Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arka taraftaki tuşlardan, ses kısma (en alttaki) tuşu ile güç tuşuna (ortadaki) aynı anda bastığınız anda ekran görüntüsünü alıyor ve kaydediyor. Unutmamanız gereken nokta tek tek değilde bu iki tuşa aynı anda basmanız olduğunu söyleyeyim. Sesle alma yolunu bilmiyorum araştırcam bulursam seninle paylaşırım.
tesekkürler o arkadakilere basıp almayı biliyorumda yani iste üsengeclik felan habire cevir bas bu yani bi cihaz ses ile alan lazım yada el hareketiyle
Alıştıktan sonra parmak ucunuzla yoklayarak hızlıca alabilirsiniz ekran görüntüsünü. Şimdiye kadar kullandığım telefonların içinde en hızlı ve en kolayı bence. Note serisinin avuç içini kaydırma olayı kadar kolay.
Quickmemo ile de ekran görüntüsü alabilirsiniz. tek yapmanız gereken sanal ön tuşlarına yanına bir quickmemo butonu koymak ve istediğiniz ekranda butona basıp köşeden kaydet demek.