Lg G2 tüm dosyalar silindi ACİL!

Busra1279

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefon hafızasında ki tüm resimler, müzikler vs. her şey silindi. ve bir kaç saat öncesine kadar tek bir sorun yoktu. geri yükleme nasıl yapabilirim. veya sorunu kökten nasıl çözebilirim lütfen acil acil yardımm...

Aizack

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dropbox veya Skydrive'a giriş yapıp dosyalarını yedeklemediysen eğer çok zor geri getirmen hani imkanın varmı bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla yok

frost2121

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Telefon hafızasında ki tüm resimler, müzikler vs. her şey silindi. ve bir kaç saat öncesine kadar tek bir sorun yoktu. geri yükleme nasıl yapabilirim. veya sorunu kökten nasıl çözebilirim lütfen acil acil yardımm...

benimde gecenlerde başıma gelmişti. pcye bağlamıştım teli ya ben yanlışlıkla sildim ya da kendiliginden silindi tam olarak bilemedim. storagedeki herşey gitti ama uygulamalar falan duruyordu. geri getirmeye çalıştım ama gelmedi. resimlerim google+ ya yüklenmişti oradan geri getirdim ama müzükler evraklar falan gitti :cursing:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Telefonum lg g2 bende de ayni sorun oldu bianda resimler ve müzikler silindi hiçbirşey de yapmadim diğer dosyalar duruyo. Neden böyle bi sorun oldu bilen varsa cevap verebilir mi ?

T

Turgut yesil

SDN Okuru
Lc g2 telefonumun galeri kutucugu yok ne yapabilir im cok acil

smodi79

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Büşra yedekleme yapmadıysan ki bence yapmamışsındır geri getirmen mümkün olmayacaktır.