LG G2 mi yoksa Note 2 mi ? Limit 1250 veya 1300 TL !!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Biray
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Biray

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam ben yeni telefon almak için bu konuyu açtım

Şimdi bu konuda söz etmek istediğim benim kullandığım telefon Sony XPERIA Sola ve ben bu telefonu kardeşime verip yeni bir telefon alacam ama başlıkta belirtiğim gibi limiti geçmeyecek en iyi oyun telefonu tavsiye edin.

Benim tavsiyeler :

LG G2 : http://www.n11.com/lg-g2-d802-cep-telefonu-beyaz-P19106343

Samsung Galaxy Note II : http://www.n11.com/samsung-n7100-ga...ep-telefonu-gri-P19446088&ref=akakce&v=1.75.7

Sizce bu telefonlarından hangisini alayım veya bana uygun hangi telefon olduğunu biliyorsanız lütfen cevap verin.

brkytml

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Note 2mi alinir bu devirde ? Tabiki benimde kullandığım super LGG2

Biray

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Note 2mi alinir bu devirde ? Tabiki benimde kullandığım super LGG2

Eh işte ilk başta Note 2 baktım çünkü fiyatı ve performans güzel. Sonra daha araştırma yaptım ve LG G2 buldum ama daha kişilerden yorum bekleyecem de sonra düşünürüm hangisini :)

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
note II kötü veya çöp demiyoruz ama artık çoğu işlerini karşılayacak kapasitede olacağını düşünmüyorum. g2 nin s800 ü ile note II nin exynosu kıyaslanamaz bile !!! tabi sonuçta karar senin. S PEN li bi note II işlerini görecekse niye almayasın ki ?

anll23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Note 2 kullanıcısı olarak g2 alınır şuanda. Benim aldığım zamanda g2 pahalıydı hiç düşünmedim bile ama şimdi g2 alınır bence. Istersen gm elite e de bak bir.

alibaran43

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Nexus 5 bana göre ikisinden daha iyi.. ayrıca ucuz

Biray

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
note II kötü veya çöp demiyoruz ama artık çoğu işlerini karşılayacak kapasitede olacağını düşünmüyorum. g2 nin s800 ü ile note II nin exynosu kıyaslanamaz bile !!! tabi sonuçta karar senin. S PEN li bi note II işlerini görecekse niye almayasın ki ?

Aslında bende LG G2 düşünüyorum ama daha kişilerden başka telefon önerisi beklerim. Sonuçta LG G2 oyun oynayacak kadar performans var ama daha bekleyeceğiz.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Nexus 5 bana göre ikisinden daha iyi.. ayrıca ucuz

Peki Nexus 5'de pil sorunu veya hızlı azalma yaşıyor musun ?

alibaran43

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aslında bende LG G2 düşünüyorum ama daha kişilerden başka telefon önerisi beklerim. Sonuçta LG G2 oyun oynayacak kadar performans var ama daha bekleyeceğiz.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Peki Nexus 5'de pil sorunu veya hızlı azalma yaşıyor musun ?
Ben nexus5 kullanıcısı değilim ama pilinin iyi olduğunu söyleyebilirim

Causative

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Tabiki de G2. Performans dan tut Ekran kalitesine kadar. G2 yi öneriyorum.

batuhan01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
O paraya LG g2 bulursan al. Zannetmiyorum ama g2 en ucuz 1500 e var. Note 2 alma. Bunun için birsürü sebep var. Öncelikle artık eskidi. Senin tüm ihtiyaçlarını karsılayamayabilir. G2 senin için ideal fakat o paraya bulamazsanız kesinlikle nexus 5 al.

Biray

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

KyA27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
G2 şu anda 4.4 güncellemsini aldı note 2'de 4.3 güncellemesi aldı ve note 2'ye 4.4 sürümü final olacak ama g2 için belli değil belki daha fazla güncelleme alır.G2 nin işlemcisi ve ekranı daha iyii,note 2'nin tek al benisi s pen'i onun dışında pek de bir şeyi yok.
İyi Formlar..

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Selam ben yeni telefon almak için bu konuyu açtım

Şimdi bu konuda söz etmek istediğim benim kullandığım telefon Sony XPERIA Sola ve ben bu telefonu kardeşime verip yeni bir telefon alacam ama başlıkta belirtiğim gibi limiti geçmeyecek en iyi oyun telefonu tavsiye edin.

Benim tavsiyeler :

LG G2 : http://www.n11.com/lg-g2-d802-cep-telefonu-beyaz-P19106343

Samsung Galaxy Note II : http://www.n11.com/samsung-n7100-ga...ep-telefonu-gri-P19446088&ref=akakce&v=1.75.7

Sizce bu telefonlarından hangisini alayım veya bana uygun hangi telefon olduğunu biliyorsanız lütfen cevap verin.

Note II'ye gelen son güncelleme ile telefonun mafhedildiğini duydum. Zaten çok eskidi, her türlü LG G2 alınır.

Biray

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tmm arkadaşlar karar verdim ve LG G2 almayı düşünüyorum ama tek sorun var ki hangi site hem güvenli hem ucuzdur onu karar vermeye çalışacam.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Eğer Hepsiburada'dan almayı düşünürsen içini ferah tut. Oradan laptop, bisiklet, televizyon ve şuan aklıma gelmeyen baya şey aldık. Hiçbir problem yaratmadılar. Biraz reklam gibi oldu ama site hakkını veriyor.

Biray

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eğer Hepsiburada'dan almayı düşünürsen içini ferah tut. Oradan laptop, bisiklet, televizyon ve şuan aklıma gelmeyen baya şey aldık. Hiçbir problem yaratmadılar. Biraz reklam gibi oldu ama site hakkını veriyor.

Hepsiburadan çok alışveriş ettim ve evet hiç bir sorun yaratmadı ama onun dışında başka güvenli ve ucuz site var mı ?

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
LG G2 daha iyi sadece kalemi eksik.

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Note olsun, ekran boyutu olsun önemli özellikler benim için. Tabi ben aldığımda LG yoktu ama olsaydı da almazdım :D Note2 derdim