LG G3 Kullanıcıları Kulübü

dedemede

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende bugün teknosadan lg g3 aldım arkadaşlar. Elinde Cihaz olan arkadaşlara bi sorum olacakdı. Bu telefonun etrafındaki metal çerçevenin kenarlarında hat şeklinde çizgiler mevcutmu bakabilirmi. Yani metal çerçevelerin köşelerinde hat şeklinde çok ince bi şekilde görülen çizgi şeklinde, birleşim gibi her köşede 1 adet sanki fabrikasyon böyle gibi ama taktım biraz, Acaba beni telefondamı var diye merak etmeye başladım aldıgımdan bu yana. Olan bakıp inceleyebilirmi lütfen.

o dediğni bugun bende farkettim çizkmi diye baktımda sendede varmış demekki üretimden tasarımı öyle

Pro26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kendinin programı var da ben çok beğenmedim.Bence clean master kurun daha iyi oluyor.Bir de o çizgi gayet hoş olmuş bence.İleride(1-2 yıl içinde)bütün aksesuarlardan alacağım.Sizlerle deneyimlerimi paylaşırım.

osmancan298

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oyundaki veya normal whatsapp bile açıkken 25 dk da ısınmanların görüldüğünu söyleyenler arka tusun falan ısındıgı belirtiliyor kullanan arkadaşlar bu konudaki bir bilgi verirse çok iyi olacak.

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Oyundaki veya normal whatsapp bile açıkken 25 dk da ısınmanların görüldüğünu söyleyenler arka tusun falan ısındıgı belirtiliyor kullanan arkadaşlar bu konudaki bir bilgi verirse çok iyi olacak.
Isınma her cihazda mevcut. Önemli olan Size ne kadar hissettirdiği. G2de ısınırdı, g3te ısınıyor ama sadece kamera tuş bölgesinde yoğun şekilde hissettiriyor.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Telefon ısınınca kamera - güç düğmesi - ses açma kapama tuşları civarları çok ısınıyor. Ekranı da ısınıyor.

Bu arada TWRP yoldaymış. Yakında çıkar :)

muratalper55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Meraba arkadaşlar bende lg g3 almayı düşünüyorumda 32gblık versiyonundan önceden windows phone lumia 920 kullanıyordumda lumia 920 alışmam bir günümü almıştı buna hemen alışabilirmiyim bir sıkıntı falan çıkarmı android daha önceden hiç kullanmadımda yardım ederseniz sevinirim :)

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Meraba arkadaşlar bende lg g3 almayı düşünüyorumda 32gblık versiyonundan önceden windows phone lumia 920 kullanıyordumda lumia 920 alışmam bir günümü almıştı buna hemen alışabilirmiyim bir sıkıntı falan çıkarmı android daha önceden hiç kullanmadımda yardım ederseniz sevinirim :)

Hiç sıkıntı olmaz wp gibi karmaşık değil kullanımı çok kolay :)

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91

Merhaba,

Android kullanımı en kolay en basit işletim sistemi bana göre.

muratalper55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hiç sıkıntı olmaz wp gibi karmaşık değil kullanımı çok kolay :)
peki soracağım soru biraz komik gibi gelebilir ama bu telefonlarda diğerlerinde olduğu gibi cynogen mod diye bir şey varmış ismini tam bilmiyorum sizce telefonu alınca onu kurmak gerekli olurmu ben bir de telefona rom falan kernel gibi bazı yazılımlar atılıyormuş onları yapamıyorum bozacağım diye korkuyorum telefonu bunları nasıl yapabilirim programsızda oluyormu sizce :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Merhaba,

Android kullanımı en kolay en basit işletim sistemi bana göre.
peki diyorlar hep androide virüs falan giriyormuş bunun aslı varmı acaba :)

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
peki soracağım soru biraz komik gibi gelebilir ama bu telefonlarda diğerlerinde olduğu gibi cynogen mod diye bir şey varmış ismini tam bilmiyorum sizce telefonu alınca onu kurmak gerekli olurmu ben bir de telefona rom falan kernel gibi bazı yazılımlar atılıyormuş onları yapamıyorum bozacağım diye korkuyorum telefonu bunları nasıl yapabilirim programsızda oluyormu sizce :)

Orjinal romu gayet güzel zaten bence gerekli değil ama henüz twrp de çıkmadı bildiğim kadarıyla isteseniz de atamazsınız yani şuan :) Yaknda forumda hepsinin konusu açılır ve bu işler programsız olmaz

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91

İlk sorunuza cevabım hiç bulaşmayın.

Virüs olayına gelirsek, android telefonlar özgür işletim sistemine sahip oldukları için istediğimiz şeyi içine kurabiliyoruz bu yüzden zararlı yazılımlar varsa onlarıda kurmuş oluyoruz.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39

Rom, kernel, root gibi şeyleri telefondan sıkılana kadar aklına bile getirme. Hem garanti dışına çıkar hem de stabiliteyi bozarsan zararına olur.
Güvenilir yazılımlar kullanırsanız virüs gibi şeyleri kafanıza takmanıza gerek kalmaz. Reklam içeren ya da garip izinler isteyen şeylerden de uzak durmanızı tavsiye ediyorum çünkü Google'ın uygulama mağazası tam bir çöplük.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Rom, kernel, root gibi şeyleri telefondan sıkılana kadar aklına bile getirme. Hem garanti dışına çıkar hem de stabiliteyi bozarsan zararına olur.
Güvenilir yazılımlar kullanırsanız virüs gibi şeyleri kafanıza takmanıza gerek kalmaz. Reklam içeren ya da garip izinler isteyen şeylerden de uzak durmanızı tavsiye ediyorum çünkü Google'ın uygulama mağazası tam bir çöplük.

Aynen katılıyorum. Geçen G2'ye play storeden bir kaç uygulama indirdim ve garip izinler istedi kaldırdıktan sonrada halen reklamlar çıkmaya başladı.

Normal telefonda müzik dinlerken yada nette gezerken ekrana reklam cıkıyor oyunlar en sağ üstte X işareti var basıp kapatıyordum, hard reset attım düzeldi.

İphone 5s'e çok uygulama indirip kurdum hani herkes merak etmiştir şu saçma polis telsizleri vs tarzında cok uygulama indirdim ama hiç bir sorun çıkartmadı çünkü tüm herşey applenin onayından geçiyor, google playın onayından geçiyormu bilmiyorum ama ben reklam kaptığıma göre ya geçmiyor yada işlerini iyi yapamıyorlar.

Bu yüzden bilindik sağlam uygulamalar dışında merak ettik diye her uygulamayı indirmemek daha sağlıklı oluyor, kredi kart bilgilerini veren var vermeyen var her şey olabilir açıkçası.

muratalper55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aslında aklımdan xperia z2 almak geçiyordu ama başka bir forumda okuyunca vazgeçtim kamerası çok ısınıyormuş ve uygulamadan atıyor diye bir hata veriyormuş aslında dün internetten lg g3'un detaylı inceleme videosunu seyrettim lg g3 daha cazip geldi güzel telefon :thumbup1:

Yarında vatan bilgisayara gidip bir inceleyeceğim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bende cumartesi günü lg g3 aldım. Şarj ancak 1 gün gidiyor internette dolaşırken 5-6 dk bir şarjdan 1 kademe gidiyor sizde de aynı mı cevaplarınızı bekliyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bende cumartesi günü lg g3 aldım fakat şarjı çok çabuk bitiyor 1 gün zor yetiyor sizdede aynı mı?

Pro26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaklaşık olarak evet.Ama ben zaten kafaya takmıyorum.Sonuçta o büyüklükte bir ekran ve mükemmel akıcılık.Benim 3. günü.Her gün telefonu elime alıyorum.İnternet,oyun video vs bana yetiyor.Daha da bitmedi şarjı.:thumbup1:

Mateist

Profesör
Reaksiyon puanı
238
evet şarjı pek iyi gitmiyor ama yine de pişman değilim çünkü çıkarılabilir batarya bu sorunu çözer yakında satılmaya başlanacak bekliyorum

mdagli2003

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar, buradan g3 ahize cizirti sorunu hakkinda bilgilendirme yapmak istiyorum. 09.07.2014 tarihi ile bende g3-32gb model telefonla araniza katildim, lakin aldigim gunden beri gelen ve giden aramalarimda ahizeden rahatsiz edici bir cizirti aliyordum, bu konu hakkinda baya bi arastirma yaptim, problem 2 tarafli. 1 ncisi turkcell kullaniyorsaniz trcel den trcel aranirken oluyor, yani sorun trcell operatorunun kendi sistemindeki cihazlardaki gain degerini fazla acmis olmasidir. Bir ara reklami da vardi, sertab erener ses geliyomu falan diyordu. 2 nci tarafi ise telefonun ilk aldiginizda ses duzeltme ayarinin yapilmamis olmasi, bunu duzeltmek icin herangi bi arama yapiyorsunuz, arama devam ederken ekranin sag ustundeki ... tusuna basip en alt ta ses duzeltme kutusunu isaretleyin. Ben yaptim % 99 oraninda duzelti. 10 dk.lik gorusmede 1 kez cirt sesi geliyor. Diger operatorleri aradiginizda hic bir sorun yok. Herkesin bilgisine..

smt_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar ya g3 su gecirmiyormu hic gormedim reklam falan ... ama.video var adam 2 saat suda bekletiyor.montaj olabilirmi??

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ya benim anlamadığım çöp üreticisi samsung s5 için o kadar reklam yaptı ama LG G3 gibi bir telefon için tv de reklam yok yani ya var yada bana hiç denk gelmedi sadece Avea vb. gördüm kendi reklamı yok sonra neden satmıyor az yapın şu işi :D

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Beyler suya sokmayn g3 ü o videodaki adamn yeni videosu vardı dokunmatk kafayı yemiş :)

Mateist

Profesör
Reaksiyon puanı
238
hani G2 için tema paylaşılmıştı ya G3 için de paylaşılacak mı bekliyoruz :)

shabba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu akşam telefonu alıcam ama şu son "kendi kendine kapanıyor" olayı canımı sıktı.ben telefonu alıp 1 hafta sonra 5 kere kendi kendine kapanıyor diye geri götüreceksem ne anlamı kaldı 2bin+ tl vermeye.herkes mi yaşıyor bu sorunu ?

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
bu akşam telefonu alıcam ama şu son "kendi kendine kapanıyor" olayı canımı sıktı.ben telefonu alıp 1 hafta sonra 5 kere kendi kendine kapanıyor diye geri götüreceksem ne anlamı kaldı 2bin+ tl vermeye.herkes mi yaşıyor bu sorunu ?
Benim arkadaşta öyle bir sorun olmadı zaten uzun uzun bende kullanma şansı buldum 1 haftalığına g2 ile g3 değiştik 😃

Pro26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende de hiç olmadı kapanma.Size diyorum ki ilk üretimlerin bazılarında kronik olabilir.Benimki ne kapandı ne kastı ne de dondu.Bir de shabba benden sana tavsiye bulunduğun ilde yeni açılan lg shop varsa oradan al hem daha ucuz oluyor hem de arada başka garanti şirketi(kvk,telpa gibi)olmuyor.Direk lg türkiye garantili.:thumbup1:

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
hani G2 için tema paylaşılmıştı ya G3 için de paylaşılacak mı bekliyoruz :)

Merhaba,

LG G2 için paylaşılan temalar aslında sadece g2 için değil, optimus ara yüzünü kullanan tüm lg modelleri ile geçerlidir.

G3'de çalışıcağını düşünüyorum yani büyük ihtimal çalışır.