normal bir sıkıntı yok hatta iyi de denilebilir.Arkadaşlar ilk defa android kullanıyorum sizce pil ömrü normal mi? yani ben pek anlamadımda.
![]()
@The Originals kardesim biraz yavaş salla birinin kafasına gelecek![]()
ya senin cihazinda nükleer santral var yada senden elektrik alıyor
![]()
![]()
Tabikide normal değil. Telefon 7/24 elimden düşmüyor devamlı Real racing 3 günde 1 2 saat oynuyorum Full Whatshapp, fotoraf çekiyorum 6 7 saat müzik dinliyorum ve ekran parlaklığı %100 de iken benim şarj'ım baya dayanıyor aşağıda ss attım bakarsın. Bence telefonunu servise falan vermen gerekir. son 3 saate %20 kullanımda ne demekmiş ? 9 saat kullanmışsın %40 gitmiş ve %60 bataryana 10 saat kullanma hakkı veriyor bence ya bataryanda sorun var yada hesaplama yerinde bir yanlışlık var. %60 Kullanıma 65 70 saat kullanım vermesi gerekiyor ki benim öyleBu arada Senk. Wifi. Led. vs tüm hepsi açık 2 gündür kullanıyorum teli zor 45'e indirdim
![]()
Tabikide normal değil. Telefon 7/24 elimden düşmüyor devamlı Real racing 3 günde 1 2 saat oynuyorum Full Whatshapp, fotoraf çekiyorum 6 7 saat müzik dinliyorum ve ekran parlaklığı %100 de iken benim şarj'ım baya dayanıyor aşağıda ss attım bakarsın. Bence telefonunu servise falan vermen gerekir. son 3 saate %20 kullanımda ne demekmiş ? 9 saat kullanmışsın %40 gitmiş ve %60 bataryana 10 saat kullanma hakkı veriyor bence ya bataryanda sorun var yada hesaplama yerinde bir yanlışlık var. %60 Kullanıma 65 70 saat kullanım vermesi gerekiyor ki benim öyleBu arada Senk. Wifi. Led. vs tüm hepsi açık 2 gündür kullanıyorum teli zor 45'e indirdim
![]()
Ekran süresi dediğiniz nedir?
ekranın açık kaldığı süre.
bekliyoruz hocam ekran süresini bana atıyormuşsunuz gibi geldi.@The Originals
![]()
Oha 803 saat miNe demek oluyor bu
![]()
Bu demek oluyor ki wifi açık ve sim kart aktifken telefona hiç dokunmazsan olduğu yerde en az 33 gün bekler. =)
O kadarda değil ama oha çok iyiymiş![]()
Hayır ciddiyim eğer kullanmazsan 1 ya da 1.5 ay boyunca bekleyebilir. Hatta wifi kapatırsan 2 ay, 3 ay bekler. =))
G2 şarj konusunda harika ya![]()