LG G3 Kullanıcıları Kulübü

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Ayrıca S5 ile karşılaştırınca da widgetler sonradan yüklendi. Bu da nazar olsun o telefona :D

Videolara şöyle bir baktımda '' iyiki bir G3'ü olmuş atmadığı hava kalmadı '' dedim kendimce. İphone 6nın böyle plastik bir maket tasarımını alıp karşılaştırmış, nokio 3310 ile karşılaştırmış vs hava atmaya çalışıyor galiba :P

Bide iphone 6 videosunda G3'ü düşürdü masaya ohh olsun hava atarsan öyle olur :P

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
765
Videolara şöyle bir baktımda '' iyiki bir G3'ü olmuş atmadığı hava kalmadı '' dedim kendimce. İphone 6nın böyle plastik bir maket tasarımını alıp karşılaştırmış, nokio 3310 ile karşılaştırmış vs hava atmaya çalışıyor galiba :P

Bide iphone 6 videosunda G3'ü düşürdü masaya ohh olsun hava atarsan öyle olur :P

Bir Iphone kullanıcısından anca bu yorumu beklerdim :P No IOS , Yes ANDROID :D
Şaka bir yana ben sadece izlemek durumunda kaldım.Yani pek fazla ingilizceyi kafamda Türkçe'ye çeviremediğim için.Ama 3310'la karşılaştırması biraz farklı olmuş.Herhalde gır gırına yaptı :D

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Bir Iphone kullanıcısından anca bu yorumu beklerdim :P No IOS , Yes ANDROID :D
Şaka bir yana ben sadece izlemek durumunda kaldım.Yani pek fazla ingilizceyi kafamda Türkçe'ye çeviremediğim için.Ama 3310'la karşılaştırması biraz farklı olmuş.Herhalde gır gırına yaptı :D

Hem android hemde ios kullanıyorum içiniz rahat olsun :P

Ben az çok anlatmak istediklerini anladım. 3310 zaten tamamen gır gırına çekilmiş bir video :P

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
İp 5s ve G3 karşılaştırmasında G3 açıldıktan yaklaşık 10 15 saniye widgetler yüklenemedi :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bide şey fark ettim, G3 açıldıktan sonra durum cubuğunu indiriyor o arada takılma oluyor çok ufak mili saniyelik enteresan.

G3 ün daha hızlı açıkdığını da sölesene gelmiş widget geç açıldı diyo

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba, pazar günü aldığım 32 gblik G3 salı ve çarşamba günleri 1 kere, bugünde şu saate kadar 2 kere kendi kendine kapandı. Bu duruma benim müdahale etme şansım var mı teknik servisle mi görüşmem gerekiyor?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
G3 ün daha hızlı açıkdığını da sölesene gelmiş widget geç açıldı diyo

Açılmasıyla ilgili arada 1 2 saniye fark var buda devrim yaratıcak birşey değil. Ayriyetten widgetlerin o kadar geç yüklenmesi sinir bozucu birşey, fikrimi söylemekte özgür değilmiyim? :)

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
merhaba, pazar günü aldığım 32 gblik G3 salı ve çarşamba günleri 1 kere, bugünde şu saate kadar 2 kere kendi kendine kapandı. Bu duruma benim müdahale etme şansım var mı teknik servisle mi görüşmem gerekiyor?

Hiç düşünmeden direk iade edip yenisi ile değişim talep edin. 15 günü doldurmamış telefonlar en ufak hatasında bile direk değişim yaptırabilirsiniz.

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İp 5s ve G3 karşılaştırmasında G3 açıldıktan yaklaşık 10 15 saniye widgetler yüklenemedi :D

Bide şey fark ettim, G3 açıldıktan sonra durum cubuğunu indiriyor o arada takılma oluyor çok ufak mili saniyelik enteresan.
Bu karşılaştırmada sadece bunları mı farkettin?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Bu karşılaştırmada sadece bunları mı farkettin?

Evet? zaten pek karşılaştırma gibi durmuyor telefonları kapatıp açtılar g3 1 2 saniye önce açıldı widgetler uzun süre yüklenmedi ve durum cubuğu inerken ufacık bir takılma gördüm, tamamen akıcı değildi fakat geriye doğuru sürüklediğinde yağ gibi hızlıca kapandı sanırım ilk part ürünlerde böyle sorunlar var yada genel sorunmu bilemiyorum.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Yazmayayim diyorum ki uzun suredir yazmiyorum, sabrediyorum..
G3 romu ciktigi gunden beri bu romu kullaniyorum. Bugunde bizzat G3 inceledim ve Gold siparisini verdim. Senin dedigin bir problemi yani uzunca bir sure yuklenememe olmadi. Ha evet aninda yuklenmiyor onunda sebebi -kendi dusuncem- smart notice senkronizasyonudur. Sonucta o anki hava durumu veya ekstra aramalar gibi bildirimleri okumasidir diye dusunuyorum. Genel anlamda G3 basarili bir cihaz. O diger soyledigin takilmalari ben hayatim boyunca yasamadim hicbir telefonda. Gecmiste G2 yi ovupte simdi LGyi biraz yerin dibine sokman cok gülünç oluyor canim [MENTION=380082]Vikings[/MENTION]

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Yazmayayim diyorum ki uzun suredir yazmiyorum, sabrediyorum..
G3 romu ciktigi gunden beri bu romu kullaniyorum. Bugunde bizzat G3 inceledim ve Gold siparisini verdim. Senin dedigin bir problemi yani uzunca bir sure yuklenememe olmadi. Ha evet aninda yuklenmiyor onunda sebebi -kendi dusuncem- smart notice senkronizasyonudur. Sonucta o anki hava durumu veya ekstra aramalar gibi bildirimleri okumasidir diye dusunuyorum. Genel anlamda G3 basarili bir cihaz. O diger soyledigin takilmalari ben hayatim boyunca yasamadim hicbir telefonda. Gecmiste G2 yi ovupte simdi LGyi biraz yerin dibine sokman cok gülünç oluyor canim @Vikings

G2 başarılı güzel bir telefon fakat ufak tefek - yanlarıda var. Son zamanlarda fark ettim bu tarz sorunları bence ön yargınızdan kurtulmalısınız Ahmet abi.

Bu arada smart notice ile ilgili dediğin şey mantıklı geliyor hani açılışça çalışması yüklenmesi vs.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
G2 başarılı güzel bir telefon fakat ufak tefek - yanlarıda var. Son zamanlarda fark ettim bu tarz sorunları bence ön yargınızdan kurtulmalısınız Ahmet abi.

Bu arada smart notice ile ilgili dediğin şey mantıklı geliyor hani açılışça çalışması yüklenmesi vs.
ön yargimiz derken? neye on yargili yaklastim ben?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
ön yargimiz derken? neye on yargili yaklastim ben?

G2 yi yerin dibine soktun demen hakkında. G2yi kullandım halen daha kullanıyorum benim bir sorunum yok sadece son zamanlarda farkına vardığım sorunları söylediğim zaman G2 düşmanı olarak görmeye başladınız beni bende ön yargılarınızdan kurtulmanızı söylüyorum, halen g2 sevdiğim önerdiğim bir telefon yeni partlarda bu tarz sorunlar giderilmiş ve büyütülecek sorunlarda değil.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
G2 yi yerin dibine soktun demen hakkında. G2yi kullandım halen daha kullanıyorum benim bir sorunum yok sadece son zamanlarda farkına vardığım sorunları söylediğim zaman G2 düşmanı olarak görmeye başladınız beni bende ön yargılarınızdan kurtulmanızı söylüyorum, halen g2 sevdiğim önerdiğim bir telefon yeni partlarda bu tarz sorunlar giderilmiş ve büyütülecek sorunlarda değil.
ben o sorunlari bilmiyorum. yazdiklarinida okumadim, görmedim. ben bu konusmayla ilgili konusuyorum. gerisi beni ilgilendirmez.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
ben o sorunlari bilmiyorum. yazdiklarinida okumadim, görmedim. ben bu konusmayla ilgili konusuyorum. gerisi beni ilgilendirmez.

G3 hakkında sadece çekilmiş bir videodaki sorunları burda belirttim yani herkesin fikrini söylemeye hakkı yokmu Ahmet abi? Ben sadece gördüğüm şeylerden bahsettim, Widgetler geç yüklendi durum cubuğu inerken takılma yaptı. Bunlar büyütülecek veya tartışılacak sorunlar değil belki sadece o cihazın sorunudur diğerleri sorunsuzdur, fikrimi söyledim diye herkesin bana laf etmesini anlayamıyorum burda sadece g3 hakkında olumlu şeylermi söylememiz gerekiyor? G3'ün tasarımına bayıldım kullandığı temasıda çok hoş zaten onu kullanıyorum g2de şu anda yani benim g3 ile ilgili bir sıkıntımda yok gördüğümüzü yazılı olarak aktardım elçiye zeval olmaz :D

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
G3 hakkında sadece çekilmiş bir videodaki sorunları burda belirttim yani herkesin fikrini söylemeye hakkı yokmu Ahmet abi? Ben sadece gördüğüm şeylerden bahsettim, Widgetler geç yüklendi durum cubuğu inerken takılma yaptı. Bunlar büyütülecek veya tartışılacak sorunlar değil belki sadece o cihazın sorunudur diğerleri sorunsuzdur, fikrimi söyledim diye herkesin bana laf etmesini anlayamıyorum burda sadece g3 hakkında olumlu şeylermi söylememiz gerekiyor? G3'ün tasarımına bayıldım kullandığı temasıda çok hoş zaten onu kullanıyorum g2de şu anda yani benim g3 ile ilgili bir sıkıntımda yok gördüğümüzü yazılı olarak aktardım elçiye zeval olmaz :D
haklisin elciye zeval olmaz. ama biraz mantikli dusunup yazmak gerekiyor. burda kimse fanboyluk yapmiyor. herkes her telefonu alacak guctedir muhakkak. begendigini alirlar. ama benim hosuma gitmeyen ayfon aldiktan sonra biraz degistin. dusuncelerinle birlikte.. neyse G3'um geldiginde buyuk ekran fakat kucuk kasanin keyfini cikaricam

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Ülkemize kutu içi diğer ülkelere göre neredeyse boş. Diğer ülkeler baya dolu gönderiyorlar :D [MENTION=380082]Vikings[/MENTION] özele bak :)

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
haklisin elciye zeval olmaz. ama biraz mantikli dusunup yazmak gerekiyor. burda kimse fanboyluk yapmiyor. herkes her telefonu alacak guctedir muhakkak. begendigini alirlar. ama benim hosuma gitmeyen ayfon aldiktan sonra biraz degistin. dusuncelerinle birlikte.. neyse G3'um geldiginde buyuk ekran fakat kucuk kasanin keyfini cikaricam

Unutmamak gerekirki ip 5s almadım bilmediğim bir zamanda hediye olarak geldi :) düşüncelerim aslında biraz değişti çünkü telefonlar hakkında her geçen gün daha fazla bilgi topluyorum + ve - yanlarını öğrenip modaratör adayı olarak kullanıcılara taraf tutmadan bilgi vermeye çalışıyorum :)

Bu arada evet g3 sipariş edicem diye sabırsızlıkta bekliyordun umarım sağlıklı sorunsuz bir telefon gelir güle güle kullan abi.

Bu arada mesajınıda aldım cidden üzüldüm keşke kalsaydın :(

Ülkemize kutu içi diğer ülkelere göre neredeyse boş. Diğer ülkeler baya dolu gönderiyorlar :D @Vikings özele bak :)

Baktım ve nasıl yapıldığını anlattım umarım işine yaramıştır :)

2 tane batarya çıkması gerekiyor diye biliyordum ama Türkçe incelemelerin çoğunda tek batarya çıkıyor buda LG nin ülkemize radyosuz G2 yollaması gibi birşey sanırım. 2 batarya olsa daha fazlamı ödeyecektik? ahh şu vergiler olmasa LG 5 tane bile koyarda :P

ShockWave_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oyun performansını merak edenler için dead trigger2 amazing spiderman mostwanted kurulu full grafik çok rahat oynayabiliyorum yanlız 1-2 saat aralıksız oynayınca ısınma oluyo

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Oyun performansını merak edenler için dead trigger2 amazing spiderman mostwanted kurulu full grafik çok rahat oynayabiliyorum yanlız 1-2 saat aralıksız oynayınca ısınma oluyo

Bilgi için teşekkürler. Isınmaya o kadar takılmayalım elbette olucak sonuçta 1 2 saat yüksek grafikli oyun oynuyoruz, benim merak ettiğim ısınma olduktan sonra performans kaybı yaşıyormusunuz? 2K ekranın keyfi nasıl oluyor? :P

ShockWave_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgi için teşekkürler. Isınmaya o kadar takılmayalım elbette olucak sonuçta 1 2 saat yüksek grafikli oyun oynuyoruz, benim merak ettiğim ısınma olduktan sonra performans kaybı yaşıyormusunuz? 2K ekranın keyfi nasıl oluyor? :P

2k ekran gerçekten çok güzel :) çok aşırı bi ısınma değil zaten çok sorun yaratmıyo en fazla aralıksız 2.5 saat oynadım dead trigger ı sıkılıp çıktım artık :) performans kaybı olmadı hiç

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
2k ekran gerçekten çok güzel :) çok aşırı bi ısınma değil zaten çok sorun yaratmıyo en fazla aralıksız 2.5 saat oynadım dead trigger ı sıkılıp çıktım artık :) performans kaybı olmadı hiç

Sanırım 3gb ramlı modeli var sizde? performans kaybının olmamasını duymak güzel oldu teşekkürler.

dilarae6

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hiç düşünmeden direk iade edip yenisi ile değişim talep edin. 15 günü doldurmamış telefonlar en ufak hatasında bile direk değişim yaptırabilirsiniz.
Ya benim 16 gb lık da pşay store da candy crush ın telefonun sürümüne uygun olmaması ne kadar normal?

Pro26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ShockWave_ şimdiden hayırlı olsun.Bir de pil hakkında bizi aydınlatsanız çok memnun olacağız.Test etmediyseniz de bir test eder misiniz?
Oyunlarda,standart kullanımda veya şu kadar açık kalma süresi gibi.Güle güle kullanın
:thumbup1:

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Ya benim 16 gb lık da pşay store da candy crush ın telefonun sürümüne uygun olmaması ne kadar normal?

LG G3'mü kullanmaktasınız? Candy crush saga adlı oyun telefonunuza uygun olmadığınımı söylüyor?

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
765
HTC Explorer'ıma GO Luncher ve sonra LG G3 tema yükledim.Benimkisi züğürt tesellisi :)

kd3598

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yardımcı olurmusunuz elimde z2 var zw19 modeli yani kasa açıklığı filan olan model ürünü vodafone dam aldım yani cihaz sıkıntılı bunu verip sorunsuz modelimi almalıyım yoksa g3 mü önerirsiniz (32 gb lık modeli )

Arkadaşlar yardımcı olurmusunuz elimde z2 var zw19 modeli yani kasa açıklığı filan olan model ürünü vodafone dam aldım yani cihaz sıkıntılı bunu verip sorunsuz modelimi almalıyım yoksa g3 mü önerirsiniz (32 gb lık modeli )