LG G2 Ye Güncelleme Desteği Verir Mi?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
sans benden yana pantolonumu benden dersinde cırparkende s2 tavana tavandan yere düstü yine bir sey olmamıstı sadece metal cercevesinde biraz cizikmi catlakmı tam anlayamadım :) bi o oldu

Benim de o koca kasalı note 1'im nerelerden yuvarlandı, düştü de ne ekranı çizildi ne de bi tarafı kırıldı. Herkes nasibini yaşar. =)

AneztesiPardusu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bence güncelleme konuları saçmaladı yanlış anlamayın adamlar zaten dedi güncelleme vereceğiz diye . belki 5.0 almaz ama 4.3 veya 4.4 verilir

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
bence güncelleme konuları saçmaladı yanlış anlamayın adamlar zaten dedi güncelleme vereceğiz diye . belki 5.0 almaz ama 4.3 veya 4.4 verilir

4.4 verip bırakacak yüksek ihtimalle. Bütün ekibini televizyona yönlendirecekmiş. Akıllı telefon için çalışmalarını durduracakmış. Önce tv sektöründe hedeflediklerine ulaşıp daha sonra akıllı telefona döneceklermiş. Ben 5.0 gelene kadar zaten telefonu değiştirmiş olurum. Şuanda bile ufak tefek sorunları dışında iyi. 4.4 gelse bana kafi.

AneztesiPardusu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
zaten bir G2 cok iyi bir telefon , yani her oyunu açabiliyor , full HD ekran donma kasma yok güncellemesizde gideri fazla . bana göre 4.1.2 olsada 4.2.2 olsada isterse 5.0 olsun yani donmadığı kasmadıgı sürece sorun yok bana göre

cagatayz

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Artık çoğu firma güncelleme konusunda akıllandı. LG o özellikler ile donattığı bir telefona pazarda yer edinmek istiyorsa güncelleme vericektir.

AneztesiPardusu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
LG Piyasada yer edinmek istemiyor şuanlık sadece ben diğer firmalarla aynı donanımda veya üst donanımlı ürün çıkarttım sizlere ucuz fiyatıda diyor güncelleme sözü vermiyor yani adamlar sadece satış için çıkarıyor gibi ama dediğim gibi LG G2 4.3 veya 4.4 Alıcaktır

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
O duyuru yalanlandı, tam gaz telefona devam ediyorlar. Ancak 4.4 için hâlâ bi haber yok.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar hız ve görüntü konusunda kesinlikle Lg G2 derim. Çüde nkü S4 kullanıcısıydım ve LG G2 ye geçtiç. İkisini kullandım. güncelleme konusunda da kafanızı yormayın. Üzerinde gelen 4.2.2 güncellenmese bile yeter artar bile ki güncellenmemesi diye bişey olmaz.

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
4.4.2 aldim ben guncelleme tryede 20nisanda gelicek diye duyuru yapmislar.

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Dün kuzenime LG G2 aldık çok memnun :)

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Olmasada olurrrrrrrrrr. :D Samsung gibi cihazı stabil yapmadan sunmuyor. Sonra kırk tane güncelleme.. Ama şuna katılıyorum, Türkiyeye çok geç geliyor..

Haklısın. Samsung acele ediyor sonrada telefonları mahvediyor :D geç olucak ama tam olacağını düşünüyorum g2 için güncellemenin. Zaten ben 4.4 güncellemenin romunu atmıştım bir değişiklilik yoktu yani sadece biraz daha hızlanmış ve bazı temel şeyler değiştirilmişti. Şu anda 4.4'e ihtiyacım yok ama gelirsede güzel olur. Geldikten sonrada 5.0 kadar vericeklerini düşünüyorum