LG G3 Kullanıcıları Kulübü

kd3598

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar elimde z2var ve telefonla 10 dk uğraşınca ısınıyor ben bundan çok sıkıldım aldığım yere geri verip kurtulacağım telefonda esneme lens kayıklığı filanda var lg g3 32 gb lık modelinde böyle ısınma sorunları varmı deli gibi oyun oynayan birisi değilim açarm en fazla 20 dk asphalt 8 oynarım telefon yanacak seviyeye geliyor 10 dakika içinde lg g3 te böyle sıkıntılar varmı bilgilendirirseniz sevinirim arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim

zafer1234

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar One-Screen Phone özelliği kaldırılmış mı?
bulamıyorum özelliklerde

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar ben teli daha almadım ama alırsam internet üzerinden almak istemiyorum. ya lg shop yada teknosadan. ama teknosa mağzalarına geldi mi sadece internet üzerinden satışa başlandı diye biliyorum. bide aksesuar konusunda sıkıntınız var mı mesela orjinal kılıf dışında başka kılıflar bulabiliyomusunuz?? yardmmm

Pro26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
memo8807 hangi ildesin ve hangi renk kılıf söylersen çok sevinirim.Bir de arkadaşlar size önemli bir şey söyleyeceğim.Mediamarkta gittim.beyaz g3 ve siyah g3 vardı.İnceledim.İkisi de 16 gb ama farklı olan bir şey vardı.Beyaz renklide yazılım güncellemesi vardı ama siyahta yoktu kontrol de ettim.eve geldim bende de yazılım güncellemesi yoktu.Nasıl olabilir?Güncelleme gelen oldu mu?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Arkadaşlar slim hard case aldım.Camel rengi.İyi oldu çok da kalın olmadı telefon.Bir de kablosuz şarj cihazı gelmişhttp://www.mobilcadde.com/lg-g3-orjinal-wireless-masaustu-dock-20345 bence ucuz 79 tl.Ben 150 falan bekliyordum.Ben de 1 ay sonra falan alacağım inşallah.Bu site güvenli kapıda ödeme de var.Orjinal.Kuşkunuz olmasın.

tunahanxx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Pro26 kardeşim bu orjinal window kılıfı nerden alabilirim internet sitelerinden güvenilir orjinal kılıf olucak kasadan cıkmalı ?

pahalı kılıflar ya sitede orjinali 120 tl höh

Pro26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Orjinal istşyorsan mobilcaddeden al ama ona benzer istiyorsan pdateknolojide de var daha ucuz.Biraz bekle fiyatlar düşecektir.Bence biraz bekleyip lg shop tan al.

memo8807

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
memo8807 hangi ildesin ve hangi renk kılıf söylersen çok sevinirim.Bir de arkadaşlar size önemli bir şey söyleyeceğim.Mediamarkta gittim.beyaz g3 ve siyah g3 vardı.İnceledim.İkisi de 16 gb ama farklı olan bir şey vardı.Beyaz renklide yazılım güncellemesi vardı ama siyahta yoktu kontrol de ettim.eve geldim bende de yazılım güncellemesi yoktu.Nasıl olabilir?Güncelleme gelen oldu mu?

Arkadaşlar slim hard case aldım.Camel rengi.İyi oldu çok da kalın olmadı telefon.Bir de kablosuz şarj cihazı gelmişhttp://www.mobilcadde.com/lg-g3-orjinal-wireless-masaustu-dock-20345 bence ucuz 79 tl.Ben 150 falan bekliyordum.Ben de 1 ay sonra falan alacağım inşallah.Bu site güvenli kapıda ödeme de var.Orjinal.Kuşkunuz olmasın.

Ankaradayım, hatta ankaranın uzak ilçelerinden birindeyim. Beyaz renkte almıştım ben ve 1 temmuz tarihinde kılıf için kayıt yaptırmıştım.

Mateist

Profesör
Reaksiyon puanı
238
Ben de yedek batarya bekliyorum hâlâ yok piyasada pdateknoloji dr getirmedi hâlâ

shabba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kılıfım geldi :) telefonumda gold zaten, hiç düşünmezdim gold rengini alacağımı ama inanılmaz hoşuma gidiyor. İstanbuldayım bu arada.

Pro26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar daha önce paylaştığım gönderiye bir bakar mısınız?size soruyorum güncelleme alan oldu mu?

karaytutaha

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kilifta formu doldururken iki farkli imei girmistim biri siyahbiri altin icindi ikisi de altin olarak elime ulasti altin da guzel fakat siyah telefona pek yakismadi. Farkli renk doldurdugu halde altin gelen vr mi acaba benim gibi

Mateist

Profesör
Reaksiyon puanı
238
benim kılıf daha gelmedi gerçi ben kampanyaya geç katılmıştım

zafer1234

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim kılıf ta elime ulaştı gold renk
Anladığım kadarı ile renk vs ayırmıyorlar

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Bana da gelmedi. Haftaya gelir sanırım.

Bu arada LG Smart World'de Quick Cicle kılıf için Puppy Pop isimli bir oyun var. Kılıfsız da oynayabilirsiniz ama biraz garip oluyor :D

karaytutaha

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kutusunu açmadigim altin rengi kilifi satiyorum ilgilenen olursa pm atabilir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kılıfı gelena rkadaşlar birde hangi kargo firmasıyla gönderildiği söylermisiniz bende istanbuldayım