LG G3 Kullanıcıları Kulübü

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
G3 kullanan arkadaşlar lütfen bizimle deneyimlerinizi paylaşırmısınız?

Telefon ısınıyormu? kasma donma yapıyormu?, oyun performansı nasıl? kamerasının lazer özelliği nasıl cidden anlatıldığı gibi iyimi?

Pro26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynen kimse bir şey yazmıyor arkadaş.Bir yazın ya heralde alanlar şimdiye kadar telefonu kurcalamıştır

ShockWave_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iftardan sonra vatandan 32 gb titan gri modelini alıcam 2 saat kaldı :) odea banktan 2 yıl taksitli kredi şeklinde alıyorum kredim onaylandı sadece gidip cihazı teslim almak kaldı taksitli düşünen varsa 24 ay taksit aylık 108 tl ye geldi aldıktan sonra merak eden herkes e yardımcı olmaya çalışıcam :)

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
iftardan sonra vatandan 32 gb titan gri modelini alıcam 2 saat kaldı :) odea banktan 2 yıl taksitli kredi şeklinde alıyorum kredim onaylandı sadece gidip cihazı teslim almak kaldı taksitli düşünen varsa 24 ay taksit aylık 108 tl ye geldi aldıktan sonra merak eden herkes e yardımcı olmaya çalışıcam :)
Cok detayli incelemenizi bekliyoruz umarim pisman etmez

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91

Hayırlı olsun güle güle kullanın. Hesapladım 2600TLye geliyor nerdeyse çok pahalı değilmi ya?

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Cok pahaliya geliyor yalniz,umarim pisman olmazsiniz.

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Keşke G3 ün 16 gb lık modeli full hd yapsalardı isteyen onu alırdı daha iyi olurdu hem fiyat falan

Pro26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Artık sizden bekliyoruz incelemeyi.Başkalarının yapacağı yok:thumbdown:

ShockWave_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet arkadaslar bu msjimi g3 ten yaziyorum saat 9:30 gibi aldim aldigimdan beri araliksiz kurcaliyorum hala kutudan ciktigi sarji bitmedi 2 sa 10 dk ekran 4 saatir acik su an sarjim %11 ilk izlenimlerim cok memnun kaldim suan a kadar ekran harika parlakligida cok iyi herhangi bi kasma ile karsilasmadim su an a kadar 32 gb beyaz olani aldim yarin daha detayli inceliyecegim oyun performansi vs aklima gelmisken vatanda kamerayi denedik mutis video cekiyor

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Evet arkadaslar bu msjimi g3 ten yaziyorum saat 9:30 gibi aldim aldigimdan beri araliksiz kurcaliyorum hala kutudan ciktigi sarji bitmedi 2 sa 10 dk ekran 4 saatir acik su an sarjim %11 ilk izlenimlerim cok memnun kaldim suan a kadar ekran harika parlakligida cok iyi herhangi bi kasma ile karsilasmadim su an a kadar 32 gb beyaz olani aldim yarin daha detayli inceliyecegim oyun performansi vs aklima gelmisken vatanda kamerayi denedik mutis video cekiyor
Hayırlı olsun. Hani gri alacaktın? :)

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Arkadaşlar hakkaten soruyorum sizce gerek var mı G2 yi verip G3 almaya? Kameranın hakkını yemeyelim, gerçekten güzel G3 te. Fakat daha G2 yi zorlayıcı hiçbir oyun, uygulama yokken Snapdragon 801 e geçmek ne kadar mantıklı? 3 gb ram gerektirecek bir şey var mı? Bence yok. Sonuçta oyun oynarken yine ram temizlemesi yaparak giriyoruz oyuna. G2 nin tek ezme kaldığı nokta Kamera bence, sizler ne diyorsunuz?
Mantıksız olur hocam.

ShockWave_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayırlı olsun güle güle kullanın. Hesapladım 2600TLye geliyor nerdeyse çok pahalı değilmi ya?

Aynen kardesim biraz pahaliya geldi boyle ama taksitli daha uygundu benim icin avea dan alicaktim ordan da 32 gb olani ayda 110 liraya geliyo 24 ay böyle biraz daha ucuza geldi

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hayırlı olsun. Hani gri alacaktın? :)
Son anda beyaz a karar verdim :)

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Bizde de G3 görünümlü G2 var. ROM'lar sağ olsun. :D

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Sanmıyorum çünkü lg tasarıma önem veriyor G3 ile kasanın 76% sı ekran g4 te bunu ilerletmek isterler metal olursa çerçeveler zor olur ve ağır olur zaten lg açıkladı o yüzden metal yapmadıklarını

12kfy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
inşallah metal olmaz. lg nin yönetiminden biri metal yapsaydık 300 dolar pahalı olurdu demiş g3 için. düz mantıkla 600 lira yapıyor. g4 alma niyetim var hayallerim: 2k 3200 mah. 2.5 ghz yeter 20 mp süper olur ama 16 bana yeter ram zaten 3 olur sd kart 5.5 inç biraz daha stabil olabilir özellikle rehberde galiba bir problem var. ayrıca lg den çok farklı bir şey bekliyorum. rear key kadar veya çift dokunuş kadar havalı ve farklı.gerçi bu konuyla çok ilgisiz ama hayalleri anlatmak güzel oluyor.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Sanmıyorum çünkü lg tasarıma önem veriyor G3 ile kasanın 76% sı ekran g4 te bunu ilerletmek isterler metal olursa çerçeveler zor olur ve ağır olur zaten lg açıkladı o yüzden metal yapmadıklarını
LG yapar mı yapar.

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
inşallah metal olmaz. lg nin yönetiminden biri metal yapsaydık 300 dolar pahalı olurdu demiş g3 için. düz mantıkla 600 lira yapıyor. g4 alma niyetim var hayallerim: 2k 3200 mah. 2.5 ghz yeter 20 mp süper olur ama 16 bana yeter ram zaten 3 olur sd kart 5.5 inç biraz daha stabil olabilir özellikle rehberde galiba bir problem var. ayrıca lg den çok farklı bir şey bekliyorum. rear key kadar veya çift dokunuş kadar havalı ve farklı.gerçi bu konuyla çok ilgisiz ama hayalleri anlatmak güzel oluyor.
Yoo gayet ilgili konuya biz neler konuştuk [emoji2], benim hayalim quad hd ekran, 3500 mAh pil , 5.5 inç, 4 gb ram, Snapdragon 810 işlemci, 20.7 megapiksel kamera. Yazdıktan sonra farkettim de bunları yapsa bi şahin parası. [emoji2]

yigi61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kullanan arkadaşlara bir sorum olacak
kameraya girdiğimde tam ekran olmuyor iki tarafı da siyah şeritli şekilde kamera ekranı ortada fakat resim çektikten sonra resim tam ekran olarak görünüyor.
sizin de o şekilde mi? ayarlarını epeyce karıştırdım fakat bir türlü kamera çekme ekranını tam ekran yapamadım. İnternetteki inceleme videolarında kameraya girince hep tam ekran şeklinde. Nasıl çözebilirim?

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
kullanan arkadaşlara bir sorum olacak
kameraya girdiğimde tam ekran olmuyor iki tarafı da siyah şeritli şekilde kamera ekranı ortada fakat resim çektikten sonra resim tam ekran olarak görünüyor.
sizin de o şekilde mi? ayarlarını epeyce karıştırdım fakat bir türlü kamera çekme ekranını tam ekran yapamadım. İnternetteki inceleme videolarında kameraya girince hep tam ekran şeklinde. Nasıl çözebilirim?
Gösterdiğim yerden girin 13m olan simgeye tıklayıp 10m yapın düzelir tam ekran olur 13 megapiksel yapınca net olsun diye ekran küçülüyor. Umarım anlatabilmişimdir. [emoji4]
a8eqydys.jpg

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
765
Youtube bir kullanıcı buldum.G3 ile ilgili birçok videosu var.Fakat İngilizce.İzlemek isteyenlere ;
LG G3

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Youtube bir kullanıcı buldum.G3 ile ilgili birçok videosu var.Fakat İngilizce.İzlemek isteyenlere ;
LG G3

İp 5s ve G3 karşılaştırmasında G3 açıldıktan yaklaşık 10 15 saniye widgetler yüklenemedi :D

Bide şey fark ettim, G3 açıldıktan sonra durum cubuğunu indiriyor o arada takılma oluyor çok ufak mili saniyelik enteresan.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
765
İp 5s ve G3 karşılaştırmasında G3 açıldıktan yaklaşık 10 15 saniye widgetler yüklenemedi :D

Bide şey fark ettim, G3 açıldıktan sonra durum cubuğunu indiriyor o arada takılma oluyor çok ufak mili saniyelik enteresan.

Ayrıca S5 ile karşılaştırınca da widgetler sonradan yüklendi. Bu da nazar olsun o telefona :D