LG G2 Wireless Storage Module veya APK?

escaldes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba,

Cloudy G3 Rom kullanıyorum ve çok memnunum. Lakin bu romu yükledikten sonra sıklıkla kullandığım Wireless Storage özelliği kalktı. Nasıl geri getirebilirim acaba? Modül, APK vs.?

Anımsayamayanlar için ekran görüntüleri ekliyorum.

L86WmlF.jpg

Screenshot_2013-10-23-19-53-29.png

Teşekkürler.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Bu özellik G2 Stock romunda mevcuttu, apk ile olucak iş değil anca Cloudy rom geliştiricileri yeni sürümde eklerseler kullanabilirsiniz onun haricinde kullanamazsınız.

someone799

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bu uygulamanin yerine airdroid adli bir uygulama oneriliyor bir goz atin isterseniz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Air Droid uzaktan yönetim programı, kullanıyorum hali hazırda. Wireless Storage'ın olayı biraz daha farklı. Teşekkür ediyorum ama yine de.

escaldes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu özellik G2 Stock romunda mevcuttu, apk ile olucak iş değil anca Cloudy rom geliştiricileri yeni sürümde eklerseler kullanabilirsiniz onun haricinde kullanamazsınız.
Anladım dostum, teşekkürler. Stock ROM'a geri dönücem. Sence hangi ROM'u yüklemeliyim?

http://storagecow.eu/index.php?dir=Xda/LG+G2/Stock/

Diğer ülkelerin romlarını yüklersem daha mı sağlıklı olur acaba full özellik kullanmak için?

Teşekkürler.

escaldes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Cevap için teşekkür ediyorum. Bilgim olması açısından soruyorum, nerenin rom'u bu? ne yüklüyorum? =)

----
Edit: D80220D_00 Europan Romuymuş.

Radyo destekli midir acaba? bilginiz var mı? (Şu adını değiştirerek yaptığımız yöntem veya ücretli olan bi radyo yazılımı gibi yöntemlerle?)

20D Almanya romudur, sorunsuz çalışan en iyi stock romlardan birisi, evet radyo vardır ama telefonunuz radyoyu destekliyorsa çalışır yoksa cızırtıdan başka bir şey duyamazsınız.