LG G2 Orjinal 4.4.2 Root

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OxyGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Android 4.4.2 yi rootlu yapmak için gerekenler

1_-Lg G2 :D

2_-Twrp veya cwm (twrp öneririm çünkü cwm kullanmıyorum buyzden sorun çıkarsa sorumlusu ben değilim )

3_-Android 4.4.2 dosyası (.zip) http://androtransfer.com/AndroidUser00110001/ROM/G2/KK/D802KK/

4_-SuperSu update http://yadi.sk/d/rQPMwuc5KPzz6

her şey tam ise başlayabiliriz

öncelikle linklerdeki dosyaları indirince bunları telefon hafızasına atın ve başlamak için hazırız.

Twrp kurulu cihazlar için:

Twrp e girin ve başlayalım

1_-wipe yazan yere tıklayın

2_-avanced wipe yazan yere tıklayın (eğer direkt olarak slide yaparsanız sorun yaşarsınız)

3_-dalvik cache, cache ve data yazan yerlere çarpı işareti atın ve wipe yapın

4_-işlem bitince home a tıklayın ve install zip yazan yere gelin

5_-telfon hafızasına attıgınız .zip uzantılı rom dosyasını burda bularak ustune 1 kere tıklayarak alttaki şeyi kaydırın (ne olduğunu bilmiyom o kaydırılan şeyin :D )

6_-işlem bitince wipe cache yazan yere tıklayın ve işlemm bitince home a tıklayın ve install zip e tekrar girerek ikinci dosyayı seçin ve alttaki şeyi kaydırın

7_-bu işlem de bitince home a tekrar gelerek reboot a tıklayın ve system e tıklayın

Cwm kurulu cihazlar için:

her ne kadar cwm tavsiye etmesem de işimizi görebilir, neyse,

Cwm ye girin ve adımları takip edin,

1_-ana ekrandaki wipe data/factory reset yazan yere tıklayın (bu telefon hafızasındaki kişisel dosyaları silmez yani sorun yok)

2_-ardından wipe cache a tıklayın ve bu işlem de bitince avanced e girin

3_- avanced içindeki wipe dalvik cache a tıklayarak bi işlemi de tamamlayın

4_-ana ekran a gelip install zip e girin ve telfon hafızasına attıgınız .zip uzantılı rom dosyasını burda bulunuz ve güç tuşu ile seçiniz ve ses tuşları ile yes e gelip güç tuşu ile seçin

5_-bu işlem bitince tekrar install zip e girip indirdiğiniz ikinci dosyayı seçin ve yes e gelip bu işlemi de tamamlayın, hepsi bitince ana ekran a gelin ve reboot system now :)

bu işlemleri dogru bir şekilde uyguladıgınız zaman telefon açıldıgında vodafone amblemi ile açılacak ve cihazınız 4.4.2 olacak ve rootunuzu kaybetmemiş olacaksınız

Not: Cwm kullanların imkanları varsa Twrp yapmalarını öneririm çünkü bir sorun oluşursa yine Twrp yüklemek zorunda kalacaklardır ve eğer yükleme yaptıktan sonra komutların altında Failed yazarsa 1 kere daha flashlama işlemini yapın wipeleri yapmadan snra yine Failed derse o uyarıyı yoksayın ve diğer adıma geçin.

Not 2: Bu işlemleri yapmadan önce Root atmayı unutmayınız.

Saygılarımla, @Bloother abi yanlışım varsa düzeltir misin :) sana da yük oluyorum ama idare et ya :)

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=382605]OxyGEN[/MENTION] vaayy kitkat için root ben daha bekleriz diyodum denetelim bakalım

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ellerine sağlık. sorun yok gibi görünüyor. Eğer bir sorun çıkarsa yardımcı olursun artık. :) Bu arada ben sana adb ile nasıl yüklenir onu aç demiştim. :)

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Ellerine sağlık. sorun yok gibi görünüyor. Eğer bir sorun çıkarsa yardımcı olursun artık. :) Bu arada ben sana adb ile nasıl yüklenir onu aç demiştim. :)
ama sonradan şimdilik kafa karıştırmasın dedin ama şuan yazıyorum onu da :D yolda yani :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

@OxyGEN vaayy kitkat için root ben daha bekleriz diyodum denetelim bakalım
ayrıca bu biraz da benim sabırsızlıgımdan oldu :D rootsuz dayanamadım buldum :D

Nyana87

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Android 4.4.2 yi rootlu yapmak için gerekenler

1_-Lg G2 :D

2_-Twrp veya cwm (twrp öneririm çünkü cwm kullanmıyorum buyzden sorun çıkarsa sorumlusu ben değilim )

3_-Android 4.4.2 dosyası (.zip) http://androtransfer.com/AndroidUser00110001/ROM/G2/KK/D802KK/

4_-SuperSu update http://yadi.sk/d/rQPMwuc5KPzz6

herşey tam ise başlayabiliriz

öncelikle linklerdeki dosyaları indirince bunları telefon hafızasına atın ve başlamak için hazırız.

Twrp kurulu cihazlar için:

Twrp e girin ve başlayalım

1_-wipe yazan yere tıklayın

2_-avanced wipe yazan yere tıklayın (eğer direkt olarak slide yaparsanız sorun yaşarsınız)

3_-dalvik cache, cache ve data yazan yerlere çarpı işareti atın ve wipe yapın

4_-işlem bitince home a tıklayın ve install zip yazan yere gelin

5_-telfon hafızasına attıgınız .zip uzantılı rom dosyasını burda bularak ustune 1 kere tıklayarak alttaki şeyi kaydırın (ne olduğunu bilmiyom o kaydırılan şeyin :D )

6_-işlem bitince wipe cache yazan yere tıklayın ve işlemm bitince home a tıklayın ve install zip e tekrar girerek ikinci dosyayı seçin ve alttaki şeyi kaydırın

7_-bu işlem de bitince home a tekrar gelerek reboot a tıklayın ve system e tıklayın

Cwm kurulu cihazlar için:

her ne kadar cwm tavsiye etmesem de işimizi görebilir, neyse,

Cwm ye girin ve adımları takip edin,

1_-ana ekrandaki wipe data/factory reset yazan yere tıklayın (bu telefon hafızasındaki kişisel dosyaları silmez yani sorun yok)

2_-ardından wipe cache a tıklayın ve bu işlem de bitince avanced e girin

3_- avanced içindeki wipe dalvik cache a tıklayarak bi işlemi de tamamlayın

4_-ana ekran a gelip install zip e girin ve telfon hafızasına attıgınız .zip uzantılı rom dosyasını burda bulunuz ve güç tuşu ile seçiniz ve ses tuşları ile yes e gelip güç tuşu ile seçin

5_-bu işlem bitince tekrar install zip e girip indirdiğiniz ikinci dosyayı seçin ve yes e gelip bu işlemi de tamamlayın, hepsi bitince ana ekran a gelin ve reboot system now :)

bu işlemleri dogru bir şekilde uyguladıgınız zaman telefon açıldıgında vodafone amblemi ile açılacak ve cihazınız 4.4.2 olacak ve rootunuzu kaybetmemiş olacaksınız
Not: Cwm kullanların imkanları varsa Twrp yapmalarını öneririm çünkü bir sorun oluşursa yine Twrp yüklemek zorunda kalacaklardır ve eğer yükleme yaptıktan sonra komutların altında Failed yazarsa 1 kere daha flashlama işlemini yapın wipeleri yapmadan snra yine Failed derse o uyarıyı yoksayın ve diğer adıma geçin.

Saygılarımla, @Bloother abi yanlışım varsa düzeltir misin :) sana da yük oluyorum ama idare et ya :)

ben twrp ye girince "Root is required for this app" yazıyo nasıl çözebiliriz bunu

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Mesaja çoktan uçan tekme attım.

jetensar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Beyler ben lg g2 me root yapdim burada lg g2 4.4 root yazdi hemen super su dan rootu kapadim yazilimi guncelleyemedim en son surumu kullaniyorsunuz dedi ayarlardan baktim 4.2.2 kit kat gelmedimi

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Beyler ben lg g2 me root yapdim burada lg g2 4.4 root yazdi hemen super su dan rootu kapadim yazilimi guncelleyemedim en son surumu kullaniyorsunuz dedi ayarlardan baktim 4.2.2 kit kat gelmedimi

turkiyeye gelmedi buyuzden farkli rom yukleyerek 4.4.2 yukluyoruz

xtrem06

Top-notch Сasual Dating - ****** *****
Cezalı
Reaksiyon puanı
4
@OxyGEN emeğine sağlık kardeşim başlığa birde twrp linki olsa uygun olurdu zannımca ;)