Lg g2 pc suite yardim

1912lee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar telefonumu bilgisayarima yani pc suite bir türlü bağlanti sağlayamadim yardimci olabilecek var midir acaba wlan ile kolayca bağlaniyor fakat kabloyla bir türlü bağlayamadim

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Arkadaşlar telefonumu bilgisayarima yani pc suite bir türlü bağlanti sağlayamadim yardimci olabilecek var midir acaba wlan ile kolayca bağlaniyor fakat kabloyla bir türlü bağlayamadim

Tüm sürücüleri yukledimi acaba program?

1912lee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
VpMOoq
şuan durum bu tam anlamıyla sağlıklı kullanamıyorum cihazı :/

- - - Mesaj Güncellendi - - -

1912lee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yine olmadı hay allahım yaa offf offf

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Bende 2 haftadır Sunucuya Bağlantı başarısız lütfen daha sonra tekrar deneyiniz hatası alıyorum. Sadece müzik foto video tarzı şeyler aktarım yapabiliyorum veya telefondan pc'me çekebiliyorum. Yükseltme hatalarını gider falan çalışmıyor benim PC suitede. Kaç kez sildim tüm Driverleri kaldırdım tık yok :D

1912lee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende 2 haftadır Sunucuya Bağlantı başarısız lütfen daha sonra tekrar deneyiniz hatası alıyorum. Sadece müzik foto video tarzı şeyler aktarım yapabiliyorum veya telefondan pc'me çekebiliyorum. Yükseltme hatalarını gider falan çalışmıyor benim PC suitede. Kaç kez sildim tüm Driverleri kaldırdım tık yok :D

versiyon yükseltmeyi nasıl yapıcaz peki bağlamadan :D daha sağlıklı diyorlar falan filan

swell

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

pc suite bende de aynı sekilde sunucuya baglanmıyor, yukseltme hatalarını giderde de sunucuya baglanmıyor.
telden pc ye aktarım var pc den tele yapamıyorum. siz sorunu cozebildiniz mi?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
pc suite bende de aynı sekilde sunucuya baglanmıyor, yukseltme hatalarını giderde de sunucuya baglanmıyor.
telden pc ye aktarım var pc den tele yapamıyorum. siz sorunu cozebildiniz mi?

Maalesef sorunum halen devam etmekte, pcyi formatladım tekrar windows'u kurdum ve pc suiteden aynı hatayı almaktayım enteresan.

Sansar667

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
526
Bendede pc suite kafayı yemiş durumda bazen kafasına göre aktarmayı durduruyor yazılım güncelleştirmesi yapmıyor felan :hammer: tamda kitkat alacakken canımı sıktı :)

Sansar667

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
526
Şu anda yeni bir sürüm buldu pc suite umarım buglara çözüm bulmuşlardır

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar ben lg g2 sahibiyim telefonu pcye bağladığımda dosyaları birlikte görüntüle diyorum. PC suite ile değil. Ama çook dosya var. Ben eskiden samsung kullanıyordum çıkan 3 dosya vardı: images, sounds, videos. Şimdi 10larca dosya çıkıyor karşıma 1 fotoğraf 1den fazla dosyanın içinde oluyor. Video çekiyorum mesela silmişim sonra, o videodan fotoğraf karesi şeklinde bir dosyaya kaydetmiş videodan fotoğraf karelerini. Üstelik silmeme rağmen videoyu. Neden böyle oluyor? Telefonun kendi yazılımından mı yoksa virüs falan mı var? İlk bağladığımdan beri bu böyle telefonu alalı 2 ay oldu.

Samet2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ayni sroun bendede var çözümü bulursan yazarmisin

talipburak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar birde lg support tool denermisiniz ordanda guncelleme yapabilirsiniz