Arkadaşlar telefonumu bilgisayarima yani pc suite bir türlü bağlanti sağlayamadim yardimci olabilecek var midir acaba wlan ile kolayca bağlaniyor fakat kabloyla bir türlü bağlayamadim
sowftwaRE başladı diyor..
telden pc bağlantısı/ usb bağlantısı yön. /lg pc yazılımı secilimi
yapiyorum daha sonra bilgisayarimdan bağlan diyorum ama malesef olmuyor
lg programı sorunlu. Bende kurup kaldırdım. 2. Defa yuklememde düzgün çalıştı.
nereden indirdin peki suiti
tekrar yükledim güncelleme yapıyor sanırım :SKendi sitesinden. Kaldırdığımda ccleaner ile kayıt def. temizledim. Sonra tekrar kurdum
bilgisayara indirip kuracak o bağlantı, telefona değil.![]()
tmm kuruyorum fakat tekrar bağlan dediğimde ayni sini diyor iptal dediğimde bağlanmiyo düşüyor
Pc suite ve diğer driver ları kaldırıp tekrar yükleyin. Başka çare görünmüyor.
Bende 2 haftadır Sunucuya Bağlantı başarısız lütfen daha sonra tekrar deneyiniz hatası alıyorum. Sadece müzik foto video tarzı şeyler aktarım yapabiliyorum veya telefondan pc'me çekebiliyorum. Yükseltme hatalarını gider falan çalışmıyor benim PC suitede. Kaç kez sildim tüm Driverleri kaldırdım tık yok![]()
Bende 2 haftadır Sunucuya Bağlantı başarısız lütfen daha sonra tekrar deneyiniz hatası alıyorum. Sadece müzik foto video tarzı şeyler aktarım yapabiliyorum veya telefondan pc'me çekebiliyorum. Yükseltme hatalarını gider falan çalışmıyor benim PC suitede. Kaç kez sildim tüm Driverleri kaldırdım tık yok![]()
pc suite bende de aynı sekilde sunucuya baglanmıyor, yukseltme hatalarını giderde de sunucuya baglanmıyor.
telden pc ye aktarım var pc den tele yapamıyorum. siz sorunu cozebildiniz mi?