LG G3 Kullanıcıları Kulübü

tau

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar lg g3 kullanan özelliklede video kayıtlarınızda fullhd kayıt yaptığınız görüntülerde atmış olduğum linkdeki gibi karıncalanma olan varmı eğer varsa bu olması gerekenmi yada benim cihazımdaki bir problemmi.http://youtu.be/Vk2bfMxU46c

Kuruerhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Düşük ışıkta kamera gerçekten aşırı derece kötü aydınlık ortamda süper çekim yapıyor. Hem foto hem videolar gerçekten karanlık ve duşukmışıkta çok kötü en azından duşuk ışık seçenekleri olması gerektiğini duşunuyorum en azından bır yere koyup sabıtleyebılırım. Cihazın ısınma problemi evet aşırı derece ısınması mevcut ama cıhazı aktif olarak kullanıyorum bırde aydının sıcağını eklersek iyi bile dayanıyor :))) ben kılıf ve ekran koruyucu olarak arkadaşlar bunları aldım telefon çok şık görünüyor önunu arkasını kapattıktan sonra boylesıne guzel bir cihaz almanın ne anlamı kalıyor ki :) http://www.n11.com/lg-g3-ultra-ince-temperli-cam-ekran-koruyucu-P27045097
http://www.n11.com/lg-g3-kilif-orjinal-imak-clear-rubber-seffaf-kapak-P27766794

bu aralar hafif takılmalar mevcut güncellemeyide aldım ama android sistemler ilk zamanlar kullanımlarda baya takılmalar yapabiliyorlar ilerleyen zamanlarda daha stabil olacağını düşünüyorum.

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar dakikalar önce benimde kılıfım geldi..

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Şu an açıkmıdır acaba

Videoyu izledim, düşük ışıklı ortamlarda yada karanlıkta karıncalanma olayı gayet doğaldır, güneşli cıvıl cıvıl bir ortamda çekim yaparsanız ne kadar güzel olduğunu fark ediceksiniz zaten.

Karanlık ortamlarda hani gözün gözü görmediği yerlerde bile insan gözü karıncalanma tarzında görebiliyor haksızmıyım? bu sonuçta kamera insan gözü kadar değil elbette yinede karıncalanma yapıcak çok karanlık olmasada :)

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Benim kılıfım da gelmiş ama şubede bekliyor çünkü bugün evde kimseyi bulamamışlar ev dolu olduğu halde... Yarın alıp bir şeyler yazarım.

tau

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Videoyu izledim, düşük ışıklı ortamlarda yada karanlıkta karıncalanma olayı gayet doğaldır, güneşli cıvıl cıvıl bir ortamda çekim yaparsanız ne kadar güzel olduğunu fark ediceksiniz zaten.

Karanlık ortamlarda hani gözün gözü görmediği yerlerde bile insan gözü karıncalanma tarzında görebiliyor haksızmıyım? bu sonuçta kamera insan gözü kadar değil elbette yinede karıncalanma yapıcak çok karanlık olmasada :)
Anladım yinede sormakda fayda var diye düşündüm.zaten servisde aynı şeyi söyledi :)
teşekkürler.
- - - Mesaj Güncellendi - - -

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar benim kılıfım siyah,dediğim gibi telefonu sabahtan vatana garantiye verdim bir saat kadar sonra kılıf geldi,hiç deneme sansım olmadı,ben yazık saf saf akillisadelik.com daki kılıftan gönderdiler sanıyorum,arka kapak çıkartılıp takılıyor sanıyorum,kablosuz şarj özelliği var sanıyorum ama nerdeeee,inanın şok oldum,çünkü reklamını yaptıkları kılıflar gönderilmedi..

Optimum23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar LG G3 alacağım yakın bir süre içerisinde. Hangi renk alacağıma karar veremedim. Beyaz taraftarıydım fakat burada siyah renk, ekran ile uyum sağlıyor ve güzel bir görüntü oluyor. Gold rengi ayrı bir güzel, bence gold alabilirsiniz gibi yorumlarla karşılaştıktan sonra aklım karıştı açıkçası. Sizce ne renk alabilirim?

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Arkadaşlar LG G3 alacağım yakın bir süre içerisinde. Hangi renk alacağıma karar veremedim. Beyaz taraftarıydım fakat burada siyah renk, ekran ile uyum sağlıyor ve güzel bir görüntü oluyor. Gold rengi ayrı bir güzel, bence gold alabilirsiniz gibi yorumlarla karşılaştıktan sonra aklım karıştı açıkçası. Sizce ne renk alabilirim?

Gold rengi ve orjinal kılıf Gold alın yada İnternet üzerinden sipariş edin.
Paralel ithalat yada Lg garantili alabilirsiniz.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Benim kılıfım da gelmiş ama şubede bekliyor çünkü bugün evde kimseyi bulamamışlar ev dolu olduğu halde... Yarın alıp bir şeyler yazarım.

Bu sabah kargo geldi. Kılıfı telefonun arka kapağını çıkartmadan takıyormuşsunuz.

tunahanxx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
BEN TELEFONU ALALI 5 GUN OLDU ARIFEDEN BI GUN ONCE TURKCELLDEN aldım 3 kere kapandı ama sunu fark ettım bence soyle kapanma sorunu clean master yukledım 32 gb lık versıyon var bende bugun kapandı ve kapanmadan once ram %73 doluydu. Teli actıgımda bi baktım %37 kalmıs bence telefona cok yuklenınce kapanıyo hafızayı yenılıyo gıbı bı sey oluyo sanırsam

bmw m3

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar g3 te oyun oynarken 1080p de açılıyorya onu kalıcı yapma gibi bişey varmı 2k yı 1080p ye çeviren bişey komple daha az şarj tuketsin diye

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kayseride orjinal lg g3 kapagını beyaz veya altın renk ile değiştirmek iteyen varsa 05072122789 dan bana ulaşşsn

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Uygulama kurmadan önce izinler penceresi açılıyor ya işte orada internete bağlanır diye yazmıyor. Ayarlardan uygulamalara girip uygulamayı seçtiğimde izinler başlığında tam ağ erişimi gibi izinler yazıyor. Bir yanlışlık yok mu?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar bu uygulama ekranindaki arkaplan degismiyormu. Eskiden degistirilebiliyordu.

Pro26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar benim de kılıf gelmiş.Ben tatildeyim şehir dışına çıktım.1-2 güne gideceğim foto atarım.Ya bir de herkes kılıfa takmış.Arkasına takılsa kalınlaştırıyor diyorlar.Arkasına çıkartılıp takılsa korumaz diyorlar.Bu kadar takılmayın bence.Adamlar kâr edecek sonuçta.60 tl lik göndermişler ona şükredin derim.Bir de daha tanıtılmayan g3 var link attım buyrun http://www.chip.com.tr/haber/ve-karsinizda-lg-g-vista_48716.html

Creative

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
17,382
Gün içerisinde yeni bir güncelleme geldi arkadaşlar. İnşallah düzeltme yapılmıştır, kapanma sorunu ile ilgili.

zafer1234

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben şuan yüklüyorum güncellemeyi.
Kapanma sorunu olan arkadaşlar için bir umut olabilir
xda'da görmüştüm güncelleştirmeyi yükleyenler 3-4 gündür kapanma sorunu yaşamıyolarmış
inşallah düzelir

adere77

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefonun yazılımını güncelledim, towelroot ile root yapmaya çalışınca uygun değil gibi birşey çıkıyor, pc olmadan root yapma yontemi var mıdır başka?

Creative

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
17,382
telefonun yazılımını güncelledim, towelroot ile root yapmaya çalışınca uygun değil gibi birşey çıkıyor, pc olmadan root yapma yontemi var mıdır başka?

Cihaz yeni olmasına rağmen ve garantisi sürerken ve artı olarak cihazın kapanma sorunları devam ederken root yapmanız bence mantıksız geliyor. Taby ki benim naçizane görüşüm.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
ioroot ile yaptım ama olmuyor, ya da ben beceremedim, önrebeilecegınız baska bir yol var mı?

Sadece towelroot denemiştim. Sonra bir dosya üzerinde değişiklik yapıp telefonu yeniden başlatınca açılmadı. Stock'a dönmek zorunda kaldım. Bir süredir root olmadan kullanıyorum ben de...

jeldart

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şarj %80 deyken kalan pil ömrü 4 saat diyor acaba telefon süreyi mi yanlıs gösteriyor bilemedim biri açıklayabilir mi :S Koktum şimdi ya daha dün aldım telefonu :/