LG G2 Orjinal 4.4.2 Root

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OxyGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Seninki bu yöntem değil rootlu 4.2.2 yüklü iken rootu kaybetmeden 4.4.2 ye yükseltmek. Bu linkteki direk 4.4.2'yi root ediyor.
Yoksa ben mi yanlış görüyorum? :)
yok ondan bahsetmiyorum ben :D bu konu o yeni root çıkmadan önce çalışıyodu yani geçerliliğini yitirdi zaten :D onu diyorum

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
yok ondan bahsetmiyorum ben :D bu konu o yeni root çıkmadan önce çalışıyodu yani geçerliliğini yitirdi zaten :D onu diyorum

Geçerliliğini yitirmedi aslında da direk 4.4.2'yi root edebilmek varken pek kullanılmaz artık. Daha önce bu yöntemi gördünüz mü bilmiyorum internette rastladığımı paylaşıyorum. :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ocağınıza düştüm yardım edin şimdi lg g2 aldım doğubanktan İstanbul neyse 4.2.2 vardı telefonda geçen ay güncvelleme geldi bana yükledim 4.4.2 oldu şimdi bende rootlu programlar olsun vs yüklemek istiyom herşeyi denememe rağmen root atamadım süper su uygulaması bile geldi telefona yok gene rootlu değil telefon bana bilgi verirseniz sevinirim lütfen telefon 4.4.2 sürümü yüklü

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
arkadaşlar ocağınıza düştüm yardım edin şimdi lg g2 aldım doğubanktan İstanbul neyse 4.2.2 vardı telefonda geçen ay güncvelleme geldi bana yükledim 4.4.2 oldu şimdi bende rootlu programlar olsun vs yüklemek istiyom herşeyi denememe rağmen root atamadım süper su uygulaması bile geldi telefona yok gene rootlu değil telefon bana bilgi verirseniz sevinirim lütfen telefon 4.4.2 sürümü yüklü

yukarıdaki linkte 4.4.2 root yöntemi var

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yav reis benim anlamadığım şu root bat dosyasını açıyom telefona yetki istemiyo root bat ı enterliyom ekrandan kayboluyor telefonumda kapanmıyor zaten recorvey mod dediğiniz yere geçmiyor yani pc süit filan pc ye yüklüyecekmiyiz yoksa he aga

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
yav reis benim anlamadığım şu root bat dosyasını açıyom telefona yetki istemiyo root bat ı enterliyom ekrandan kayboluyor telefonumda kapanmıyor zaten recorvey mod dediğiniz yere geçmiyor yani pc süit filan pc ye yüklüyecekmiyiz yoksa he aga

Evet bilgisayarda lg pc suite, lg mobile support tool kurulu olması gerek. Rootlarken bunları kullanmayacaksınız ama bilgisayarın telefonu tam anlamıyla tanıması için olması gerek.

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20

Sen bana bi ulaş da hallediyim. mmd16940@gmail.com

alperfirat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İlk defa lg g2 aldm. Guncel 4.4.2 ile geldi hard reset atmama gerek stabil icin. Birde root atmak istiyorumda guncel 4.4.2 ile bu dediklerini yapsam root atabilirim demi twrp ile