LG G3 Kullanıcıları Kulübü

zafer1234

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim telefonumda ilk iki gün kendini yeniden başlatıyodu ama daha sonra hiç yaşamadım kendiliğinden dğzeldi. Tel 32 gb belki modelle alakalıdır

zafer1234

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar, telefonun arka tarafında ses açma tuşu ses kısma tuşuna göre biraz içeride duruyor. sanki tuş deforme olmuş gibi. sizlerde de öyle mi?

shabba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Quick kılıfım gelene kadar idarelik bi kılıf aldım.Bu da aynı işlevi görüyor resmen.Sadece görüntü aynı sanıyordum.Neyse iyi ki siyah almışım bi de gold gelicek. :) bu arada kılıfın kampanyasına yetişemeyenler için..Teknosa'da orjinal kılıf 60 tl. kapaksız sadece arkayı koruma amaçlı olan LG kapağı ise 30 tl.

Bunun dışında 5 gün oldu ve inanılmaz memnunum.ne kapanma sorunu yaşadım ne konuşurken cızırtı vs. sarj konusunda oyun oynamadığım için bana gideceğini düşünüyordum ve öylede oluyor.akşam doldurup bütün günümü götürüyor üstüne bi sonraki günün öğlenine kadarda idare ediyor.ve telefon çok akıcı.

karaytutaha

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Quick kılıfım gelene kadar idarelik bi kılıf aldım.Bu da aynı işlevi görüyor resmen.Sadece görüntü aynı sanıyordum.Neyse iyi ki siyah almışım bi de gold gelicek. :) bu arada kılıfın kampanyasına yetişemeyenler için..Teknosa'da orjinal kılıf 60 tl. kapaksız sadece arkayı koruma amaçlı olan LG kapağı ise 30 tl.

Bunun dışında 5 gün oldu ve inanılmaz memnunum.ne kapanma sorunu yaşadım ne konuşurken cızırtı vs. sarj konusunda oyun oynamadığım için bana gideceğini düşünüyordum ve öylede oluyor.akşam doldurup bütün günümü götürüyor üstüne bi sonraki günün öğlenine kadarda idare ediyor.ve telefon çok akıcı.

Teknosa'da ki ürüne baktım da orada ki üründe quick circle snap yazıyordu, kampanya ile gönderilecek olan da ise quick circle window yazıyor aralarında fark var mı ? Bilgilendirirseniz sevinirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba üç adet kılıf var ...quick circle
3 farklı fiyat?? 52,75,95 tl...
pdateknoloji sitesinde, farkı nedir?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba sarj kablosunun miniusb sinin iki tane dişi var bildiginiz gibi. Ancak bu disler sarj girisinde (girip cika)x 2 iki tane dis izi yapti plastik kisimda. Note 3 baktim onlarda direk metal oldugu icin bi sikinti yok bizde once plastik sonra metal kisim geliyor ya dis izi yapiyor plastikte sizde de varmi bu ?

karaytutaha

Asistan
Reaksiyon puanı
0
merhaba üç adet kılıf var ...quick circle
3 farklı fiyat?? 52,75,95 tl...
pdateknoloji sitesinde, farkı nedir?

52 lira olan yan sanayi ürün, 75 lira olan batarya kapağını çıkarmadan takılan ürün, 95 lira olan ise batarya kapağının yerine takılarak kullanılıyor. Isterseniz o 75 liralık olan üründen elimde mevcut üç rengi de 70 liraya satıyorum kutusunda sıfır ürünler geri dönüş yaparsanız sevinirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonu dama yeni aldım kutudan çıkardım ve açtım ilk açılışta şarj %57 falandı saat 3 de almıştım çihazı akşama kadar yetti ama telefonu ilk açtığımda menüye girerken bile kastı takıldı ve dondu sonra kendini yeniden başlattı şimdi hiçbir sorun yok o ilk açılışdaki takılmalardan eser yok yani :biggrin: sizde ilk aldığınızda benimki gibi takılmalarınız oldumu gerçi şimdi takıma kasma olmuyor ama yinede merak ettim neden öyle oldu diye :huh: telefonu teknosadan aldım alırken çok kararsızlıkta kalmıştım çünkü aklımda hyc one m8 de vardı lg aldığıma asla pişman değilim çünkü 3 gb ram olması güncelleme ömrünü çok ileriye çeker android L lg g3 e ne zaman gelir acaba biran önce gelsin alıcak arkadaşlar için söylüyorum kesinlikle 3 gbram olanına aldın sonuçta siz bu telefonu alınca en az 2 yıl kullanıcaksınız 2 yılda 4 gb ram olan telefonlar bile çıkar o yüzden 2 gb ram yanında az kalır ve güncelleme konusunda sorun çıkabilir 3 gb lan modeli 200 tl daha pahalı hatta 199tl:biggrin: 1999tl yi veren 2199tl yi de veriri :thumbup1:

justlive4life

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Şimdi bana söyleyin lütfen,
G3 de şebeke üzerinden görüntülü konuşma var mı?

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Şimdi bana söyleyin lütfen,
G3 de şebeke üzerinden görüntülü konuşma var mı?

Türkiyede şebeke üzerinden görüntülü görüşme yapabilen telefon olduğunu sanmıyorum bile.

3g veya wifi ile Line gibi programlar ayrıcalığı ile görüntülü konuşma yapabiliyorsunuz.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

İphonede facetime var ama sadece iphoneden iphoneye çalışıyor '' daha hiç kullanmadım '' onun haricinde android telefon gelmiyor aklıma.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar forumu elimden geldiğince okumaya çalıştım ama çok mesaj var :biggrin: bana kısaca sakar bir kullanıxı için g3 ne kadar dayanıklı ve kılıfların bulunması kolay mı kablosuz şarj çihazı kutudan çıkıyor mu gibi sorulara cevap verebilir misiniz :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Türkiyede şebeke üzerinden görüntülü görüşme yapabilen telefon olduğunu sanmıyorum bile.

3g veya wifi ile Line gibi programlar ayrıcalığı ile görüntülü konuşma yapabiliyorsunuz.

İphonede facetime var ama sadece iphoneden iphoneye çalışıyor '' daha hiç kullanmadım '' onun haricinde android telefon gelmiyor aklıma.

Samsung ön kameralı olan bütün telefonlarında 3g li görüntülü görüşme yapılıyor :) 4-5 yıl önce aldığım samsung l700 bile görüntülü görüşme yapmıştım ;)

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] S3 Mini ve Ace 2 ile şebeke üzerinden görüntülü görüşme mevcut. Bizde var, ondan söylüyorum. Samsung'larda görüntülü görüşme özelliği olan her telefonla şebeke üzerinden görüntülü görüşme yapılabiliyor.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
@Vikings S3 Mini ve Ace 2 ile şebeke üzerinden görüntülü görüşme mevcut. Bizde var, ondan söylüyorum. Samsung'larda görüntülü görüşme özelliği olan her telefonla şebeke üzerinden görüntülü görüşme yapılabiliyor.

Samsung varda hiç görüntülü görüşme yapmadığımız için haberim yoktu bilgi için teşekkürler.

zafer1234

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yeni duydum, bu p970 hangisi oluyor bilmiyorum ama bizde LG Optimus L9 p760 var belki oda yapabiliyordur.

P970 optimus black g3 alana kadar 3 yıl kahrımı çekti. İyi telefondu hakkını vermek lazım

Arkadaşlar, telefonun arka tarafında ses açma tuşu ses kısma tuşuna göre biraz içeride duruyor. sanki tuş deforme olmuş gibi. sizlerde de öyle mi?

Kontrol edebilecek varmı bir kaç gündür takmış durumdayım elim sürekli oraya gidiyor.

dedemede

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
özür dileyerekten konuya giriyorum merhaba arkadaşlar.
şimdi biliyosunuz ki yabancı bi arkadaşımız lg g3 ü suda 2.30 saat tutmuş ve hiçbirşey olmamış. artık video ne kadar doğru ne kadar feyk bilinemez.
dünyada tek su dayanıklılığı testi sanırsam.
Çoğu arkadaşımızda bu videoya benle beraber inanamıyoruz. hazır tatilede gidicez böyle bi özellik varsa neden suyun altında resim çekilmeyelim video çekilmeyelim.
Durumu olan arkadaşlarımız varsa g3 ünü feda edip deneyebilirmi :D biraz komik olucak ama hani olurda durumu iyi olur 2000 lira ona dokunmaz bi test yapsa
Veya forumda yetkili kişiler. Böyle bi incelemede hem türkiye olarak hemde hangi forum yaparsa diğer forumlardan daha öne çıkacağı daha dikkat çekeceği daha iyi reklam yapacağına inanıyorum. Biraz saçma konuşmuş olabilirim ama gönlümden geçen bunlar :D
Teşekkürler..

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
özür dileyerekten konuya giriyorum merhaba arkadaşlar.
şimdi biliyosunuz ki yabancı bi arkadaşımız lg g3 ü suda 2.30 saat tutmuş ve hiçbirşey olmamış. artık video ne kadar doğru ne kadar feyk bilinemez.
dünyada tek su dayanıklılığı testi sanırsam.
Çoğu arkadaşımızda bu videoya benle beraber inanamıyoruz. hazır tatilede gidicez böyle bi özellik varsa neden suyun altında resim çekilmeyelim video çekilmeyelim.
Durumu olan arkadaşlarımız varsa g3 ünü feda edip deneyebilirmi :D biraz komik olucak ama hani olurda durumu iyi olur 2000 lira ona dokunmaz bi test yapsa
Veya forumda yetkili kişiler. Böyle bi incelemede hem türkiye olarak hemde hangi forum yaparsa diğer forumlardan daha öne çıkacağı daha dikkat çekeceği daha iyi reklam yapacağına inanıyorum. Biraz saçma konuşmuş olabilirim ama gönlümden geçen bunlar :D
Teşekkürler..

Merhaba,

o test sahtedir.

LG firması çıkardığı son amiral gemisine su geçirmez özelliği koyucak ama söylemeyecek? söyleyerek sony'e rakip olabilir vs.

Kısaca inanmayın böyle şeylere 2200tl lik telefon çöpe gitmesin.

dedemede

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,

o test sahtedir.

LG firması çıkardığı son amiral gemisine su geçirmez özelliği koyucak ama söylemeyecek? söyleyerek sony'e rakip olabilir vs.

Kısaca inanmayın böyle şeylere 2200tl lik telefon çöpe gitmesin.

denemeden bilinmezki ama.
durumu olmayanlar denemesin tabiki. ben sadece ortaya bi fikir attım su geçirse bile ortaya komik bi inceleme videosu çıkardı güzel bi anlatımla.
SDN forumun ofis içi videolarını izlediğimde çok eğleniyorum çok güzel bi ortam neden incelemesinler diye düşündüm imkanları varsa.
ayrıca lg g3 üm 24-26k antutu sonucu alıyordu telefonu 30 dakika buzdolabına koydum sonra test yaptım ve sonuç 38K ilginç hemde çok ilginç :D

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
denemeden bilinmezki ama.
durumu olmayanlar denemesin tabiki. ben sadece ortaya bi fikir attım su geçirse bile ortaya komik bi inceleme videosu çıkardı güzel bi anlatımla.
SDN forumun ofis içi videolarını izlediğimde çok eğleniyorum çok güzel bi ortam neden incelemesinler diye düşündüm imkanları varsa.
ayrıca lg g3 üm 24-26k antutu sonucu alıyordu telefonu 30 dakika buzdolabına koydum sonra test yaptım ve sonuç 38K ilginç hemde çok ilginç :D

G2'de ısınınca performans kaybı oluyordu hemde baya baya, aynısı G3'e de yapılmışsa normaldir.

Soğuk yerde test yapınca ısınmasını ve performans kaybını engelliyorsunuz daha iyi sonuç alıyorsunuz.

Bide sıcak bir yerde deneyin sobanın yanında vs :)

dedemede

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
valla daha yeni hiç 10000 lerde skor görüp flash tv de satılan xperia s5 modeli gibi bişey olmasını istemiyorum :D moralim yerle bir olur cidden daha yeni düzelttim 38k yı gördüğümde buzluğa atıp 1 saat bekletim 42-43 k sonuç almayı hedefliyorum ama bişey olur diye korkuyorum :D:D

hellischild

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ekranın kenar incelikleri ve 5.5 inç boyutu olmasına rağmen tek elle rahat kullanılıyor ekran çözünürlüğü beni cezbeden ve büyük ekran olması diğer taraftan iPhone 6 da bekliyorum lg yazılım güncellemesi konusunda kararsız bıraktı beni birde android uygulama kasmalarıda cabası kararsız kaldım bütün sayfaları üşenmeden okudum [emoji2] bazı soru işaretleri de takıldı iyice kafama bakalım şuan için almak aşamasından düşünme aşamasına geri dönüş yaptım :)