Lg g2 vs iphone 5s

Pepsimax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Su an iphone 5s kullanıyorum. Ama lg özellikleriyle beni feci halde cezbetmiş durumda. Iphone elden çıkarıp lg almayı düşünüyorum.

G2'nin tahtını elinden alacak bir telefon yakın zamanda gelecek mi? Beklemeli miyim bilemiyorum. :glare:

Ayrica Z1 i önerenler de var forunda araştırdıkca görüyorum. Oyun falan benim icin önemli değil. Kalite ( özellikle görüntü ) ve uzun pil ömrü arıyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Mayıs gibi LG G3 sunulabilir, Türkiye'ye gelme konusunda Ağustosu bulabilir. 5s kullanıyorsan sana 1 aylık cihazımla takas teklifinde bulanabilirim :) S5'in katili LG G3 olacaktır, rehavete kapılıp LG G3 araştırmadan S5 almayın :) (Not: Teklif derken ekranı büyük olduğu için söylemiştim, geri kalan özellikleriyle iyi telefon)

rapperengo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Su an iphone 5s kullanıyorum. Ama lg özellikleriyle beni feci halde cezbetmiş durumda. Iphone elden çıkarıp lg almayı düşünüyorum.

G2'nin tahtını elinden alacak bir telefon yakın zamanda gelecek mi? Beklemeli miyim bilemiyorum. :glare:

Ayrica Z1 i önerenler de var forunda araştırdıkca görüyorum. Oyun falan benim icin önemli değil. Kalite ( özellikle görüntü ) ve uzun pil ömrü arıyorum.

Yakında galaxy S5 tanıtılcak onu bi gör sonra karar ver bence :)

abidn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadas dogru demis S5'i bekle zaten Apple 5S kullananin fiyat sıkıntısı yasayacagini sanmiyorum. Kalite yonunden Z1 daha iyidir G2'den. G2 yuksek donanimi ucuza sunmasiyla un yapti zaten. Kalite istiyosan bir de Lumialara bak derim son olarak.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Egerki 5s i kesin satıcam dersen yeni modelleri bekle g3 s5 vs modelleri bekle

Yeni Modelleri bekle s5 vs g3

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s5 türkiyeye Exynos 6 ile mi gelir yoksa snapdragon 805le mi, ayrıca s5 htc one2 g3 piyasaya kaç tlden giriş yaparlar:blink:

Mateist

Profesör
Reaksiyon puanı
238
Z2 ve G3 ü bekliyorum ben de

Türe

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Bkz. Note 3.

Ama G2 ve Note 3'ün segmentleri farklı. Büyük ekran ve kalem istiyorsan Note değilse G2 al.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Samsung S5'in Türkiyede 4g'yi destekleyen versiyonunu satmazsa alınmaz belli olmaz 4G'nin ne zaman geleceği ama her an gelebilir en geç 2015 diyorlar 2000tl verip 4G kullanamamak çok acı bir şey olur herhalde.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
G3 icin Ağustos'u beklersem ohoooo:) Z2 ne zaman çıkacak görücüye acaba ?

Pepsimax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
G3 icin Ağustos'a kadar beklemek çok uzun bir sure :)
Z2 ne zaman çıkacak görücüye bilgisi olan var mı?
Gerçi Yorumlardan beklemenin daha akılcı bir hareket olduğunu çıkarıyorum

obmann

Asistan
Reaksiyon puanı
2
s5 türkiyeye Exynos 6 ile mi gelir yoksa snapdragon 805le mi, ayrıca s5 htc one2 g3 piyasaya kaç tlden giriş yaparlar:blink:

Sanmam % 90 ihtimalle exynos islemcilisi gelir gibi görünuyor.ama exynos da kötu bi islemci degil yani snapdragonla yariscak duzeyde ayrica turkiyeye gelen modellerde mali grafik kartinin kullanilmaso bana gore bi avantaj ancak guncelleme yonunden snapdragonlu modele daha cabuk geliyo.s5 i bekle derim.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Yine mi aynı muhabbet? bu kaçıncı oldu sayamadım. iOS ile Android arasında seçim yapmanız gerek önce. Bunu kaç defa diyelim? 5s ile G2 kıyaslanamaz. İkisi de ayrı dünyaların telefonları. :p

Pepsimax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynen öyle. Pil beni resmen geriyor. Sabah evden çıkarken çektim fisten su an %86
oyle sinir oluyorum ki anlatamam. Yani özelliklerini rahatça kullanamadıktan sonra ne anlamı var 2200 lira verip iphone almanın ?

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11

Kardeşim iPhone 5S kullanıyorsan doğru seçimi yapmışsın bence sakın öyle birşey yapma. Fakat bu demek değildirki G2 iyi telefon değil askine harika bir cihaz stabilitesi 5S e yakın fakat iOS dan 5S ten vazgeçme derim. Kalite ve uzun pil ömrü arıyormuşsun satmana gerek yok. Uzun pil ömrü konusunda G2 daha iyi fakat oyun felan benim için önemli değil yazmışsın 5S seni şimdide 1 gün götürüyordur buda yeterli. Benim fikrim 5S ile devam et.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Aynen öyle. Pil beni resmen geriyor. Sabah evden çıkarken çektim fisten su an %86
oyle sinir oluyorum ki anlatamam. Yani özelliklerini rahatça kullanamadıktan sonra ne anlamı var 2200 lira verip iphone almanın ?

Pil konusunda sana yetmesi lazım oyun bile oynamıyormuşsun.
Burada bir haber yayımlandı iOS 7 de şarj süresini uzatmanın yolları şuna bir bak derim. Haber : http://shiftdelete.net/ios-7nin-sarj-suresini-uzatiyoruz-47136.html

Bende bu Cumartesi günü iPhone 5S Space Gray almayı planlıyorum şarj konusu benimde biraz canımı sıkıyor özellikle şu anki cihazımda şarj sıkıntısı çektiğim için uzun pil ömrü benim için oldukça önemli bir etken oldu fakat şarjlı kılıflar var bu durum aşılabilir, yani sırf şarj yüzüden iPhone dan iOS dan vazgeçmek istemiyorum.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Artık ios7 ile her şarjlı kılıfı desteklemiyor iphone'lar dikkatli ol. 150-200 lira da şarjlı kılıfı vermek zorunda kalabilirsin.

Pepsimax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bak birde bu durumu var. Aynı ürüne Apple logosu basınca %70 zamlaniyor:) oyun oynamıyorum ama 3G wifi buna benzer şarj yiyen faktörler hep açık. 6 yıldır iOS kullanıyorum android kesin bir dönüş olacak benim icin bunun da farkındayım aslında ama alışılmayacak birşey değil bence

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende yeni bir cihaz almayı düşünüyorum 15 gündür iphone 5s ile lg g2 32gb arasında gidip geliyorum. ne için kullanacagımı soracak olursanız genelikle internet ve oyun agırlıklı ve 1 sene sonra telefonda kasma donma yavaşlama olmasını istemiyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim arasında fiyat farkıda fazla yok lg mi iphone mi ?