LG G3 Kullanıcıları Kulübü

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Çözünürlük ve ısınma.

Ben katılmıyorum açıkçası, Antutu bana göre hileli bir program 4K ekranda olsa o telefon G2den sonra çıktı ve G2den sonra çıkartılan bir telefon G2den mantıken daha fazla puan alması gerekiyor ve yüksek puan alamıyorsa g2'ye göre o program hilelidir sorunludur vb.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar merhaba benim telefonun kamerası odaklanmıyor yazılımsal bir problem mi bilen var mı ?

lutfu1996

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben katılmıyorum açıkçası, Antutu bana göre hileli bir program 4K ekranda olsa o telefon G2den sonra çıktı ve G2den sonra çıkartılan bir telefon G2den mantıken daha fazla puan alması gerekiyor ve yüksek puan alamıyorsa g2'ye göre o program hilelidir sorunludur vb.

sadece bende böyle değil yani değil mi içimi bi korku kapladı da benim g3 de bişi var diye :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba :D G3'ün ilk alındığı zaman ne kadar şarj etmeliyiz? ve içinde atıyorum %36 şarj var bitirince mi şarj etmeliyiz

justnow

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Selamlar, ufak bir sorun yaşıyorum. Önceki telefonumda (htc 3d evo) instagram/facebook'a bir fotoğraf yüklerken benden bu fotoğrafı nereden seçmem gerektiğini sorardı. Örneğin yandex disk, dropbox falan şimdi bunu sormuyor. Ben yandex'ten sormasını istiyorum çünkü bütün bilgilerimi oraya yüklüyorum. Bu sorunu nasıl aşabilirim?

Teşekkürler.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Merhaba :D G3'ün ilk alındığı zaman ne kadar şarj etmeliyiz? ve içinde atıyorum %36 şarj var bitirince mi şarj etmeliyiz

Merhaba,

Aldığınızda içinde bir miktar şarj olucaktır '' %50 ile %80 arası '' bu şarjı %20'ye indirin zaten size uyarı vericektir ondan sonra şarja takıyorsunuz %100 olunca alıyorsunuz ve kullanıyorsunuz bu kadar.

Saatlerce şarj etmenize gerek yok.

Not: Telefonunuzu saatlerce şarjda bırakabilirsiniz, batarya dolduğu zaman otomatik akım kesiliyor ve şarjda saatlercede dursa sorun olmuyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba,

Aldığınızda içinde bir miktar şarj olucaktır '' %50 ile %80 arası '' bu şarjı %20'ye indirin zaten size uyarı vericektir ondan sonra şarja takıyorsunuz %100 olunca alıyorsunuz ve kullanıyorsunuz bu kadar.

Not: Telefonunuzu saatlerce şarjda bırakabilirsiniz, batarya dolduğu zaman otomatik akım kesiliyor ve şarjda saatlercede dursa sorun olmuyor.

sağol. teşekkür ederim :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba,

bilgi için teşekkürler :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben yaklaşık 1 aydır kullanıyorum kapanma sorunu ilk aldigimda 2 kere oldu musteri temsilcisiyle yaptığım görüşmede telefonu fabrika ayarlarına getirdigim zaman sorunun kalkacağını. Söylediler ve dedikleri gibide oldu. Şu ana kadar kullandığım en stabil telefon samsung s3-s4 kullandiktan sonra. Telefonun pil ömrü için şunu diyebilirim kullandıkça pil dahada toparlıyo kendini. Oyun fazla oynamam günde 1-2 saat anca internet full açık zaten sadece yatarken kapatırım batarya 2 tam günü zorluyo. Benim için baya yeterli, kamerasına zaten bu kusur bulamam çok çok iyi bazı arkadaslar gece çekimine iyi değil demiş olabilir zaten elindekinin telefon oldugunu bilen bunu dert etmez nihayetinde bu bi fotograf makinası degil. 2 tane güncelleme aldı ve daha alacağı 1-2 güncellemeyle tam kararlı sürüme geçer. Ben çok çok memnunum tabi karar yinede sizin bunlar benim en az 1 ay kullandiktan sonraki deneyimlerim.
Kardeşim sen niye en lüksünü alıyon o zaman ne gerek var..İnternete s3 te giriyo..Gece yatarken kapatıyomuşsun 2 gün az bile bence..

kaan033

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar bir sorum olacak G3'te ön kamerada elimizi yumruk yapıp açtığımızda 3 saniye içinde fotoğraf çekiyordu biliyorsunuz ki ama o özellik sadece telefonun kendi kamerasındamı çalışıyor? Yani retrica'yı indirdiğimizde retricada da o yumruk yapıp elimizi açma hareketinde fotoğraf çekme çalışıyor mu?

trainspotting

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Yok kardeş sen anlamamışsın şöyle anlatayım interneti kapatırım uyurken lazım olmuyo o açıdan.
Ha bu arada interneti her açıdan kullanırım banka işlemleri olsun alışveriş olsun işle ilgili hesaplamalar olsun s3 kasıyo onuda kullandim s4 te ama akıcılık kullanım rahatlığı farklı bişey,

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aldıysan yandın kardeşşşş
Malesef bu lg g3 ten bir tane edindik. Şikayet saymakla bitmiyor
-telefonun hemen ısınması, 10dk kadar zor video çekiyor
-kamerası ofsayt
-kameralı arama yapılamıyor
-telefonu ters çevirdiğinde telefon susana kadar çok uğraşıyorsun, susmuyo cavvurrrr
-yeni bi ekran geliştirmişler ama dokunmatiğini şaştım kaldım, çoook kötü
-şarja bişiy demiyorum gülüp geçiyorum. buda bi gün gidiyor, klasik android durumu
-samsungdaki pekçok özellik bu telefonda malesef yok...
-Günışıgında ekranı görememek
Yanlış anlamayın iyi yönleri de var. etrafı bomboş düğme yok, kapaklı telefonda saat çıkıyor, ekrana çerçeveye göre sıfırlamaya çalışmışlar, vs. vs. vs.
gitti 2000 gayme :(

zafer1234

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
-kamerası ofsayt
-telefonu ters çevirdiğinde telefon susana kadar çok uğraşıyorsun, susmuyo cavvurrrr
-şarja bişiy demiyorum gülüp geçiyorum. buda bi gün gidiyor, klasik android durumu
Yanlış anlamayın iyi yönleri de var. etrafı bomboş düğme yok, kapaklı telefonda saat çıkıyor, ekrana çerçeveye göre sıfırlamaya çalışmışlar, vs. vs. vs.
gitti 2000 gayme:(

yav he he...
kötü dediğin kamera bu zamana kadar gördüğüm en iyi telefon kamerası
diğerlerine cevap bile vermiyorum

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
-kamerası ofsayt
Şuna inanmayın.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
-kamerası ofsayt

Isınma sorunu evet olabilir, video konusunda 4K dan bahsediyorsunuz sanırım oda telefona çok etkisi var ısınma olarak.
Kamerası bence başarılı, hızlı focus yapan lazeri olsun vb.
Kameralı arama bildiğim kadarı ile LGde yok sadece programlar ile yapılıyor.
Telefon ters çevirince susturma özelliği tam etkili çalışmıyor olabilir onu kullananlar söyleyecek.
Ekranının en iyi telefon ekranı olduğunu unutmayalım, g2nin zaten ekran dokunmatikliği sorunsuzdu G3de kat kat iyidir.
Şarj konusunda evet haklısın 2K ekranın hızlı enerji tüketimi ile 1 günü zor çıkartabilir veya 1.5 günü rahat çıkartabilir kullanıma bağlı.
Samsungu aratıcağını pek sanmıyorum.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
-kamerası ofsayt

-Artık her telefon ısınıyor kasma o kadar kendini.Ben problem etmiyorum ısınma sorununu.
- Bence kamerası mükemmel.Gayet iyi performansı var.Tam duvarkağıtlık fotoğraf çekiyor.Sadece gece sıkıntı olabilir kamerada.
-Ekran mükemmel.Güneş ışığı vursa dahi ben gayet net görebiliyorum %80 ile %100 arasında.
-Yeni dönem telefonların çoğunda sarj problemi var.Çoğu insan her gün bir kere telefonunu sarja takıyor.Ben de dahilim buna.Bunu da problem etmiyorum.
Unutma samsungta olmayan bir çok özellik bu telefonda var.

trainspotting

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
-Artık her telefon ısınıyor kasma o kadar kendini.Ben problem etmiyorum ısınma sorununu.
- Bence kamerası mükemmel.Gayet iyi performansı var.Tam duvarkağıtlık fotoğraf çekiyor.Sadece gece sıkıntı olabilir kamerada.
-Ekran mükemmel.Güneş ışığı vursa dahi ben gayet net görebiliyorum %80 ile %100 arasında.
-Yeni dönem telefonların çoğunda sarj problemi var.Çoğu insan her gün bir kere telefonunu sarja takıyor.Ben de dahilim buna.Bunu da problem etmiyorum.
Unutma samsungta olmayan bir çok özellik bu telefonda var.
A dan z ye katiliyorum. Samsung zamaninda ne yaptı kullanışlı olmayan birsürü özelliği insanları kandırarak sundu yok gözle takip yok bilmem ne, otomatik vites araban var gözünü kırpınca vites değiştiriyo yemişim öyle arabayı. Telefon stabil olucak kamerası odaklıcak diye beklemicen, Rehbere törenle girmicen. Dnla çok kullanırım gerek film izlerken olsun kendi çektiğin videolar olsun s4 varken takıla takıla izledigim televizyonda g3 te bi kere takıl be arkadaş. Kullanım açısından g3 ün üzerine telefon görmedim o kadar net söylüyorum.

tunahanxx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Lg g3 32 gb satilik arkadaşlar kilif garanti herşey var turkcell den aldim 2 hafta oldu alali pek kullanamadim ailem yüzünden herşeyi sifir duruyor ulaşmak isteyen mesaj atsin güven konusuna gelince konyadayim ister elden ister kargo adresime kadar veririm

zafer1234

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Lg nin On-Screen Phone özelliğini göremiyorum.
Kaldırılmış olabilir mi?

zafer1234

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bir sorum olacak G3'te ön kamerada elimizi yumruk yapıp açtığımızda 3 saniye içinde fotoğraf çekiyordu biliyorsunuz ki ama o özellik sadece telefonun kendi kamerasındamı çalışıyor? Yani retrica'yı indirdiğimizde retricada da o yumruk yapıp elimizi açma hareketinde fotoğraf çekme çalışıyor mu?
El yakalama olayı özel bir sensör. Retrika ise bir çok android telefonda çalışabilen bir program.
Bu yüzden destekleyeceğini hiç sanmıyorum. Tabi bu kendi görüşüm.

kaan033

Asistan
Reaksiyon puanı
1
El yakalama olayı özel bir sensör. Retrika ise bir çok android telefonda çalışabilen bir program.
Bu yüzden destekleyeceğini hiç sanmıyorum. Tabi bu kendi görüşüm.

Teşekkürler ama bizzat deneyen birisi varmı ve varsa çalışıp çalışmadığını söylerse iyi olur merak ettim

- - - Mesaj Güncellendi - - -

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar gecenin bir yarısı eli boş canı sıkılan damacana sevdalısı üyeliği bile olmayan birisi çıkıp telefonumuzu kötülüyor sizlerde buna karşılık savunma yapıyorsunuz,ne gereği var arkadaşlar gülüp geçin..

MasterStar21

Asistan
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar daha önce de birçok kez sordum k.bakmayın ama bu sorum G3 kullanıcılarına

Gerçekten alınabilir bir cihaz mı memnunmusunuz kapanma sorunu hallolmayac bir sorun değil onu pek takmıyorum ama performans düşüklüğü oyunlarda takılmalar veya arayüzde takılmalar yaşadınız mı 32 GB modelini kullananlara bu sorm özellikle artık bir karar verip almak istiyorum G3 almalı myım yoksa başka bir telefon tercih etmek mi gerekir şu anda ?

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
arkadaşlar daha önce de birçok kez sordum k.bakmayın ama bu sorum G3 kullanıcılarına

Gerçekten alınabilir bir cihaz mı memnunmusunuz kapanma sorunu hallolmayac bir sorun değil onu pek takmıyorum ama performans düşüklüğü oyunlarda takılmalar veya arayüzde takılmalar yaşadınız mı 32 GB modelini kullananlara bu sorm özellikle artık bir karar verip almak istiyorum G3 almalı myım yoksa başka bir telefon tercih etmek mi gerekir şu anda ?

Selam,

G3'ün işlemcisi, G2de olan Snapdragon 800'ün overlock yapılmış hali o yüzden performansında gözle görülür değil kağıt üzerinde fark var.

3GB ramı işte burda devreye giriyor, eğer 2GBlik ramlı modelini alırsanız ileride sıkıntı çıkartabilir, 3GB ramlı modelini alırsanız gayet akıcı bir kullanım sunucaktır.

Evet G3 alınabilinir bir telefon, bir kaç eksiği ve sorunu olsada başarılı güzel bir cihaz.

MasterStar21

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Selam,

G3'ün işlemcisi, G2de olan Snapdragon 800'ün overlock yapılmış hali o yüzden performansında gözle görülür değil kağıt üzerinde fark var.

3GB ramı işte burda devreye giriyor, eğer 2GBlik ramlı modelini alırsanız ileride sıkıntı çıkartabilir, 3GB ramlı modelini alırsanız gayet akıcı bir kullanım sunucaktır.

Evet G3 alınabilinir bir telefon, bir kaç eksiği ve sorunu olsada başarılı güzel bir cihaz.

teşekkür ederim.burda o kadar olmasa da ölü bir cihaz işe yaramz olduğu söyleniyor ben bunu birde kullanıcılardan öğrenmek isterim cihaz sahiperinin şu anda cihazdan aldığı performansın olumlu yönde olduğunu veya olumsuz olduğunu öğrenmek istiyorum sonuç olarak belli bir süredir kullanıyorlar ısınma sorunu android için bana göre bir sorun değil yani ileri dercede alev alma durumuna geldiğinde tabiki bir sorun ama standart bir ısınma her telefonda olur özzelikle androidde fakat önemli olan o ısınmanın telefonu her ele alındığında hissedilmemesi onun dışında bende sizin gibi düşünüyorum ileride 3GB ram ın yararlarının görüleceği ortada belki şu an için M8 iyi gibi ama ilerde arada bir fark yaşanabilir

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Benim asıl öğrenmek istediğim telefonu sadece mesaj,arama,internet kullanımı için kullananların dışında oyun,müzik,yoğun internet kullanan G3 kullanıcıların şu ana kadar ki deneyimlerini öğrenmek memnunlar mı ?