Lg g3 kilit ekran hava animasyonlari çalişmiyor

smt_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ARkadaşlar Merhaba,

Cihazımı geçen hafta aldım. Android L 5.0 a da yükselttim. Ama can sıkıcı bir olay var.. Konum bulma özelliği açık. Hava animasyonları açık..

Ama Kilit ekran da çalışmıyor.. G2 kullanıyordum onda çalışıyordu. Böyle birşey başına gelen varmı?

Çözüm için yardım rica ediyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aynı sorunu ben de yaşıyorum lollipop güncelemesinden sonra G3 teki hava durumu animasyonu çalışmıyor:huh:

DangeRWoLL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Cihazımda 4.4.2 yüklü kilit ekranı bölümündeki hava animasyonlarını etkinleştirdim bendede bi fark yok

smt_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar bende duzeldi bu konum etkinlestirmeyi sifirladim sonra aktif ettim falan duzeldi suan calisiyor

k4y4

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Senkronizasyonun açık olması gerekiyor arkadaşlar.

smt_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tam olarak ne yaptın açarmısın

Şöyle ki.. Önce hava durumu animasyonlarını kapattım yan, ayarlardan ticki kaldırdım. Sonra uygulama ayarlarından Hava durumu uygulamasını verileri sil diyip sıfırladım.. Sonra hava animasyonlarını tekrar açtım me mevcut konum bulmayı otomatik yaptım. Ayrıca senkronizasyon ayarınıda her 1 saatte olanı seçtim. Sonra düzeldi ve şuan gayet başarılı bir şekilde çalışıyor.

DangeRWoLL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Şöyle ki.. Önce hava durumu animasyonlarını kapattım yan, ayarlardan ticki kaldırdım. Sonra uygulama ayarlarından Hava durumu uygulamasını verileri sil diyip sıfırladım.. Sonra hava animasyonlarını tekrar açtım me mevcut konum bulmayı otomatik yaptım. Ayrıca senkronizasyon ayarınıda her 1 saatte olanı seçtim. Sonra düzeldi ve şuan gayet başarılı bir şekilde çalışıyor.
Sağol ama bende işe yaramadı.

smt_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sağol ama bende işe yaramadı.
Kardesim birde şoyle densene ayarlamalari yaptiktan sonra sag altta kucuk bir guncelle butonu var ona tikla birde bu arada bende yagmur ve kar efektrli calisiyor bole bulutlu hava yok yada calismiyo bilmiom

S

SDN Okuru

SDN Okuru
dediğiniz ayarları iki defa denedim olmadı. yani bende de çalışmıyor.:hammer:

aliaydin.41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cihazımda 4.4.2 yüklü kilit ekranı bölümündeki hava animasyonlarını etkinleştirdim bendede bi fark yok

Menuden hava durumu uygulamasina gir.son uygulamalar menusunde uzerine basil tut uygulama bilgilerinde durmaya zorla.sonra Onbellegi ve verileri temizle. Daha sonra ayarlar ekran, kilit ekrani ayarlarinda hava animasyonlarinin yanindaki tiki isaretle(senkronizasyon ve konum acik olsun) gelen pencerede evet de.. Mevcut konuma dokun. (ben de ise yaradi)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Konum bulduktan sonra sadece senkronizasyonu açin yeter arkadaşlar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bende de olmuyordu.. çok ugraştım ama sorunu buldum.. aliaydın.41 arkadaşın anlattığı gibi yapın.. fakat kilit ekranında "ekran kilidi seçin" bölümü "kaydırma" olarak ayarlı olması gerek.. direk modlarda çalışmıyor.. bilginize...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaş ekran üzerindeki hava weatheri tıkla aç ardından sol üstte ayarlara gir şehir listesinde bak şehir kaç tane seçili senin bulunduğun şehir hariçlerini sil tamam olur

kural25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar lg g3 hava animasyonun çalışması için ekranda hava weatherin üzerine tıklayın açılan hava durumun sağ köşede dört nokta üstüste olan ayarlar bölümüne giriş yapın şehir listesi bölümünde şehirleri düzenle listesinde senin bulunduğun şehir dışındakileri kaldır olay çözülür
not : kilit ekran bölümünden hava animasyonunun karesini işaretlemeyi unutmayın

S

sahbazosman61

SDN Okuru
:blushing::wink:cıhaz kapalıyken actıgımızda karsımıza cıkan o ılk ekran kılıdı temasının resmını nasıl degıstırıyoz bulamadım bı turu osmanlı arması koymak ıstıyorum