LG G2 Oyunlarda takilma sorunu

ahmet4545

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler. Lgg2. Kullaniyorum. Gayet. Memnumum. Ancak clash of clans oyununda takilma ve oyunlarda dokunmatigi akici degil ne yapmam lazim lutfen yardim edin moralim bozdu bu durum kulube yazamadim kusura bakmayin

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Valla ilginçmiş ben tune in radio ile radyo dinliyordum üstüne müthiş grafik oyunu olan eternity warriors 3 oynuyorum g2 de takılma olmuyor 2si içinde internet gerekiyor bide.Telefon ateş gibi oluyor hala tık yok dokunmatikte de oyunda da.

ahmet4545

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardesm. Her oyunda degil.dedigim sey clash of clansda oluyo asphalt8 de filan normal

ahmet4545

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bisey yapamazmiyiz bu konuda servisemi vermem lazim

hsnklc

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Benim g2 de yeni olan her turlu oyunda muhtesem ama cok eski grafikleri kotu oyunlarda aynısını yapıyor

w0nD3rFuL

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Oyunun kendisi vakit israfı bence :) eğer telefonunda sorun olsaydı bütün oyunlarda, programlarda kasma olurdu demekki sorun oynadığın oyunda internette bu oyunun forumlarında falan biraz araştır olmadı bi google play den mail at sorununa çözüm bulursun yani sıkıntı oyunda

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bende lg g2 16 gb 2 gün önce aldım oyun oynarken orta derece ısınıyor ve bazen oyunlarda azda olsa takılma oluyor bu sorun teşkil edermi yani performansı düşermi oyun yüklersem zamanla birde arada sırada nadir takılma oluyor ram 2 gb 1 gb sistem kullanıyor bana 1 kalıyor cihazda sorun varmıdır cevaplarınızı bekliyorum saygılar

neksusxd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar lg g2 16 gb 2 gün önce aldım ama arkadaşın dediği gibi arada sırada bir azda olsa takılma oluyor kasma deil ama takılma gibi birde orta seviye cihaz ısınıyor oynarken bir sorun olurmu veya şöyle diyim oyun yükleyince performans düşermi telefonun birde cihaz ayıplı ürnmüdür çünkü demin kritika indirdim 800mb oyun çok nadi bi şekilde takılma gibi bişey oldu bu sorun teşkil edermi açıkcası takılma oluyo gibime gelio telde bu sizdede varmı az nadir bi takılma arada sırada sizdede oluyorsa sorun yoktur

w0nD3rFuL

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar lg g2 16 gb 2 gün önce aldım ama arkadaşın dediği gibi arada sırada bir azda olsa takılma oluyor kasma deil ama takılma gibi birde orta seviye cihaz ısınıyor oynarken bir sorun olurmu veya şöyle diyim oyun yükleyince performans düşermi telefonun birde cihaz ayıplı ürnmüdür çünkü demin kritika indirdim 800mb oyun çok nadi bi şekilde takılma gibi bişey oldu bu sorun teşkil edermi açıkcası takılma oluyo gibime gelio telde bu sizdede varmı az nadir bi takılma arada sırada sizdede oluyorsa sorun yoktur
Dostum yanlış bilmiyorsam bütün telefonlarda arada küçük takılmalar olması normal... eğer genel bir kasma yoksa fazla sorun etme bende de arada oluyor ama telefonun performansı iyi bende s4 mini kullanıcısıyım

neksusxd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgi için teşekkürler sanırım android sisteminden kaynaklanıyor ara sıra takılmalar

neksusxd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Menülerde takılma oluyor ara sıra farkediliyor resmen sonra subvay surfers oyununda ilk başlarken 1 saniye donuyor öyle devam ediyor sorun düzelio 1 saniye donduktan sonra yani telefonda kasma yok takılma sorunu var benim android 4.4.2 20c yüklü bu donanımsalmıdır takılma işi yazılımsalmı hangi resmi sürümü önerirsiniz c kaç olmalı birde?

ahmet4545

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Menülerde takılma oluyor ara sıra farkediliyor resmen sonra subvay surfers oyununda ilk başlarken 1 saniye donuyor öyle devam ediyor sorun düzelio 1 saniye donduktan sonra yani telefonda kasma yok takılma sorunu var benim android 4.4.2 20c yüklü bu donanımsalmıdır takılma işi yazılımsalmı hangi resmi sürümü önerirsiniz c kaç olmalı birde?

Dostum bndede 20c yuklu yazilimsal heralde