LG G3 Kullanıcıları Kulübü

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Arkadaşlar yardımcı olurmusunuz elimde z2 var zw19 modeli yani kasa açıklığı filan olan model ürünü vodafone dam aldım yani cihaz sıkıntılı bunu verip sorunsuz modelimi almalıyım yoksa g3 mü önerirsiniz (32 gb lık modeli )

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Arkadaşlar yardımcı olurmusunuz elimde z2 var zw19 modeli yani kasa açıklığı filan olan model ürünü vodafone dam aldım yani cihaz sıkıntılı bunu verip sorunsuz modelimi almalıyım yoksa g3 mü önerirsiniz (32 gb lık modeli )
Kasa açıklığı olan bir ürün hatalı demektir. Sen ver onu ister g3 al ister z2 karar senin

djfour

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

bende G3 32 var kesinlikle Z2'yi verdiğine pişman olmayacaksın experia z lerin ekran güzeldi ama G3 gibi bir ekran daha önce kisme görmemiştir garanti verebilirim

dilarae6

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet g3 yenı aldım ama cok ılgınctır kı candy crush ı desteklemıyomus saskınlıklardayım ne yapmalıyım

shabba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
LG G3'ün internete bağlanma hızı ne durumda ?
Bataryasının 3000mAh olmasına rağmen çok dayanmadığı söyleniyor doğru mu ?
ve son olarak telefonu almak için büyük bi etken olarak gördüğüm QuickCircle satışına başlandı mı bilen var mı ?

Pro26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar size demeyi unutmuşum.Kılıf için www.akillisadelik.com a girin ücretsiz kılıf edinin.İlk 3333 kişiye quickcircle kılıf hediye ediliyor.Daha çok kılıf var.Siyah 600 civarı,altın sarısı 800 civarı ve beyaz 900 civarı.Bu fırsatı kaçırmayın:thumbup1:

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
evet g3 yenı aldım ama cok ılgınctır kı candy crush ı desteklemıyomus saskınlıklardayım ne yapmalıyım
markette bi sorun vardır. daha önce de asphalt 8'de aynı sorun vardı. telefonda sorun yok. market yakında güncellenir.

LG G3'ün internete bağlanma hızı ne durumda ? Bataryasının 3000mAh olmasına rağmen çok dayanmadığı söyleniyor doğru mu ?
ve son olarak telefonu almak için büyük bi etken olarak gördüğüm QuickCircle satışına başlandı mı bilen var mı ?

ilk 3333 kişiye bedava veriliyor.

shabba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ilk 3333 kişiye bedava veriliyor.

Evet bunu biliyorum.Benim merak ettiğim genel satışa ne zaman çıkacağı hakkında bi tarih var mı ? en azından Türkiye için.Çünkü telefon yeni,kılıf bulamama sorunu var üstüne ekran koruyusu falan..QuickCircle çok mantıklı ve şık bi tasarım.

Haftaya 3gb ram 32gb bellek'li versiyonunu almayı planlıyorum.Alan arkadaşlar deneyimlerini yazsın lütfen. (:

Pro26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Haftaya alırsan kılıf kalmayabilir.Bunu göz önünde bulundur.Zaaten bu salıya kadar sonra site kapanıcak ve kılıf kalsa dahi alamıcaksınız.Şimdi durumunuz varsa şu sıralar alın diyorum şahsen

dilarae6

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tamam tesekkur ederım

ben bu telefon kabı ıcın ımeı mı yazdım adres felan sordu sonra en yakın zamanda gonderılecektır dedi yanı ılk 3333 kısı ıcınde mıyım demek oluyo?

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar htc one m7 kullanmaktayım,lg g3 almayı düşünmeye başladım ama bir yandanda iphone 6 nasıl olur diye çıkmazlara düşmeye başladım,sizin fikirlerinizden faydalanmak istiyorum,g3 alan arkadaşlarda bi an önce deneyimlerini yazarlarsa harika olucak..

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Telefonu dün biraz kurcaladım s4 kullanıcı olarak plastiği kesinlikle çok güzel arayüz çok çok akıcı ama sanki biraz kalın geldi bana ama oval tasarım olduğu için göze batmıyo ama s4 den g3 e geçmek ne kadar mantıklı onu bilemem ihtiyaç meselesi s4de ne yapıyosam ondada aynısını yapıcam bence telefonlarda artık güzel atılımlar yapılmalı.

Pro26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dilarae6 evet siz 3333 kişinin içine girdiniz.Zaten oradaki kılıf sayılarından belli.Hayırlı olsun:thumbup1:

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=280099]omercii[/MENTION] şu anda 2 ci dakikasındayım incelemenin cidden çok kaliteli gözüküyor eline sağlık.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
765
[MENTION=280099]omercii[/MENTION] Ben de anca yarısına geldim.Gerçtekten güzel olmuş.Teşekkür ederiz :)

assasin34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cekran gun isiginda pek belli olmuyormus..hatta hic belli omuyormus.xda developer;da cok fazla kullanici bu durumdan sikayetci.sizde durum nedir..?

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33

Pro26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok iyi olmuş.Çok sağolun merakımızı gidermiş olduk:thumbup1:

dedemede

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şuan bende lg g3 kullanıcısı oldum.
telefon %49 şarjla geldi ayarları yapıyım müzik dinliyim onu bunu tes ediyim derken internete bağlı gps blutut full parlaklıkta 2.5 saat dayandı yaklaşık 1 saattir şarjda ve %38 i doldu.
hemen asphalt 8 i indirdim test ettim asphalt 8 i test ederken face,whatsapp,müzik ve 5-6 ağır uygulama arkada hala çalışıyormuş farkında değilim asphaltı kapattıktan sonra farkettım ama bu durumda bile hiç kasma yok hiçbi oyunda kasmıyor.
asphalt 8 ve diğer dediğim uygulamalar arkada çalışırken menüde gezinirken bile kasmıyordu bazen hiçbirşey açık olmadan milisaniyelik kasılmalar oluyo.
bahsettiğim model 16gb 2 gb ram modeli.
400 mb ram boşta duruyo 1.4 falan kullanıyor 0.2 si nerde bilmiyorum.
kulaklığında bass ı biraz eksik buldum kendi telefon hoporlörü kusursuz asus n56 16gb ramlı laptobumla aynı sesi çıkarıyor ve çok kaliteli.
google playda real racing 3 lg g3 için desteklenmiyor neden bilmiyorum kişisel sorun olabilirmi düşünmüyor değilim.
Knock code çok zevkli ve çok güzel.
Tasarıma laf yok zaten elinize cuk diye oturuyor
s4 ü tek elle kullanamazken bunu kullanabiliyorum buda çok garip.
antutu testinden 27005 aldı çok şaşırdım oysaki 36-37 olması lazım s3 ün bi üstünde gösteriyor çok değişik baya üzüldüm
tabi testi ne kadar doğru yaptım bilmiyorum ram boşaltmadan direk indirdim başlattım.
ilk izlenimlerm bunlar. Alcak olan varsa bütçeside yetiyosa 32gb liğni alsın derim.

cekran gun isiginda pek belli olmuyormus..hatta hic belli omuyormus.xda developer;da cok fazla kullanici bu durumdan sikayetci.sizde durum nedir..?
daha bugün aldım hiç öyle bişey yok günışığında kullandım bugun saat 16.00 civarı hatta baya güneşli sıcak hava vardı
%90 ekran parlaklığında çok çok güzel görünüyordu
bunu bende merak edip telefonu almadan önce s5 ile g3 ü yan yana getirdim teknosada ve denedim parlaklıklar aynı.

cmlşahin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu dün biraz kurcaladım s4 kullanıcı olarak plastiği kesinlikle çok güzel arayüz çok çok akıcı ama sanki biraz kalın geldi bana ama oval tasarım olduğu için göze batmıyo ama s4 den g3 e geçmek ne kadar mantıklı onu bilemem ihtiyaç meselesi s4de ne yapıyosam ondada aynısını yapıcam bence telefonlarda artık güzel atılımlar yapılmalı.

çok mantıklı olur, çünkü s4 deki kasmalar donmalar gecikmeler asla yaşanmıyor g3 te... ayrıca 2 kat pixel yoğunluğu olan bir ekran doyumsuz güzellikte görünüm veriyor...

ShockWave_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Almadan önce bende o konuya cok takilmistim simdi okuyunca gülüyorum ama hak veriyorum benimde merak ettigim biseydi ekran parlakligi 455 nit s5 den yuksek ve gun isiginda hic goruntu kaybi olmuyor nerdeyse sasirtici derecede iyi otomatik parlikta kullaniyorum
Tekrar soyluyorum merak eden herkes icin gunes altinda ekran cok iyi gorunuyor keskinlikten mi anlamadim ama goruntu kalitesi ve parlakligi cok iyi disarida

omercii

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Guzel yorumlariniz icin tesekkurler arkadaslar, merak ettiginiz bir konu varsa hepsini sizlerle paylasmaktan mutluluk duyarim.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=280099]omercii[/MENTION] İncelemede her şey anlatılmış aklımda pek soru kalmadı, oyun performansı ile ilgili yazılı bilgi verebilirsen seviniriz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeşim kullananlar olarak pil ömrü günlük %60 veya 50 parlaklıkta nasıl acaba okadar da oyun hastası değilim ve 32 gb almayı düşünüyorum ?

Pro26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Allah izin verirse yarın g3 32 gb titan siyahını alacağım.Tabii yarın inceleme olanağım olmayacak işlerim var.İnşallah pazar günü güzelce inceleyeceğim. :tt1:

ShockWave_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşim kullananlar olarak pil ömrü günlük %60 veya 50 parlaklıkta nasıl acaba okadar da oyun hastası değilim ve 32 gb almayı düşünüyorum ?

Pil konusunda fena degil bekledigimden cok daha iyi
YXB95jr

Son 2 saat dead trigger 2 oynadim ozamana kadar cok iyi gitti 45 dk konusma butun gun elimde kurcaladim whatsapp, instagram , face , face massenger, foto da cektim baya

YXB95jr.jpg

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Pil konusunda fena degil bekledigimden cok daha iyi
YXB95jr

Son 2 saat dead trigger 2 oynadim ozamana kadar cok iyi gitti 45 dk konusma butun gun elimde kurcaladim whatsapp, instagram , face , face massenger, foto da cektim baya

YXB95jr.jpg

Ekran sürenizide paylaşabilirseniz daha detaylı bir bilgi olabilir.

ShockWave_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sarja takinca istatislikleri 0 lamis en son %2 iken bakmistim 4 sa 47 dk ekran
Ilk sarj dahil 2. Sarji fena bi sure degil oyun oynamasam 6 saat i bulurdu sanirim birde 1 haftaya anca kendini topluyo batarya bu sure uzucaktir bi kac gune