LG G3 alacağım korkuyorum!

Theozer1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teknosa'da incelediğiniz ürünler şarja takılı halde o yüzden ısınması normal. Ben Z2 kullanıcısıyım, 4k kayıt yapılmadığı sürece rahatsız edici bir sıcaklık oluşturmuyor. Zaten S801 kullanıyor her cihazda fix dir sıcaklığı.
Oyun oynarken fena ısınıyor diyorlar.Normal kullanımda da ısınıyor diyen var

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
Oyun oynarken fena ısınıyor diyorlar.Normal kullanımda da ısınıyor diyen var

Ben 6 aydır kendim kullanıyorum. Oyun oynarken her cihaz ısınıyor. Ama hiç bir şekilde sizi rahatsız etmiyor. Ve her S801 cihaz aynı şekilde ısınıyor.

Theozer1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben 6 aydır kendim kullanıyorum. Oyun oynarken her cihaz ısınıyor. Ama hiç bir şekilde sizi rahatsız etmiyor. Ve her S801 cihaz aynı şekilde ısınıyor.
Intel Atom nasıl acaba bir bilginiz var mı?
Model: Z3580

Mr3nder

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Snapdragon un paragöz oluşundan kaynaklanan durum yüzünden sadece işlemci hızlarını arttırıp Krait 400 leri kakalamaya çalışıyor ve bu işlemci de en küçük şeyde kendi sınırlarını aşacakmış gibi çalıştırıyor.Bu da bir enerji bayağı bir tüketiyor. Ayrıyetten QuadHD ekran (nağm-ı diğer 2K ekran) kesinlikle çok fazla enerji tüketen bir donanım. Telefonunuzun ekranı toplamda 3.5 - 4.5 saat arası kullanıldığında şarjınız tamamen bitmiş oluyor. Pil gerçekten bir eksi.
Yazılımsal olarak pek eksik yok ama gerçekten olması gereken bir şey var. Ultra tasarruf modu. Bir an önce gelmeli diye düşünüyorum. Lg nin samsung sony htc gibi firmalardan pek bir eksiği yok.

Artıları ne diyen sorarsanız QuadHD işlemciyi zorluyor olabilir ama tatmin edici bir performans değil beklenenden çok daha iyi bir performans sunuyor.
Kamerası hiçbir telefonla karşılaştırılamaz derdim ama 2 gün önce HTC m9 a baktım ve LG G3 ün kamerasını 2 sıraya düşürdüm:) (1. sırada M9 2.sırada G3 3.sırada Note 4) (bu arada samsung'un yeni modellerinde çekilen fotoğrafları tek bir ekranda karşılaştırın. Amoled ekran biraz hileci :) )
Ses harika
Ve tabi ki tasarım <3

(Isınma problemini çok takıyorsanız arka kapak yerine takılan alüminyum kapaklar var.ısı alışverişini çok kaliteli bir şekilde yapıyorlar.Isınmadan yana pek bir problemim kalmadı sayesinde.)
(şarj yetmez diyorsanız 1 tane yedek batarya alırsınız sizi hem rahat ettirir hem güvende hissettirir)

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
Zenfone 2 nin kamera incelemesi çıkmadan almam.

kapce

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşımda vardı çok ısınıyordu ve kasıyordu ama genel olarak güzel telefon idare ediyor.

Theozer1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Snapdragon un paragöz oluşundan kaynaklanan durum yüzünden sadece işlemci hızlarını arttırıp Krait 400 leri kakalamaya çalışıyor ve bu işlemci de en küçük şeyde kendi sınırlarını aşacakmış gibi çalıştırıyor.Bu da bir enerji bayağı bir tüketiyor. Ayrıyetten QuadHD ekran (nağm-ı diğer 2K ekran) kesinlikle çok fazla enerji tüketen bir donanım. Telefonunuzun ekranı toplamda 3.5 - 4.5 saat arası kullanıldığında şarjınız tamamen bitmiş oluyor. Pil gerçekten bir eksi.
Yazılımsal olarak pek eksik yok ama gerçekten olması gereken bir şey var. Ultra tasarruf modu. Bir an önce gelmeli diye düşünüyorum. Lg nin samsung sony htc gibi firmalardan pek bir eksiği yok.

Artıları ne diyen sorarsanız QuadHD işlemciyi zorluyor olabilir ama tatmin edici bir performans değil beklenenden çok daha iyi bir performans sunuyor.
Kamerası hiçbir telefonla karşılaştırılamaz derdim ama 2 gün önce HTC m9 a baktım ve LG G3 ün kamerasını 2 sıraya düşürdüm:) (1. sırada M9 2.sırada G3 3.sırada Note 4) (bu arada samsung'un yeni modellerinde çekilen fotoğrafları tek bir ekranda karşılaştırın. Amoled ekran biraz hileci :) )
Ses harika
Ve tabi ki tasarım <3

(Isınma problemini çok takıyorsanız arka kapak yerine takılan alüminyum kapaklar var.ısı alışverişini çok kaliteli bir şekilde yapıyorlar.Isınmadan yana pek bir problemim kalmadı sayesinde.)
(şarj yetmez diyorsanız 1 tane yedek batarya alırsınız sizi hem rahat ettirir hem güvende hissettirir)
Hocam haklısınız bugün gittim teknosa ve vatanda g3 ve zenfone 2'yi karşılaştırdım.Çok arada kalmıştım.Lg g3 performans olarak geride değil dedi hatta iyi bile dedi.Isınma sizi rahatsız etmez dedi.Asus tanınmadık olduğu için servis aksesuar destek uyumsuzluk sorunu olur dedi.Lg g3 daha önde bana göre dedi.Performans olarak zenfone 2'ye yakın aynı gibi ama gta sanandreasta maximumda kasıyor o da oynanabilir derecede.G3 alın pişman olmassınız dedi.Zenfone'un sağı solu belli olmaz tanınmadık dedi.LG G3 daha bilindik, daha sağlam bir telefon dedi.Tasarım olarak da kat kat önde LG.4 gün sonra LG G3 alacağım %90.Şimdi diyeceksiniz bu adam zenfone'u övüyordu noldu filan.Bugün adamla konuşmamdan sonra resmen aydınlandım.Ben sadece performansı düşünüyordum ama kamera şarj servis vs. konuları düşünmem gerekirdi.Son kararım G3 olacak.4 gün sonra da alıyorum vatandan 32 gb'lık 3 GB RAM'li versiyonunu.

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
Intel Atom nasıl acaba bir bilginiz var mı?
Model: Z3580

Benchmarklar da fena sonuçlar vermiyor ama yine de görmeden tam olarak bir şey diyemeyiz.

Bunun dışında Zenfone 2 daha iyi bir cihaz G3 den. Servis muhabbetine takılmayın hepsini Türkiye'de aynı servisler bakıyor. LG neyse Asus'da gayet köklü bir firma. Zenfone 4,5,6 başarısı da göz ardı edilemez.

Kısaca şu zamanda G3 en son tercih edeceğim cihazlardan biri olurdu. 2k ekran + s801 pekte iyi bir ikili değil.

2_pac

Asistan
Reaksiyon puanı
0
zenfone 2 ne zaman çıkacak piyasaya bilginiz varmı acaba 1.400tlye kadar hangi cihazı alaiblirim hangisini önerirsiniz.

Theozer1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benchmarklar da fena sonuçlar vermiyor ama yine de görmeden tam olarak bir şey diyemeyiz.

Bunun dışında Zenfone 2 daha iyi bir cihaz G3 den. Servis muhabbetine takılmayın hepsini Türkiye'de aynı servisler bakıyor. LG neyse Asus'da gayet köklü bir firma. Zenfone 4,5,6 başarısı da göz ardı edilemez.

Kısaca şu zamanda G3 en son tercih edeceğim cihazlardan biri olurdu. 2k ekran + s801 pekte iyi bir ikili değil.
Hocam geç cevap yazıyorum kusura bakmayın ama benim ilk tercih edeceğim cihaz G3.Neden diye sorarsanız, HTC Pahalı, Samsung'a tövbeliyim (son telefon faciam), iPhone Pahalı ve ekran küçük.Ben büyük ekran isterim.1250 &#8378;'ye kliksadan G3 32 GB sipariş ettim dün akşam.Bu fiyata o Özellikler, muhteşem! Telefon bana bir an önce Lazımdı, zenfone 2'yi bekleyemezdim.Kliksadan ucuza gelmesi indirim ve kredi Kartı avantajı bu arada.

Not:Aynı telefondan kardeşime de alacağımız için sağlam, kaliteli (LG) performanslı (LG), büyük (LG) bir telefon arıyordum en ucuzundan.Araya 23 Nisan girdi telefon ya yarın (Cuma) ya da Pazartesi gelecek. %90 yarın.Telefonu Alınca deneyimlerimi sizinle paylaşırım.(Batarya Ömrü performans stabilite vs.)

Düzenleme: Zenfone2'nin bataryası kamerası hoparlörü gerçekten kötü.Bir videoda %100 şarjda adam başlatıyordu kronometreyi. sadece 4 buçuk saat video izleyebildi sonra şarjı bitti.
- - - Mesaj Güncellendi - - -

zenfone 2 ne zaman çıkacak piyasaya bilginiz varmı acaba 1.400tlye kadar hangi cihazı alaiblirim hangisini önerirsiniz.
Haziranda çıkacakmış.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ses harika
Ve tabi ki tasarım <3

Hocam Haklısınız performans kamera ses tasarım mükemmel.Fakat alüminyum kapak olayı nasıl oluyor kolay bulunur mu telefona zarar verir mi nerden alabilirim?Kılıf mı yoksa plastik Kapağı çıkartıp mı takıyoruz, metal kılıflar aynı işi görür MÜ?