LG G3 Kullanıcıları Kulübü

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar kapanma sorunu 28 veya 30 saatte bir yapmaya başladı,bayramda telefonsuz kalmamak için sabrediyorum ama bayramdan hemen sonra servise göndericem yeter artık sıkıldım..

Kuruerhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ArkadAşlar bende bugün itibari ile n11 sitesinden lg orjinal garantili 32 gb gold aldım. Burdaki arkadaşlarımın yazdıklarına bakınca biraz duraksadım acaba kronik sıkıntısı olan bir cihaz mı arkadaşlar gerçekten sıkıntı yaşayanlar neden sıkıntı yaşadıklarını anlatabilirler mi. Daha çok telefon kullandım en son s4 sattım gerçekten cebinizde durup duruken alev gibi olup patlayacakmış hissiyatı vermesi ve rehberde kasması beni deli ediyordu. Elimde kardeşimin olan p880 var şimdilik onu kullanıyordum. Lg özelleştirme olarak gayet güzel bir telefon bu yüzden tercih sebeplerimden biri oldu. En önemli diğerşeyde sesi gayet yüksek çıkıyor. M8 z2 ses ile önde denikiyor ama ben o telefonu cebimde duymadıktan sonra napayım sesinin iyi olmasını bana sesi yüksek olmalıydı oda zaten g3 te çok güzel 1watt hoparlörün boomsoundla 1,5 watta kadar çıktığı yazıyor ya onun için bir ayar yapmak gerekiyor mu. Diğer bir konu telefon elimden hiç düşmüyor sürekli face andronova tarzı programlar açık yüksek grafikli oyunları çok fazla oynamıyorum. Arada bir boom beach açıp takılıyorum. Batarya süresi ilk başlarda gerçekten nerdeyse hiç gitmeyecek gibi oluyor ama 3-5 ay sonra telefon kendini toparlıyor. Şimdi cihazın s4 kadar ısınma problemi varmıdır acaba sırf bu yuzden bu telefonuda satabilirim. Şimdi arkadaşlar ciddi olarak deneyimlerinizi varsayım olarak değilde gercekten yasayarak aktarabilirmisiniz. Teşekkür ediyorum şimdiden hepinize.

omercii

Asistan
Reaksiyon puanı
0
LG G3'u çok detaylı incelediğim videoyu buradan izleyebilirsiniz. Abone olursanız sevinirim. :)

[video=youtube;hsDhKovCyco]http://www.youtube.com/watch?v=hsDhKovCyco&feature=youtu.be[/video]

tekirdaglı59

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Akıl verin arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var

Lg 3 ü uzun zamandır bekliyorum parasını denkleştirdim 2.200 e alıcağım ben telefonlarımı her zaman turkcell mağazalarından aldım diğer yerlere güvenmediğim için ama malesef 32 gb lik sürümü turkcell de yok 16 lık varmış 32 liğin gelmesinin 1 ayı bulacagını söylediler o kadar bekleyemycem gibi duruyor 16 lık ile 32 arasında çok fark varmıdır riske girip baska yerden 32 gb alıymmı yoksa 16 gb işimi görürmü telefonu en az 3 sene kullanacagım yardımcı olursanız sevinirim...

Kuruerhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim turkcelin ne farklılığı var. Saçma bir fikre saplanmışsın. Vatana teknosaya bimekse gidersin telefonun kutusuna bakabilirmiyim de üzerinde kırmızı renk lg logosu varsa lg garantili üründür al kullan diğerleri fastan mı getiriyor telefonları kesinlikle bimeksi tavsiye ederim gayet güzel fiyatta güzel oluyor geçen hafta 50 tl ekstra indrimleri vardı alsaydın 2149 alacaktın orjinal lg garantili satıyorlar. Belki bu hafta yine yaparlar.

Ruberto

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bende karar verebilsem bugün Yarın gidip alacağım ama note 2 kullandığım için bir türlü kararımı veremedim

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761

Lg 3 ü uzun zamandır bekliyorum parasını denkleştirdim 2.200 e alıcağım ben telefonlarımı her zaman turkcell mağazalarından aldım diğer yerlere güvenmediğim için ama malesef 32 gb lik sürümü turkcell de yok 16 lık varmış 32 liğin gelmesinin 1 ayı bulacagını söylediler o kadar bekleyemycem gibi duruyor 16 lık ile 32 arasında çok fark varmıdır riske girip baska yerden 32 gb alıymmı yoksa 16 gb işimi görürmü telefonu en az 3 sene kullanacagım yardımcı olursanız sevinirim...

2 GB Ram bir süre sonra sıkıntı çıkarabileceğini söylüyorlar.Para varken 3 gb ram olanını almalısın.Ben Vatan Bilgisayar'dan 32 GB aldım. Şu ana kadar hiçbir sıkıntım yok.

tunahanxx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8

kardeşim ben de öyle sanıyodum ama 32 gb titan turkcellden geliyor bana aradılar şirketi istediler yarın elimde ne 1 ayı ya teknosadan sakınlıkla alma

tekirdaglı59

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bizim burdaki turkcell mi kötüdür bilemedim kardeşim daha demin gittim bana daha önceden açtıkları g3 gold telefonu satmaya çalıştılar baktım çizik pis baska istedim yokmuş ellerinde öyle diyorlar dedim sipariş verelim onuda bayramdan sonra filan dediler 32 lik veremiyoruz 16 lık verelimmi dediler bende siz benimde oyun mu oynuyorsunuz deyip çıktım bidada ugramam oraya baska yerden alıcam 2 haftadır ugrastırıolar beni bıktım artık.

tunahanxx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
bizim burdaki turkcell mi kötüdür bilemedim kardeşim daha demin gittim bana daha önceden açtıkları g3 gold telefonu satmaya çalıştılar baktım çizik pis baska istedim yokmuş ellerinde öyle diyorlar dedim sipariş verelim onuda bayramdan sonra filan dediler 32 lik veremiyoruz 16 lık verelimmi dediler bende siz benimde oyun mu oynuyorsunuz deyip çıktım bidada ugramam oraya baska yerden alıcam 2 haftadır ugrastırıolar beni bıktım artık.
Kardeşim herhalde kişiden kişiye değişiyo bana samimi bir şekilde yanımda aradı telefonu istedi fiyatını bende bilmiyorum gelince bakıcaz almak zorunda değilsin dedi valla :D

Kuruerhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefon yarın elime geçince yorumları buraya yazıcam arkadaşlar almak isteyenlere yardımcı olmaya çalışıcam inşallah

Pro26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tekirdaglı59 bulunduğun şehirdeki lg shop tan al.Yeni açılan varsa ordan al çünkü ucuz oluyor.Ben 32 gb 2099 tl ye aldım.Hem de arada kvk gibi ara şirketler yok.Direk lg garantili.Hiçbir sıkıntısı yok allaha şükür

dedemede

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,

İki parmağını ekrana koyup içe doğuru hızlıca kapatınca sayfalar çıkıcak + olana basarak çoğaltabilirsiniz.
teşekkürler

- - - Mesaj Güncellendi - - -

beyler 32 gb modelini 2200e alıp hata yapmayın. Hepsiburadada direk lg garantili lg g3 32 gb 1950 tl 250 liranızada bataryalı kılıf cart curt jelatin alırsınız

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben n11 den aldım 2099 tl lg garantisi altında hatta paraf kartın varsa %11 parapuanda veriyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeşm yüksek sıcaklık problemi aynn bndede oluyo arkasına dokunduğnda aşırı ısındığnı anlıyosn zatn ve şarjıda çok az gidiyo baya sinir bozucu

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
teşekkürler

- - - Mesaj Güncellendi - - -

beyler 32 gb modelini 2200e alıp hata yapmayın. Hepsiburadada direk lg garantili lg g3 32 gb 1950 tl 250 liranızada bataryalı kılıf cart curt jelatin alırsınız

Ürün açıklamasının ilk satırına ithalatçı garantili diye yapıştırmışlar millet bilmiyo mu ordan almayı

shabba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
clean master baya sarj yiyor gibime geliyor.var mı böyle bi durum ?
telefonu alalaı 2 hafta olucak baktığım zaman bi problem yok ama adını koyamadığım bi eksik var gibi.sanki bi yazılım güncellemesi ile hallolucak ama bakalım.

trainspotting

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
ese4utam.jpg

Hepsiburada lg garantili değil.

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
clean master baya sarj yiyor gibime geliyor.var mı böyle bi durum ?
telefonu alalaı 2 hafta olucak baktığım zaman bi problem yok ama adını koyamadığım bi eksik var gibi.sanki bi yazılım güncellemesi ile hallolucak ama bakalım.
Clean master ne gerek var ayarlar Smart Cleaning var aynı işlevi görüyor kaldırın bence c.master ı .

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Açık olan uygulamalarda küçük olan simgeden büyük simgelere nasıl geçiyoruz ? Buradaki gibi ;
AfgXouy.png