LG G3 Kullanıcıları Kulübü

tau

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
REALD7.png
[/URL][/IMG]
Antutu sonucum :)

tau

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynen programlar açıkken lg g2 den bile aşağı çıkarıyo puanlamada

zafer1234

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim telefon sarjı azken arada kapanıyordu. 1-2 haftadır kapanmadı.Güncelleme ile alakası yok sanırım benimkinin. :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -
[MENTION=407354]zafer1234[/MENTION] Ayarlar > Ekran > Ana Ekran Dokunmatik Tuşları.

Teşekkürler, ama kast ettiğim şey dokunmatik tuşları düzenlemek değil. O tuşlara basılı tutup herhangi bir yöne çektiğimizde çıkan, quick memo ve google arama kısa yollarını düzenlemek veya yeni kısa yollar ekleme özelliği var mı onu merak ettim.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Teşekkürler, ama kast ettiğim şey dokunmatik tuşları düzenlemek değil. O tuşlara basılı tutup herhangi bir yöne çektiğimizde çıkan, quick memo ve google arama kısa yollarını düzenlemek veya yeni kısa yollar ekleme özelliği var mı onu merak ettim.
Onları düzenlemen için root gerekir

c_nergy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
6 tane giris var hicbirinde olmadi daha once ayni pc de olmustu nedense artik olmuyor macbook da da olmadi :'( garantiye yollicam

Kardesim bak simdi daha once de anlatmistim tekrar anlatiyorum en kucuk detayina kadar. Kabloyu aliyorsun kalin ucu pcye ince olani telefona takiyorsun. Pcye bakma suan icin. Sonra telefon pcye baglandigini belirtmek adina bir ses cikaricak. Eger bu ses cikmiyorsa bir sorun var. Ses cikti diyelim, yukarda usb isareti cikacak cubukta. O cubugu asagi dogru cekiyorsun. Onun adi bildirim paneli. Orada "daha fazla usb secenegi icin tiklayin" yaziyor ona tikliyorsun. Gelen menude yukarda "USB Pc baglantisi" basliginin yaninda 3 nokta var ust uste. Ona tikla. Tiklayinca "pc programlarini yukle" yazisi cikacak tikla. Macbookta bir disk aciyor. Pcde ne acar bilmiyorum klasor vs. Orada zaten indirme uygulamasi ayan beyan ortada kurulumu yap ve telefonunu bagla. Yazinin basinda bahsettigim ses cikmiyor telefon tepki vermiyorsa sorun senin bilgisayarinin "USB GIRISLERINDE" oyle olmasa o telefonu sarj edemezdin

Lutfen bi yardimci olun arkadaslar.

Merhaba arkadaslar. Ben aranizda yeniyim. Sizlere bir sorunumdan bahsetmek istiyorum. Yaklasik 1-1,5 ay kadar once lg g3 32 gb modelini satin aldim. Kapanma sorunu 3-4 gunde bir bende de oluyordu. Fakat guncelleme ile duzelecegini dusunup yeni aldigim telefonumu hemen servise vermek istemedim. Yapilan ilk guncellemerde kapanma sorunu once 4gunden 1haftaya. Daha sonra ise kapanma degil restart olmaya basladi. Suan 2haftaya yaklasik bir suredir hic restart attigina sahit olmadim. Ya da restart atti ama ben yakalayamadim. Suan icin kapanmayla ilgili bir sorunum yok gibi. Fakat canimi sikan baska bir sorun var ve nedenini cozebilmis degilim. Telefon herhangi bir uygulamaya girip ana ekran tusuyla cikis yapip arkaplan tusuna bastigimda "bazen" uzunca bir sure uygulamayi gostermiyor. Yani bu 5-6 kere arkaplan tusuna basmami gerektirebiliyor. Ama tamamen kafasina gore yapiyor bu sorunu cogunlukla tikir tikir girip kapatabiliyorum. Isin ilginc tarafi arkada calisan sadece bir uygulama olmasina ragmen yapiyor bunu. Ornegin rehbere giriyorum cikiyorum arkaplan kapatmaya geciyorum arka planda uygulama yok diyor. Hatta sanki, cok uygulama actigimda daha az yapiyor gibi bi sorunu. Benim gibi bu sorunu yasiyaniniz var mi acaba ? Ya da herhangi bir onerisi olan varmidir ?

mounes2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardesim bak simdi daha once de anlatmistim tekrar anlatiyorum en kucuk detayina kadar. Kabloyu aliyorsun kalin ucu pcye ince olani telefona takiyorsun. Pcye bakma suan icin. Sonra telefon pcye baglandigini belirtmek adina bir ses cikaricak. Eger bu ses cikmiyorsa bir sorun var. Ses cikti diyelim, yukarda usb isareti cikacak cubukta. O cubugu asagi dogru cekiyorsun. Onun adi bildirim paneli. Orada "daha fazla usb secenegi icin tiklayin" yaziyor ona tikliyorsun. Gelen menude yukarda "USB Pc baglantisi" basliginin yaninda 3 nokta var ust uste. Ona tikla. Tiklayinca "pc programlarini yukle" yazisi cikacak tikla. Macbookta bir disk aciyor. Pcde ne acar bilmiyorum klasor vs. Orada zaten indirme uygulamasi ayan beyan ortada kurulumu yap ve telefonunu bagla. Yazinin basinda bahsettigim ses cikmiyor telefon tepki vermiyorsa sorun senin bilgisayarinin "USB GIRISLERINDE" oyle olmasa o telefonu sarj edemezdin

Merhaba arkadaslar. Ben aranizda yeniyim. Sizlere bir sorunumdan bahsetmek istiyorum. Yaklasik 1-1,5 ay kadar once lg g3 32 gb modelini satin aldim. Kapanma sorunu 3-4 gunde bir bende de oluyordu. Fakat guncelleme ile duzelecegini dusunup yeni aldigim telefonumu hemen servise vermek istemedim. Yapilan ilk guncellemerde kapanma sorunu once 4gunden 1haftaya. Daha sonra ise kapanma degil restart olmaya basladi. Suan 2haftaya yaklasik bir suredir hic restart attigina sahit olmadim. Ya da restart atti ama ben yakalayamadim. Suan icin kapanmayla ilgili bir sorunum yok gibi. Fakat canimi sikan baska bir sorun var ve nedenini cozebilmis degilim. Telefon herhangi bir uygulamaya girip ana ekran tusuyla cikis yapip arkaplan tusuna bastigimda "bazen" uzunca bir sure uygulamayi gostermiyor. Yani bu 5-6 kere arkaplan tusuna basmami gerektirebiliyor. Ama tamamen kafasina gore yapiyor bu sorunu cogunlukla tikir tikir girip kapatabiliyorum. Isin ilginc tarafi arkada calisan sadece bir uygulama olmasina ragmen yapiyor bunu. Ornegin rehbere giriyorum cikiyorum arkaplan kapatmaya geciyorum arka planda uygulama yok diyor. Hatta sanki, cok uygulama actigimda daha az yapiyor gibi bi sorunu. Benim gibi bu sorunu yasiyaniniz var mi acaba ? Ya da herhangi bir onerisi olan varmidir ?

kardesim ya beni yanlis anladin yada uzaktan cok cahil gorunuyorum :) dediklerinin hepsini tabiki biliyorum dagdan inmedik sonucta :) neyse yanlis anlama trip falan atmiyorum sorunum bu iste pc teelfonu gormuyor telefon ise pc yi piriz olarak goruyor galiba :) sarj moduna giriyor direk pc den ses falan cikmiyor aygit algilamiyor yani

kaan033

Asistan
Reaksiyon puanı
1

O problem bende de var ama benim için bir problem değil çünkü çok çok kısa süreli birşey bu ve nadiren oluyor bende

Ve arkadaşlar birşey sorucam telefonu kılıfsız kullanmak istiyorum ama telefonumun arkası kapağı felan çizilicek diye korkuyorum bu çizilmeye dayanıklımı nasıl bi anlatırmısınız

zafer1234

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O problem bende de var ama benim için bir problem değil çünkü çok çok kısa süreli birşey bu ve nadiren oluyor bende

Ve arkadaşlar birşey sorucam telefonu kılıfsız kullanmak istiyorum ama telefonumun arkası kapağı felan çizilicek diye korkuyorum bu çizilmeye dayanıklımı nasıl bi anlatırmısınız

Kaplamadan sebep çizilmez gibi duruyor.
ama bende riske atamıyorum. şuan quickcircle kılıf takılı. spigen armor düşünüyorum. değişmeli kullanmak için.

bboyskora

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ne kadar cizilmez gibi dursada risk almaya gerek yok sonucta bi ton para veriyoruz ve bilindigi gibi plastik ne kadar dayanikli olsada ciddi anlamda bir korumaya sahip oldugunu dusunmuyorum malesef :(

mounes2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

bende gecici degil :( telefonu gonuul rahatligiyla kullanamiyorum bugun servisi aricam gondeericem telefonu

kaan033

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bende gecici degil :( telefonu gonuul rahatligiyla kullanamiyorum bugun servisi aricam gondeericem telefonu
Rahatsız olduğun şeylerde gönder tabiki ve güncellemeleri kontrol et o kadar para verdik sonuçta sorunlu kullanma

quickcircle kılıf takılıyken kullanmak zor oluyo biraz oyun oynarken vs. ama risk almıcaz artık takçaz kılıfı yapçak birşey yok

mounes2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Rahatsız olduğun şeylerde gönder tabiki ve güncellemeleri kontrol et o kadar para verdik sonuçta sorunlu kullanma

quickcircle kılıf takılıyken kullanmak zor oluyo biraz oyun oynarken vs. ama risk almıcaz artık takçaz kılıfı yapçak birşey yok

yazik gunah 440 euro para saydik htc m8 imi satmistim hic bi problem yasamadim g3 u cok begendim ama kullanamiyorum suan resmen

bboyskora

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Elektronik sans isi biraz ya bundan once z1 kullaniyodum aldigimin gunun aksami ekrani bozulmustu bi ton ugrastirmisti beni insallah bir an once problemin cozulur daha fazla sıkıntı yaşamassın
Kılıf olarakta slim guard tercih edebilirsiniz gayet estetik duruyor ve kullanım olarak gayet rahat tavsiye ederim :)
186608e2f708aaaa6a6733f06f453115.jpg

kaan033

Asistan
Reaksiyon puanı
1
yazik gunah 440 euro para saydik htc m8 imi satmistim hic bi problem yasamadim g3 u cok begendim ama kullanamiyorum suan resmen
Sıkıntı varsa gönder sorunlu telefon kullanma tabiki ama kötü telefonda değil ben bir sorun yaşamadım şükür.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119

Problem telefonda değil pcye bağlayan bağlıyor bu sorunu yaşayan bi sizsiniz servise verin usb portta sorun olabilir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
lg teknik destekle görüştüm ve v10j güncellemesi çıktığını bundan sonra sorun kalmadığını söylemiş bu güncellemeyi alıp sorun yaşayan oldu mu ona göre artık telefon almak istiyorum açıkçası :D

tau

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
haklisiniz servise verecegim cunki boyle olmuyor kimse yasamiyor benim sorunumdan
Aynen sorun herkesde olmuyor bende 1 haftalık iken servise verdim sıfır cihazla değişim oldu şuanda sıkıntı yok cihazda maşallah.

LG G3 Kılıf Zgen Armor Kapak Case kılıf olarak bunu tavsiye ederim

tau

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çözülmüş olması iyi yoksa haybeye servise git gel bir sürü can sıkıcı şey olcakdı

bahadir_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamun Aleyküm arkadaşlar lg ge son güncellemelerden sonra kapanma olmadı çok şükür fakat çektiğim bir fotoğrafı düzenlemek istiyordum fakat baktim r resim düzenleyicisi indiriliyor dio bi halt yediği yok sizlerde nasıl selam ve dua ile..

Selamun Aleyküm arkadaşlar lg 3 te son güncellemelerden sonra kapanma olmadı çok şükür fakat çektiğim bir fotoğrafı düzenlemek istiyordum fakat baktim r resim düzenleyicisi indiriliyor dio bi halt yediği yok yani kısaca resim düzenleyicisi çalışmıyor sizlerde nasıl selam ve dua ile..