LG G3 Kullanıcıları Kulübü

shabba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bi aksilik olmazsa pazartesi alıyorum telefonu.o kadar araştırmanın sonucunda Z2 ve S5'ten çok daha iyi olduğuna karar verdim.evet su geçirmeme olayı güzel bi avantaj olabilir ama eksiklerini kapatmıyor maalesef.

G3 gerek tasarım, gerek donanım olarak çok iyi, umarım yanılmam ve ilk günden problemlerle karşılaşıp hevesim kırılmaz. :)

mdagli2003

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar, 1 seneye yakın g2 kullandım, ne bir takılma, nede kilitlenme yaşamadım, hafızası %90 doluydu, çok süper bi telefondu, çok çok memnundum, ancak pil değiştirilememesi yüzünden sattım g3 - 32 gb aldım, şu an da da çok memnunum, adamlar teknolojiye resmen imza atmış, ötesi yok diyorum, sadece ekrandan dokunmayla açılması ve kapanması yüzünden bile bu telefonu alırım, 1 gün süreyle arkadaşımın s5 ini kullandım (bizim evde unuttu) yandan açma olayına uyuz oldum bi türlü alışamadım, neyse lg müthiş, g2 / g3 de çok daha müthiş, dikkatli kullanılırsa hiç bir sorun çıkmayacağına eminim, LG alan arkadaşlara da hayırlı olsun, almak isteyenlere de daha fazla düşünmeyin gidin alın, ölmezsiniz, bu arada sony z2 yi inceledim, su geçirmezlik olayı tırt çünkü soket kapakları bir müddet sonra yalama oluyor, gözümle gördüm, 1 aylık z2 nin şarj soket kapağı yalama olmuş kapanmıyordu, htc m8 e diyecek lafım yok ama sabit pil nedeniyle o da tırt... pil deyip geçmeyin arkadaşlar, en baba en kalite pil dahi 2 sene sonra şarj tutmaz oluyor, telefonunuzda çizik olmasa bile şarj tutmama olayı sizi sinir ediyor, serviste sabit pil değişimi sorunlu, tek çare telf. değişimi, aklınızda olsun, değiştirilebilir pil çok önemli... iyi günler..

_GEIZAS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
merhaba arkadaşlar. benim bu telefon hakkında iki sorum olacaktı;
telefonun 16gb modelini alsam standart uygulamalar(facebook-twitter-instagram vs) 2gb'a yakın müzik artı bir de oyun(dead trigger) hafıza yeter mi?
ram kısmında 2gb la 3gb arasında ne gibi fark yaşanır günlük kullanımda? pek fark yoksa 2gb lığı almayı düşünüyorum fiyatı yüzünden ama ciddi fark varsa 3gb ı alabilirim.
şimdiden teşekkürler yardımınız için..

mdagli2003

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sevgili _GEIZAS biladerim (_GEIZAS da neyse) kesinlikle 2 lira fark verip 3 gb lık modeli al, ileriye yönelik olur, 2 gb lık modeli inceledim, daha makinaya hiçbirşey yüklenmemiş fabrika yazılımı varken hafıza durumuna baktım 1.46 gb kullanımdaydı, sana ne kaldı? alabilirsen 3 gb lık al, 1 gb lık oyunları hiç takılmadan açarsın, kafan rahat olur, her geçen gün çıkan uygulamalar daha çok kapasite istiyor, birde dahili hafıza da önemli, 16 gb lık G2 kullandım, çok resim ve video çekerim o yüzden hafıza hemen biterdi, 200 lira için değer...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bu arada, 16 gb lık model de kötü değil, standart kullanıcılara yeter bence, ama ben standart değilim, ...

son olarak arkadaşlar, lg g3 ile htc m8 i kıyasladınız mı? sadece dış kasa olarak? htc neredeyse g3 ün 2 katı ağırlıkta, g3 sanki çakma telefon gibi hafif, kasasının içinde sanki peçete var..! o kadar özelliği bu kadar hafif nasıl yapmışlar diyor insan... hele pilini çıkartınca kılıfıyla aynı ağırlıkta, aslında hafif olması çok daha güzel çünkü kolaylıkla elinizden kayıp yere düşmez.. ama m8 ağır olduğu için sıkıca tutmak lazım yoksa pat diye yere düşer... metal kasa ama yinede bi tarafı ezilir çizilir, bu akıllı telefonlar yere düşünce bi daha iflah olmuyor, dikkat etmek lazım...

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
merhaba arkadaşlar. benim bu telefon hakkında iki sorum olacaktı;
telefonun 16gb modelini alsam standart uygulamalar(facebook-twitter-instagram vs) 2gb'a yakın müzik artı bir de oyun(dead trigger) hafıza yeter mi?
ram kısmında 2gb la 3gb arasında ne gibi fark yaşanır günlük kullanımda? pek fark yoksa 2gb lığı almayı düşünüyorum fiyatı yüzünden ama ciddi fark varsa 3gb ı alabilirim.
şimdiden teşekkürler yardımınız için..
G3'ün 2 GB RAM'lisi alınmaz.

mdagli2003

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
al 3 GB ram'li olanı al... sonra bana dua edersin ("sdn forum sayfasında bi arkadaş vardı, 3gb olanını al demişti, hay allah ondan razı olsun iyiki bunu almışım yaw" dersin)

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
2de 3de yeterli fakat 2 gb ramı bir süre sonra sıkıntı yaratabiliyor sonuçta android canavar gibi ram tüketiyor ne kadar çok o kadar iyi mantığı ile yürümek lazım. 3gb alınması '' bütçe el veriyorsa '' şarttır.

_GEIZAS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
sistem zaten 1.46 kullanıyorsa 3gb almak farz olmuş demektir. o kalan alan kimseye yetmez..
hafıza konusunda da haklısınız sanırım zaten android L geldikten sonra uygulama boyutları iyice büyüyecek diyorlar onun için 32gb da mantıklı bu konuda..
çok sağolun arkadaşlar yardımınız için..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar 2 gb ram li olanını kullanmadan yorum yapmayalım lutfen ben 1 haftadır 2 gb lık modelini kullanıyorum 168 tane uygulamam yüklü ve kullandığı ram oranı 1.2 ile 1.3 arasında dolanıyor 5 tane uygulama açınca da 1.4 1.5 civarında oluyor ki bu telefonu uzun vadede düşünmüyorsanız gayet yeterli bence

silentscreamm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar selamun aleyküm;

g3 5 gündür kullanıyorum eski bir g2 kullanıcısı olarak net söylemem gereken şey kesinlikle g2 nin pil ömrü çok daha uzundu, ram konusunda çok zorladım ancak sıkıntı yaşamadım ama tavsiyem 3 gb olanı almanız yönünde, knock on ve knock code g2 ye nazaran çok daha iyi , ses kalitesi, hoparlör çıkışı kulaklık çıkışı çok çok kaliteli olmuş, kısacası aklıma gelenler bunlar daha sonra geldikçe tekrar yazarım, ben beyazını aldım anca 3 renkte dış görünüş olarak kesinlikle siyah çok daha güzel duruyor.

Pro26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tunahanxx http://www.lg.com/tr/yetkili-saticilar buradan bak ben baktım konyada varmış.Sen de haritadan bak.Lg nin yeni açılan yerlerinde indirimli oluyor.

arkadaşlar teknosaya gelmiş slim hard kılıf http://www.teknosa.com/urunler/145054230/lg-g3-slim-hard-case-snap-camel-kilif bence ucuz

hasan1215

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar telefonu 10 gündür kullanıyorum fakat g2 deki voicemate uygulamasını bulamadım biryerden acacakmiyiz nerden indirebilirim

mdagli2003

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Normalde 1 gb ram bile yeter ancak linux mantigi ram konusunda farkli. Yani uygulama actiginizda yeterli ram yoksa kullanilmayan uygulamalari takas alanina atar. Yeterli alan acilinca uygulamanizi acar. Buraya kadar her sey tamam. Ancak surekli ram ve takas alaninda veri degisimi pilin daha cabuk bitmesine neden olur.

tunahanxx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
valla ne yapacağımı şaşırdım ya da dediğin gibi türkiye ye gelmiyor pek adamların dışarı ülkede telefon kutusundan orjınal lg kulaklıgı 2 tane batarya telefon standı cıkıyo . Burası tabi türkiye adalet sadece bir kız ismi :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben telefonu 10 gündür kullanıyorum fakat g2deki voicemate uygulamasını bulamadım bu telefonda yokmu yada indirebileceğimiz bir yer varmı

Pro26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben de bulamadım uygulama güncellemesinde de yok.Ben de merak ediyorum.

yigi61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gösterdiğim yerden girin 13m olan simgeye tıklayıp 10m yapın düzelir tam ekran olur 13 megapiksel yapınca net olsun diye ekran küçülüyor. Umarım anlatabilmişimdir. [emoji4]
a8eqydys.jpg

Tamamdır saol o gün biraz daha karıştırınca buldum :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben lg g3 aldım 2 gb ramlı versiyonunu bir kac eksik fark ettim
1) ram temizleme yok
2)flaş ışık yok g2 de ki gibi
3)ana ekranda hava animasyonları çogu zaman çalışmıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende bugün teknosadan lg g3 aldım arkadaşlar. Elinde Cihaz olan arkadaşlara bi sorum olacakdı. Bu telefonun etrafındaki metal çerçevenin kenarlarında hat şeklinde çizgiler mevcutmu bakabilirmi. Yani metal çerçevelerin köşelerinde hat şeklinde çok ince bi şekilde görülen çizgi şeklinde, birleşim gibi her köşede 1 adet sanki fabrikasyon böyle gibi ama taktım biraz, Acaba beni telefondamı var diye merak etmeye başladım aldıgımdan bu yana. Olan bakıp inceleyebilirmi lütfen.

Pro26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ram temizleme yok ama clean master yükleyebilirsin.Efektler oluyor cihazınızda bir problem olabilir.flaş ışık derken neyi kastettiniz onu anlamadım.Foto çekerken diyorsanız iki flaş var ama yanıp sönmesini diyorsanız,google play de var uygulama indirirseniz olur.Bir de en son yazı için yazıyorum.Çerçevede telefonun rengine göre bir çizgi mevcut bende de renk goldsa biraz koyu sarıya çalan bir renk var.

Isınmayı sormuş bir de arkadaş.Isınma tabii ki uzun süreli kullanımlarda oluyor.Oyun oynarsanız işlemci ve gpu güç harcadığı için ısınacak.eekran da quadhd olduğu için ama elinizi yakacak derecede değil.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeşim ayarlar menüsünde kendi temizleme programı var ya eline almışsın telefonu biraz incele lütfen birde zaten her telefon ısınır ısınması kötü bi şey değil işlemciyi yakacak halin yok yani.
hem almışsın işte ben 3 aydır araştırıyorum izlemediğim video kalmadı daha alamadım 1 haftaya alcam :yes:

tunahanxx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
kardeşim ayarlar menüsünde kendi temizleme programı var ya eline almışsın telefonu biraz incele lütfen birde zaten her telefon ısınır ısınması kötü bi şey değil işlemciyi yakacak halin yok yani.
hem almışsın işte ben 3 aydır araştırıyorum izlemediğim video kalmadı daha alamadım 1 haftaya alcam :yes: