Nasıl yok Öbür grafik dilenci şeyi gibi sünmüş bide benimkine bak dimdikCokta bir fark yok zaten

Nasıl yok Öbür grafik dilenci şeyi gibi sünmüş bide benimkine bak dimdikCokta bir fark yok zaten
Of ya neden benim googleplay disinda indirmeye kalktigm uygulamalar inmiyor.bilen varmi arkadaslar.tam 4 kere denedm
[/IMG]![]()
Hmmm tamam denicem öyle bidekurulum sırasında takılı olmaması gerek kurulduktan sonra teli bağlıcan yazıcı kurar gibi.
Al bak sen de böyle diyorsunya sen kenara koyup hiç karıștırmıyorsun telefonu yada diğer arkadaş hiç elinden düşürmüyor
![]()
10L yüklü ve 10 günlük tel var internet acikken hicbirsey yapmasam bile 1 saatte tel kapanıyor
Anormal bir durum kardeş seninki tam günü rahat çıkarıyorum ben v10k var bende10L yüklü ve 10 günlük tel var internet acikken hicbirsey yapmasam bile 1 saatte tel kapanıyor
.........Su project volta neyse bi link atarmisin deneyim bi onu
Android L ile birlikte gelen bir teknoloji.Eee nasil batarya tasarrufu yapiyo o zaman
Bu v20 düzeltilmiş versiyonu değil mi?LG G3 Lolipop V20 güncellemesi yaptım arayüz biraz değişmiş. 2-3 güne batarya durumuna bakarım şuan için belli olmaz. Bildirim ekranı hoş görünüyor