Lg g2 screenshot

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ya bu hani arka tusuyla felan alıyoruzya ekran görüntüsünü bunun yani sesle alma yolu yokmu program felan bilen?

mehmetklnc9

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arka taraftaki tuşlardan, ses kısma (en alttaki) tuşu ile güç tuşuna (ortadaki) aynı anda bastığınız anda ekran görüntüsünü alıyor ve kaydediyor. Unutmamanız gereken nokta tek tek değilde bu iki tuşa aynı anda basmanız olduğunu söyleyeyim. Sesle alma yolunu bilmiyorum araştırcam bulursam seninle paylaşırım.

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
tesekkürler o arkadakilere basıp almayı biliyorumda yani iste üsengeclik felan habire cevir bas bu yani bi cihaz ses ile alan lazım yada el hareketiyle

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Alıştıktan sonra parmak ucunuzla yoklayarak hızlıca alabilirsiniz ekran görüntüsünü. Şimdiye kadar kullandığım telefonların içinde en hızlı ve en kolayı bence. Note serisinin avuç içini kaydırma olayı kadar kolay.
Quickmemo ile de ekran görüntüsü alabilirsiniz. tek yapmanız gereken sanal ön tuşlarına yanına bir quickmemo butonu koymak ve istediğiniz ekranda butona basıp köşeden kaydet demek.

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Ben genellikle quickmemoyu kullaniyorum bu tip seyler icin daha hizli

T.Yapici

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Home tuşu üzerinden parmağını sürükleyerek QuickMemo ya ulaşıp ordan ekran görüntüsü alsan daha hızlı olur bence. Ben öyle yapıyorum örneğin :)