Benim g2 de yeni olan her turlu oyunda muhtesem ama cok eski grafikleri kotu oyunlarda aynısını yapıyor
Hocam clash of clans oynadinmi g2de takiliyomu sende
Dostum yanlış bilmiyorsam bütün telefonlarda arada küçük takılmalar olması normal... eğer genel bir kasma yoksa fazla sorun etme bende de arada oluyor ama telefonun performansı iyi bende s4 mini kullanıcısıyımArkadaşlar lg g2 16 gb 2 gün önce aldım ama arkadaşın dediği gibi arada sırada bir azda olsa takılma oluyor kasma deil ama takılma gibi birde orta seviye cihaz ısınıyor oynarken bir sorun olurmu veya şöyle diyim oyun yükleyince performans düşermi telefonun birde cihaz ayıplı ürnmüdür çünkü demin kritika indirdim 800mb oyun çok nadi bi şekilde takılma gibi bişey oldu bu sorun teşkil edermi açıkcası takılma oluyo gibime gelio telde bu sizdede varmı az nadir bi takılma arada sırada sizdede oluyorsa sorun yoktur
Menülerde takılma oluyor ara sıra farkediliyor resmen sonra subvay surfers oyununda ilk başlarken 1 saniye donuyor öyle devam ediyor sorun düzelio 1 saniye donduktan sonra yani telefonda kasma yok takılma sorunu var benim android 4.4.2 20c yüklü bu donanımsalmıdır takılma işi yazılımsalmı hangi resmi sürümü önerirsiniz c kaç olmalı birde?