LG G2 Telefon Kilitlendii yardım

gameloper

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar iyi hafta sonları
Bu sabah kalktığımda telefonumun kilit açma deseni haddinden fazla yanlış çizilmiş ve Gmail hesabı istiyor. Hesabıma giriş yapmaya çalışıyorum ama ne 3g ne de mobil veri açık olmadığı için yanlış hesap diyor. Bu durumun hard resetten başka çözümü var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Merhaba arkadaşlar iyi hafta sonları
Bu sabah kalktığımda telefonumun kilit açma deseni haddinden fazla yanlış çizilmiş ve Gmail hesabı istiyor. Hesabıma giriş yapmaya çalışıyorum ama ne 3g ne de mobil veri açık olmadığı için yanlış hesap diyor. Bu durumun hard resetten başka çözümü var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler

hard resetten.baska.çözüm yok,

frost2121

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kilidi belirlerken bir sifre de yazmani istiyor bu gibi durumlar icin. O kurtarma sifresini girsen kilit seklini sifirliyosun. 1 hafta gecmis konunun ustunden ama neyse bidaha boyle sikinti yasayan olursa bilsin napacagini

S

SDN Okuru

SDN Okuru
neresi akıllıymış bunun kendiliginden hesap kilidi istiyor oysa ben öyle bir kilit hesabı oluşturmadım şimdi hiç bir işlem yapamıyorum 112 acil hariç fikri olan varmı