LG G2 Ye Güncelleme Desteği Verir Mi?

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Bugün 1 tane daha G2 aldım, kaya gibi ne oynama var ne gıcırdama. Benim aldığım gacır gucur ediyor. Yarın gidip bugün aldığımı emsal göstererek değiştirteceğim. O kadar kasko yaptırdık bi de.
Hey maşallah be. Abi sende para çok anladım bi tane de bana alıp göndersen ya :P :mrgreen:

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Hey maşallah be. Abi sende para çok anladım bi tane de bana alıp göndersen ya :P :mrgreen:
Bir tane de Note 3 aldık ama G2 daha iyi, Note 3'ün sadece kalemi var, gidip bir tane de kalem alcam G2'ye o zaman görsün Note 3 mü yaman G2 mi yaman. :P Z1 asla almam. Biz ucuzun yanında değiliz iyinin yanındayız. :tongue:

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Resmi Olmayan Kaynaklara Göre LG G2 4.3 'ü Pas Geçip Direk 4.4 'e Geçecek Aralık Ayında .!

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Bir tane de Note 3 aldık ama G2 daha iyi, Note 3'ün sadece kalemi var, gidip bir tane de kalem alcam G2'ye o zaman görsün Note 3 mü yaman G2 mi yaman. :P Z1 asla almam. Biz ucuzun yanında değiliz iyinin yanındayız. :tongue:
Tamam abi sen G2 al gönder ben ona da razıyım :P :mrgreen:

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ne dersin acaba şu gıcırdama yüzünden bi götürüp değiştirsem mi? Telefonu bükmedikçe sıkıntı yok aslında. Hem daha esnek böyle : )) sizce ne yapayım?

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Öyle bir sorun beni gıcık ederdi gider değiştirirdim :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
2. Aldığımda da aynı sorun olsaydı bir şey demezdim ama şimdi irrite oldum. : ))

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ya arkadaş şimdi de tangoyu doğrulayamıyorum. Doğrulama kodu yollamıyor ne ayak bu tango? Sizde oldu mu bu sorun?

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Ben kullanmıyorum valla bilemicem. Tango kullanan var mı lo?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
7 yıldır aynı operatör, aynı numarayı kullanıyorum. 3 yıldır da tango kullanıyorum. G2'ye geçtim kod yollamıyor. Viber'de doğruladı. Tango yok. Kaç kere sildim, yükledim sıfırladım yok.
Hayır diğer G2'de doğruladık bunda niye doğrulayamıyoruz. Telefonla ne alakası var ki? Yoktur yani.

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Telefonda gıcırdama oluyor dedik o kadar titiz kullnamak gerekir dedim kaç kez incelemelerde söylendi yani buna rağmen gıcırdamayı nasıl bir sorun olarak görüyorsunuz şaşırıyorum.G2nin rakiplerine göre ucuz olmasının 1. sebebi bu sini4 bozucu hassaslık hissi veren gıcırdamalar 2.Hafıza kartı almaması.Kısacası z1 bu telefona göre ucuz kalıyor hemde çok ucuz.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Telefonda gıcırdama oluyor dedik o kadar titiz kullnamak gerekir dedim kaç kez incelemelerde söylendi yani buna rağmen gıcırdamayı nasıl bir sorun olarak görüyorsunuz şaşırıyorum.G2nin rakiplerine göre ucuz olmasının 1. sebebi bu sini4 bozucu hassaslık hissi veren gıcırdamalar 2.Hafıza kartı almaması.Kısacası z1 bu telefona göre ucuz kalıyor hemde çok ucuz.

Şevket bey 2 tane G2 aldım. Birinde gıcırdamanın g'si yokken diğerinde mevcut
Gerçi hakkını o kadar da yemiyim bükmedikçe gayet düzgün duruyor. Elde tutup normal kullanımda hiçbir sıkıntısı yok ama ben onu gördüm ya içim sıkıldı işte.

dr_mtd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ne dersin acaba şu gıcırdama yüzünden bi götürüp değiştirsem mi? Telefonu bükmedikçe sıkıntı yok aslında. Hem daha esnek böyle : )) sizce ne yapayım?
Bi söylentiye göre lg ikinci parti üretimde bu sıkıntıyı gidermiş aynı sorun bendede vardı geçenlerde kardeşimede aldım onda dediğin gibi gıcırtının g si yok ama beni rahatsız etmiyor bence telden memnunsan değiştirme belki alacağında daha büyük bi sıkıntı çıkar

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Evet aynısı bende de oldu. 2 gün arayla 2 tane G2 aldık. Dün aldığımızda gıcırtı falan yok. Ama benimkinin de başka bir sıkıntısı yok. Fazlasıyla memnunum. Bugün zaten gittim teknosaya. Orda çalışanların %80'i G2 kullanıyor, hepsi gıcırdıyor. Birebir değişim yapmadılar. Ben de vermedim servise. Bu şekilde kullanmaya devam edeceğim. Zaten bükmedikçe hiç sıkıntısı yok.

Bu arada gıcırtının sebebi, arka kasanın sabitlenmiş olmaması. Yani sim kart yuvasını çıkarıp tırnağınızla zorladığınızda arka kasayı açabiliyorsunuz ancak bunu sakın denemeyin. Bu sebepten dolayı ve telefon esnek olduğu için doğal bir gıcırtı var. Esnek tüm telefonlar malesef böyle.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
ota güncelleme mevcutmudur g2 de

Bunu mu soruyorsun?
3apydy4e.jpg

v2beta

Asistan
Reaksiyon puanı
0
beyler bayanlar, android işletim sisteminde ortaya çıkan 18 ay sacmaladıgından sonra güncelleme verse ne olur vermese ne olur?

samsung s3 için güncellemeyi yayınladı da ne oldu? veya kitkat güncellemesinin tüm içeriği nexus 4 e yansıtılmadı, htc one için 4.3 güncellemesi geldi telefon mesaj yazarken bile ısınıyor, beyler bu güncelleme olaylarına fazla takılmayın, her güncelleme cihazı "uçuracak,ooo süpermiş" dedirtmez.

dr_mtd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu o kadar övdük benimkinde dün ölü piksel oluştu nurtopu gibi nazar değdirdik telefona :) alanlar ölü piksel testi yapsın sürekli pat diye çıkıyo ortaya yarın değişim için başvurucam bakalım sonuç ne olacak.

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
LG güncelleme falan vermez,verse verse pişmanlık hissi verir :)..

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Telefonu o kadar övdük benimkinde dün ölü piksel oluştu nurtopu gibi nazar değdirdik telefona :) alanlar ölü piksel testi yapsın sürekli pat diye çıkıyo ortaya yarın değişim için başvurucam bakalım sonuç ne olacak.

Sakınan göze çöp batarmış =))

--
LG bu telefona güncelleme vermese de olur. :)

yerdavader

Asistan
Reaksiyon puanı
2
g2 ye sağlam değil diyorsunuzda arabada 40 ile giderken video alıyordum babam birden direksiyon cevirince telefon camdan dustu hemen fren yaptık bi baktım telefonda cizik bile yok kılıf jelatin vs. kullanmıyorum

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
g2 ye sağlam değil diyorsunuzda arabada 40 ile giderken video alıyordum babam birden direksiyon cevirince telefon camdan dustu hemen fren yaptık bi baktım telefonda cizik bile yok kılıf jelatin vs. kullanmıyorum

Bu kesinlikle şans meselesi. Siz milletin, adi plastik demesine bakmayın. Samsung'tan daha kaliteli kasası var.

yerdavader

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bu kesinlikle şans meselesi. Siz milletin, adi plastik demesine bakmayın. Samsung'tan daha kaliteli kasası var.
sans benden yana pantolonumu benden dersinde cırparkende s2 tavana tavandan yere düstü yine bir sey olmamıstı sadece metal cercevesinde biraz cizikmi catlakmı tam anlayamadım :) bi o oldu