LG G3, Galaxy S5, Sony Xperia Z3?

desaly35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar telefon almak niyetindeyim bir kaç gündür araştırma yapıyorum öyle ayda bir telefon değiştiren birisi değilim bir aldım mı uzun süre kullanırım elimdeki telefon galaxy ace neyse lafı fazla uzatmıyayım :)

Öncelikle arasında kaldığım 3 - 4 Telefon var

1500 Civarı düşünürsek LG G3 ve Samsung Galaxy S5 arasındayım çok karşılaştırmalarını okudum ve izledim kafa kafaya benım kanaatimce

Biraz düşük düşünürsek S5 mini veya S4 sizce yukarıdaki iki telefonun işlevini görür mü ?

Biraz Yüksek düşünürsekte S5 ve Xperia Z3 arasındayım da tabi bütçeyi o kadar yükseltebilirsem z3 daha ağır basacaktır diye düşünüyorum.

iphone kesinlikle düşünmüyorum çünkü ios yazılımı bana uygun değil android daha cazip geliyor.

Herkesin iyi - kötü , farklı her türlü görüşünü bekliyorum.Görüşleriniz benim için çok önemli :)

Herkese iyi forumlar :)

anystopmr

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Z3 alacağına z2 al derim ama esas tavsiyem tasarın zevkini ön planda tut

desaly35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam z2 de güzel hoş da z3ün işlevlerini görür mü birebir mesela z3ün ps kol bağlantısı çok hoşuma gitmişti aynı olur mu veya kamera kayıt özellikleri ?

anystopmr

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Aynen tek fark 200mhz lik işlemci hızı farkı ve bence sorun olmayacak bir fark

alprnx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lg g3 düşünüyorsan 32gb 3gb ramli modelinden haricini kesinlikle düşünme. İnternetten 1400 e falan alabilirsin. Bende senın gibi bu cihazlar arasında kalmıştım bitçemi azcık zorlayıp xperia z3 aldım şu anda çok memnunum heleki şarzından dolayı

desaly35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
oda %9-10luk bir hıza tekabül ediyor 2500 civarı düşünürsek o kadar hız için yarı fiyatını bayılmanın alemi yok bencede :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

z3 z2 şarjda fark yaratır mı dersın ?

anystopmr

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Bence yaratmaz ama ben öncesindede iphone kullanıcısıydım ve seninde dediğin gibi Android için telefon değştirdim ve dikdörtgen tasarım çok hoşuma gidiyor

desaly35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence yaratmaz ama ben öncesindede iphone kullanıcısıydım ve seninde dediğin gibi Android için telefon değştirdim ve dikdörtgen tasarım çok hoşuma gidiyor
iphone kesinlikle aklımda yok zaten dikdörtgen tasarımda süperde samsung'u kimse tavsiye etmiyor herkes plastik kasa diyor :)
xperiada biraz el yakıyor ama bilemedim

anystopmr

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Ben istanbul bilişim den aldım gayet uygun fiyat ve güvenilir tavsiye ederim sanada

desaly35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben istanbul bilişim den aldım gayet uygun fiyat ve güvenilir tavsiye ederim sanada
sebebini bilmem en uygun fiyatlar hep orada oluyor hiç alışverişim olmadı sakata gelmekte korkuyorum illa ki malı eksiksiz teslim edeceklerdir ama , garantide vs sorun çıkmasından korkuyorum :)

anystopmr

Asistan
Reaksiyon puanı
11
sebebini bilmem en uygun fiyatlar hep orada oluyor hiç alışverişim olmadı sakata gelmekte korkuyorum illa ki malı eksiksiz teslim edeceklerdir ama , garantide vs sorun çıkmasından korkuyorum :)
Korkacak bir şey yok garanti olarak istanbul bilişim garantisi oluyor herhangi bir sıkıntıda onlara gönderiyorsun değiştirip yada halledip geri gönderiyorlar zaten fiyatın uygunluğuda birazda burdan geliyor

desaly35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tamam hocam teşekkür ederim bilgi için iyi forumlar :))

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Aynen tek fark 200mhz lik işlemci hızı farkı ve bence sorun olmayacak bir fark
Kamerada kullanılan lensler ekran panelinin parlaklık ve kontrast değerleri ısınma durumu kasanın daha ince ve hafif olması çift hoparlörlerin daha da güçlendirilmesi dsee hx ses çipinin kullanılması hi-res audio desteği
ip68 dayanıklılık sertifikası ve daha birçok fark var

anystopmr

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Kamerada kullanılan lensler ekran panelinin parlaklık ve kontrast değerleri ısınma durumu kasanın daha ince ve hafif olması çift hoparlörlerin daha da güçlendirilmesi dsee hx ses çipinin kullanılması hi-res audio desteği
ip68 dayanıklılık sertifikası ve daha birçok fark var
Tabiki de bu farklar var hocam ama performansı kastedmiştim

desaly35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tabiki de bu farklar var hocam ama performansı kastedmiştim
arkadaşlar yine başınızı ağrıtmış gibi olacak mıyım bilmiyorumda anystopmr istanbul bilişim garantiyi kendisinden veriyormuş galiba genpa - telpa Kvk garantisinde değil sanırsam bu ilerde biraz baş ağrıtmasın

anystopmr

Asistan
Reaksiyon puanı
11
arkadaşlar yine başınızı ağrıtmış gibi olacak mıyım bilmiyorumda anystopmr istanbul bilişim garantiyi kendisinden veriyormuş galiba genpa - telpa Kvk garantisinde değil sanırsam bu ilerde biraz baş ağrıtmasın
Evet bende bundan bahsediyorum ben temiz telefon kullanan biriyim çok bi sıkıntım yok ve olsa bile istanbul bilişim bu garantiyi veriyor daha önceden uygun fiyata Lg tv, Samsung harddisck ve son olarakta z2 aldım gayet memnunum

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Z3 öneriyorum bütçeniz yetmiyorsa G3.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s5 al 3.0 usb çıkışı var su geçirmez plastiği normal bir plastik değil zatençok daha iyiarayüzü bence çok iyi benimde galxy ace var ben s5 almak istiyorum

Berk_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence alacaksan Z3 al Z2 neden alacaksın ki ? Z3, Z2 den daha fazla güncel tutulacak yeni bir model ayrıca bana göre arayüzünde yapılan değişiklikler ile Z2'ye göre çok daha güzel. Z3'ün zaten performans / sağlamlık vs. + kamerasını anlatsak burda kaç sayfa sürer. Bütçem yetmez dersen asla samsung önermem çünkü s4-s5 bunlar aynı telefonlar çok ufak farklar var bence fiyatının karşılığını vermiyorlar. Zaten samsung bence s6 dışında sürekli kendini tekrar etti ve gelişmedi s3-s4-s5 benim gözümde aynıdır. Kalite / kullanılabilirlik / sağlamlık istiyorsan Sony Z3 - HTC M8 al performans istiyorsan LG G3 almanı tavsiye ederim her ne kadar şarj problemi olsa bile çünkü aralık 2014 sonrası çıkan telefonları saymazsak LG G3 piyasaya aynı anda çıkan telefonlardan daha hızlı ram belleğe ve işlemci optimizasyonuna sahip bide bunun üstüne 2k erkan olunca değişik bir deneyim yaşarsın zaten şuan açmadığı oyun çalıştırmadığı program yok. Ama dediğim gibi şarj problemi var ayrıca ısınma problemleri de olabiliyor ama aşırı ve kalitesiz ucuz kılıf kullanıldığında.

B

Brhm25

SDN Okuru
Arkadaşlar z3 güvenilir ses özelliğini nasıl aktif hale getirebiliriz