeniden mi rootlu hale getirecem. Ya da hiçbir şekilde Lolipop 5 20H versiyonunu Rootlu yapamaz mıyım?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="colspan: 3"]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 3"]
Şuan kullandığım 4.4.2 Kitkat versiyonu Rootlu,peki bunu Lolipop 5 20H versiyonuna güncellersem yine rootlu olarak mı gözükecek,yoksa yeniden mi rootlu hale getirecem. Ya da hiçbir şekilde Lolipop 5 20H versiyonunu Rootlu yapamaz mıyım?
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
5.0 güncellemesi alan telefonlarda yayılan bir virüs ortaya çıkmış.Fakat rootlu telefonlarda oluyormuş.G3'e ROOT gelince eğer ki root yaparsanız dikkat edin.Ne olur olmaz.

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
5.0 güncellemesi alan telefonlarda yayılan bir virüs ortaya çıkmış.Fakat rootlu telefonlarda oluyormuş.G3'e ROOT gelince eğer ki root yaparsanız dikkat edin.Ne olur olmaz.
Cyanogenmod kurmuştum bir ara oda sayılır mı ? Yoksa sadece stock rom da mı oluyor ?

Edit: Ben G3 için sanmistim tum telefonlarmis :)

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
[MENTION=72363]tun[/MENTION]ver14 3000mAh yüksek bir değer. Bu değere göre bayaa ekran süresi almayı ister her insan. Ama maalesef ki 2k ekran buna engel.Ondan dolayı biraz sıkıntı. Düzenli bir kullanımda günü rahat çıkarır G3. O sana kalmış artık. Kişiden kişiye değişir. Mesela benim kullanımıma göre 4-5 saat ekran süresi iyi. Tabi 5-6 saat olmasını isterdim.20h güncellemesinden sonra pil performansı arttı.Genel olarak memnunum şarj konusunda.
[MENTION=294581]burakkenger[/MENTION] Rootlu cihazlar için geçerliymiş fakat ROM ile ilgisini bilmiyorum.
Dediğin tüm Ansldroid cihazlar için geçerli.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Birisi telefonu eline alınca tuş takımını araması çok hoşuma gidiyor. :D :D

Bu arada şu virüs olayı 5.0'da yokmuş.4.4.4 ve öncesinde yayılıyormuş.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kolay gelsin kardeşim benim imei kayıtlı g3 32gb ım var. zor durumdayım bana acilen cızırtı için çözüm lazım. 5058789099 bana çağrı at seni arayayım.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Geçenlerde birisi yüz algılamalı ekran kilidi kaldırılmış demişti.
Kaldırılmadı, arkadaş bulamamış."Smart Lock" seçeneğine tıklayın.

b1a2d985456424a961db4bf1a3162557.jpg

audeyay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar çektiğim slow motion videoları nasıl kayıt edebilirim acaba ? videoyu kendi galerimden oynatırken oynatıyor ve farklşı hız seçenekleri sunuyor ama bunu farklı bir galeriden yada herhangi biryere paylaştığımda değil slowmation normal videodan daha hızlı oynatıyor nedir bunun çözümü

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
arkadaşlar çektiğim slow motion videoları nasıl kayıt edebilirim acaba ? videoyu kendi galerimden oynatırken oynatıyor ve farklşı hız seçenekleri sunuyor ama bunu farklı bir galeriden yada herhangi biryere paylaştığımda değil slowmation normal videodan daha hızlı oynatıyor nedir bunun çözümü
Videoyu normal modda çekip uygulamalar ile yavaşlatabilir veya hızlandırabilirsin.Her yere uygun olur.

PunchAss

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Kötü haber. Telefonlara taksitin kaldırıldığını yeni hatırladım. Galiba hediye kartını taksitle alıp telefonuda o kartla alabiliyormuşuz. Ancak G3'ü internetten alacaktım, ucuza gelecekti. Şimdi hediye kartını Bimeks veya Teknosadan alacağım. Oralarda da G3 çok pahalı. Mecburen G2 almak zorunda kalıyorum. Taksit yasağını aşmak için sizin bildiğiniz bir yöntem var mı ?

http://forum.shiftdelete.net/akilli...taksit-olmadigi-icin-alternatif-cozumler.html

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yanlış alarm :D Operatörlerden almak yeni aklıma geldi :D G3 beklesin beni :D

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Operatörlerle çok pahalıya geliyor. Tanıdık birinden ticari kredi kartı bul 9 taksite al. Ben öyle yaptım. 1350 liraya geldi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende 3 gündür ithal garantili lg g3 kullanıyorum cihazda bi sıkıntı yok ama samsung s3 ümde pes 2012 oynuyordum buna kuramadım bi türlü başka deneyen arkadaş varmı yada çözüm bulan ??

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar g2 kullanıyorum msj bildirim tonunu değiştiremiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
arkadaşlar g2 kullanıyorum msj bildirim tonunu değiştiremiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Neden g2 klubu yerine buraya soruyorsunuz?
Bildirim tonunu değiştirmek için ayarlar/ses/bildirim sesinden değiştirebilirsiniz.
Not:Eğer farklı müzik eklemek istiyorsanız sağ üstteki + ya basarak seçebilirsiniz.

LOGOSZEN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar meraba ,

Kilitli ekranda hava animasyonun da güneş gözükmüyor mu?
Sadece yağmur ve kar mı var ?
Arkadaşlar güncellemeden sonra ekranın üzerine yazı yazma özelliği kayboldu.???

PunchAss

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Operatörlerle çok pahalıya geliyor. Tanıdık birinden ticari kredi kartı bul 9 taksite al. Ben öyle yaptım. 1350 liraya geldi

Evet bende biraz bakinca farkettim, operatorler cok pahali :-) Arkadasimla konustum bugun. O media marktan iphone 6 almisti. Media mark bir sekilde taksit yapiyormus :-) Onlar telefonu alirken taksit yaptirmislar :-)

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Arkadaşlar meraba ,

Kilitli ekranda hava animasyonun da güneş gözükmüyor mu?
Sadece yağmur ve kar mı var ?
Arkadaşlar güncellemeden sonra ekranın üzerine yazı yazma özelliği kayboldu.???
Gunes gozukuyor boyle parlamali bir efekt var sol koseden eger beyaz tarzi duvar kagidi kullaniyorsanz gozukmeyebilir, 2. Konuya gelirsek ustten asaya indirin orada quick memo+ olmasi lazm eger yoksa sonda duzenleden acabilirsin (siz galiba home tusunda surukliyordunuz orada artk google var android 5 le oyle oldu).

c_nergy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Gunes gozukuyor boyle parlamali bir efekt var sol koseden eger beyaz tarzi duvar kagidi kullaniyorsanz gozukmeyebilir, 2. Konuya gelirsek ustten asaya indirin orada quick memo+ olmasi lazm eger yoksa sonda duzenleden acabilirsin (siz galiba home tusunda surukliyordunuz orada artk google var android 5 le oyle oldu).
Gunes efekti dedigin accuweather in icindeki efekt mi. Eger oyle degilse bende de sadece yagmurlu ve karli havalarda ekranda efekt beliriyor. 2. bir sorumda su: Sizde de telefonun sesini kisinca oyunlarda performana artisi oluyor mu ? Daha omce bazi oyunlardaki donma problemlerim ile ilgili mesaj yazmistim bazi arkadaslar kendilerinde boyle birsey olmadigini soylemislerdi. Bende birkac gundur bazen performansin duzeldigini bazen de donmalarin fps kayiplarinin devam ettigini goruyorum. Farkettimki bu performans artisi oyunun sesi tamamen kisikken oluyor. Sizde de durum boyle mi acaba?

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Bugün Beşiktaş maçı sonrası arkadaşlarla selfie çekildik hemde ilki olmadı 2 kere çekildik. Çektiğimede adım gibi eminim ama galeride 2 fotoda yok kayboldu ortadan. Deli oldum.

fvzidogan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 20h sürümünü kullanıyorum Türkiye cihazı. Şu lg klavyeye hala bi çözüm gelmedi mi ya yazı yazarken hala bug lar meydana geliyor ve cok sinir bozocu. Bir de voice mate yok bende nasıl iş anlamadım güncelleme merkezinden bakıyorum orda da yok. Bilen biri varsa yardımcı olursa sevinirim

Alucardtn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 20h sürümünü kullanıyorum Türkiye cihazı. Şu lg klavyeye hala bi çözüm gelmedi mi ya yazı yazarken hala bug lar meydana geliyor ve cok sinir bozocu. Bir de voice mate yok bende nasıl iş anlamadım güncelleme merkezinden bakıyorum orda da yok. Bilen biri varsa yardımcı olursa sevinirim
Farklı bir klavye app yükleyerek o sorunu halledebilirsiniz. Voice Mate e gelirsek şimdi siz yazınca araştırdım ve cidden yokmuş google now ile değiştirmişler ya da ben bulamadım. Ayarları kurcalayın biraz belki bulursunuz. Bunun haricinde xda da birisi paylaşmış fakat yüklemek için cihazın rootlu olması lazım deneyenler çalıştığını söylemiş. G2 den port da değil sanırım başka bir ülkenin G3 modelinden

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Çeşitli çözümler var aslında.Uygulamalardan klavyeyi bulupbön belleği yemizleyebilirsin.
Bir başka çözüm klavye rengini bir kere değiştirip tekrar ilk rengine çevirmek.
Bunlar olmazsa hard reset çözüm.

Voice Mate'ye gelirsek o TR cihazlarına gelmedi.Belki diğer güncelleme ile gelebilir.