LG G2 - Nexus 5 ???

harass

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. Sizin yardımınızla yaklaşık 1 yıl kadar önce Teknosadan LG Nexus 4 almıştım. Telefondan sarj sorunu dışında oldukça memnundum. Fakat telefon kapandı servise gönderdim ve 20 iş gününü geçirdiği için bana 1400 lira geri iade yapıcaklarını öğrendim. Şu anda tekrar Nexus4 alabilirim fakat sarj sorunu beni endişelendiriyor. Sizce yine Teknosadan almak şartı ile LG G2(16gb) mı alayım yoksa Nexus5 mi ? G2 1500 lira Nexus5 1400 Lira. Telefonda çok üst düzey şeyler beklemiyorum diye düşünüyorum belki yanlış düşünüyorumdur ama açıkcası ezbere G2 demenizi de istemiyorum :)

Telefonda başlıca 2 özellik arıyorum ;

*Sarjı bir günü çıkarsın (Günde yaklaşık 1 saat internette takılırım, 1 saat müzik dinlerim, 2 saat oyun oynarım)
*İnterneti hızlı olsun

Bu özellikleri Nexus 5 çıkarır diyorsanız Googleden şaşmakta istemiyorum. Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ikisinde de hızlı öyle gözle görülebilri uçuk farklar yok lg g2 seçmen için nedenleri daha fazla pil ömrü 13mp kamera daha büyük ekran boyutu nexus5 seçmen için nedenlerin güncelleme googlenın saf arayüzü telefon ayrıca boş gereksiz uygulamalarla gelmiyor sade fakat nexus5 deki sorunda pil olabilir 2300 mAH lg g2 3000 mAH pil bence en büyük fark bu ama bana sorsan ben yinede nexus5 derim çünkü nexus candır :)

q0kh4y

Asistan
Reaksiyon puanı
10
1yıllık telefonun sorun çıkarıp sana 1400 tl geri vermeleri gayet güzel olmuş.Şansı olan bir arkadaşımızsın.Daha önce nexus 4 kullanmışsın sende hemen hemen nexusn hızın stabilitesini vs biliyorsun daha doğrusu telefonu tanıyorsun.Nexus 5 bataryası 2300 mah. nexus 4 ise 2100 mah. Nexus 5 te hd ekran birazdaha buyuk ve daha iyi sistem olduğunu düşünürsek nexus 4 ile aynı sarj performanısın göstericek.eğerStok arayuz (nexus un arayuzu) den sıklıdıysan g2 deniyebilirsin.İki telefonu alsandan pişman olmayacaksın. Git iki telefonada bak hangisi sana daha sıcak geliyorsa onu seç derim.Ayriyetten g2 de bir sensor sayesinde klimalar tvler vs gibi cihazları yönetebiliyorsun. Kumanda gorevide görebiliyor bilgine :) not :bende nexus4 kullanıcısıyım

yusufb58

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Nexus 5 kullanıcısıyım. Telefondan çok ama çok memnunum ama açıkçası şarj olayı gerçekten sıkıntılı. G2'nin şarjını pek bilmiyorum ama Nexus 5'den daha iyi şarj süresi sunacağına eminim.

harass

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yukarda yazdığım kadar kullansam yeter mi şarjı bana ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Arkadaşlar bir de fiyatlar biraz uçuk gibi geldi bana ilk çıktıklarında yani aylar öncesinde de böyleydi acaba g3 çıktığı zaman g2 nin fiyatı ne kadar düşer ?

q0kh4y

Asistan
Reaksiyon puanı
10
nexus 5 1200 tl idi teknosada 1 ay önce yeniden arttırdılar. Ara ara oyle kampanyaları takip et. sarj konusunu cok sıkıntı etme powerbank alırsın ben aldım sony 5000 mah. cok işe yarıyor. ayriyetten g2 3000 mah olabilir ama ondaki gereksiz arkaplanda çalışan uygulamlar arayuz vs nexustan daha cok sarj yer.Yine çabk bitme sıkıntısını yaşayacaksın.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben g2 aldım süper hız şarj kasma tam anlamıyla eksiksiz...
ayrıca fiyatkalite .com dan 1.100 tl ye aldım gayet uygun güvenilir bi site tavsiye ederim...

ataner070

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet ben de fiyatkalite.com dan Hem LG G2 hemde Lenovo laptop aldım, bir arkadaşım da General mobile aldı hiçbir sorun yaşamadık. Gayet güvenli ve hızlı bir site.