lpsln
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
G3 bazıları yazılımsal sıkıntı var cihazın düzelir güncelleme beklemen gerek.
Sorun sadece yazılımsalsa seve seve beklerim,ben kronik olmasından korkuyorum..
G3 bazıları yazılımsal sıkıntı var cihazın düzelir güncelleme beklemen gerek.
Sorun sadece yazılımsalsa seve seve beklerim,ben kronik olmasından korkuyorum..
Ayın 15'inde aldım daha hiç kapanmadı telefonum kendiliğinden.Nazar değmesin hiçbir problem yok![]()
Quick kılıfım gelene kadar idarelik bi kılıf aldım.Bu da aynı işlevi görüyor resmen.Sadece görüntü aynı sanıyordum.Neyse iyi ki siyah almışım bi de gold gelicek.bu arada kılıfın kampanyasına yetişemeyenler için..Teknosa'da orjinal kılıf 60 tl. kapaksız sadece arkayı koruma amaçlı olan LG kapağı ise 30 tl.
Bunun dışında 5 gün oldu ve inanılmaz memnunum.ne kapanma sorunu yaşadım ne konuşurken cızırtı vs. sarj konusunda oyun oynamadığım için bana gideceğini düşünüyordum ve öylede oluyor.akşam doldurup bütün günümü götürüyor üstüne bi sonraki günün öğlenine kadarda idare ediyor.ve telefon çok akıcı.
merhaba üç adet kılıf var ...quick circle
3 farklı fiyat?? 52,75,95 tl...
pdateknoloji sitesinde, farkı nedir?
Şimdi bana söyleyin lütfen,
G3 de şebeke üzerinden görüntülü konuşma var mı?
Türkiyede şebeke üzerinden görüntülü görüşme yapabilen telefon olduğunu sanmıyorum bile.
3g veya wifi ile Line gibi programlar ayrıcalığı ile görüntülü konuşma yapabiliyorsunuz.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
İphonede facetime var ama sadece iphoneden iphoneye çalışıyor '' daha hiç kullanmadım '' onun haricinde android telefon gelmiyor aklıma.
@Vikings S3 Mini ve Ace 2 ile şebeke üzerinden görüntülü görüşme mevcut. Bizde var, ondan söylüyorum. Samsung'larda görüntülü görüşme özelliği olan her telefonla şebeke üzerinden görüntülü görüşme yapılabiliyor.
Yeni duydum, bu p970 hangisi oluyor bilmiyorum ama bizde LG Optimus L9 p760 var belki oda yapabiliyordur.
Arkadaşlar, telefonun arka tarafında ses açma tuşu ses kısma tuşuna göre biraz içeride duruyor. sanki tuş deforme olmuş gibi. sizlerde de öyle mi?
özür dileyerekten konuya giriyorum merhaba arkadaşlar.
şimdi biliyosunuz ki yabancı bi arkadaşımız lg g3 ü suda 2.30 saat tutmuş ve hiçbirşey olmamış. artık video ne kadar doğru ne kadar feyk bilinemez.
dünyada tek su dayanıklılığı testi sanırsam.
Çoğu arkadaşımızda bu videoya benle beraber inanamıyoruz. hazır tatilede gidicez böyle bi özellik varsa neden suyun altında resim çekilmeyelim video çekilmeyelim.
Durumu olan arkadaşlarımız varsa g3 ünü feda edip deneyebilirmibiraz komik olucak ama hani olurda durumu iyi olur 2000 lira ona dokunmaz bi test yapsa
Veya forumda yetkili kişiler. Böyle bi incelemede hem türkiye olarak hemde hangi forum yaparsa diğer forumlardan daha öne çıkacağı daha dikkat çekeceği daha iyi reklam yapacağına inanıyorum. Biraz saçma konuşmuş olabilirim ama gönlümden geçen bunlar
Teşekkürler..
Merhaba,
o test sahtedir.
LG firması çıkardığı son amiral gemisine su geçirmez özelliği koyucak ama söylemeyecek? söyleyerek sony'e rakip olabilir vs.
Kısaca inanmayın böyle şeylere 2200tl lik telefon çöpe gitmesin.
denemeden bilinmezki ama.
durumu olmayanlar denemesin tabiki. ben sadece ortaya bi fikir attım su geçirse bile ortaya komik bi inceleme videosu çıkardı güzel bi anlatımla.
SDN forumun ofis içi videolarını izlediğimde çok eğleniyorum çok güzel bi ortam neden incelemesinler diye düşündüm imkanları varsa.
ayrıca lg g3 üm 24-26k antutu sonucu alıyordu telefonu 30 dakika buzdolabına koydum sonra test yaptım ve sonuç 38K ilginç hemde çok ilginç![]()
Merhaba arkadaşlar iPhone 5s satıp g3 e geçmeye değer mi ?