Lg g2 mi ? Note 2 mi ?

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Kardeşim sen zaten Note 2'yi seçmişsin bile. Neden boş yere konu açıyorsun? Şu konuda kim Note 2 demiş? Sen git arkadaşını dinle ve Note 2 al. Pişman olursan ağlama ama.

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Yakın bir arkadaşım Note 2 kullanıyor. Ben S4 kullanıyorum. Note 2, S4 kadar ısınmıyor ve kamerası daha net çekim yapıyor. Fotoğrafa yaklaşıldığında fark belli oluyor. Telefon 4.3 güncellemesi aldığında şarjı daha az gitmeye başladı. Uzun şarj süresi istiyorsan 4.2'de kalmak daha iyi gibi. Çünkü gerçekten şarjı çok iyi gidiyordu. Yeni güncellemenin tek gözle görülür katkısı ekranın daha berrak görünmesi. Bir de Note 2 görünüm olarak bana biraz hantal geliyor.

vimjunon

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ayar oluyorum bu tiplere. Fikir almak farklı, bilmemek farklı ama sabit fikirli olupta araştırıyorum düşüncesiyle buraya yazıp sonra ilk fikrinde ısrarcı olup gitmek de farklı. İlginç insanlar var.

ibrahim1262

Asistan
Reaksiyon puanı
5
lütfen konuşmalarınıza dikkat edin ben bilgi öğrenmek için bu konuyu açtım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
note 2 kullandım 1 sene güzel telefon şu an g2 kullanıyorum daha güzel bir telefon. ekran birinde hd g2 de full hd, işlemci g2 de qualcomm 800 4g/lte uyumlu 13mp kamera + full hd 1920*1080 60 fps video kaydı..bu saatten sonra note 2 alınmaz.

ibrahim1262

Asistan
Reaksiyon puanı
5
note 2 kullandım 1 sene güzel telefon şu an g2 kullanıyorum daha güzel bir telefon. ekran birinde hd g2 de full hd, işlemci g2 de qualcomm 800 4g/lte uyumlu 13mp kamera + full hd 1920*1080 60 fps video kaydı..bu saatten sonra note 2 alınmaz.
G2 belirli bir süre oyun oynadıktan sonra ısınıyormu acaba ?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
G2 belirli bir süre oyun oynadıktan sonra ısınıyormu acaba ?

Arkadaş, sana burada ısrarla G2, Note 2'den kat ve kat iyi diyor herkes. Daha neyi soruyorsun? Kaç kere diyelim G2 daha iyi diye.

G2 daha iyi.
G2 daha iyi.
G2 daha iyi.
G2 daha iyi.
G2 daha iyi.
G2 daha iyi.
G2 daha iyi.
G2 daha iyi.
G2 daha iyi.

Aklında başka bir telefon varsa onu sor. G2, Note 2'den daha iyi. Anlaşılmıştır umarım arkadaşım.

ibrahim1262

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Arkadaş, sana burada ısrarla G2, Note 2'den kat ve kat iyi diyor herkes. Daha neyi soruyorsun? Kaç kere diyelim G2 daha iyi diye.

G2 daha iyi.
G2 daha iyi.
G2 daha iyi.
G2 daha iyi.
G2 daha iyi.
G2 daha iyi.
G2 daha iyi.
G2 daha iyi.
G2 daha iyi.

Aklında başka bir telefon varsa onu sor. G2, Note 2'den daha iyi. Anlaşılmıştır umarım arkadaşım.

anladım ama almışken 1 kere alıyım sıkıntısız olsun diye araştırıyoum

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Note 2 alacak arkadaşım şunları da göz önünde bulundur.

Gündüz güneşli havada ekranı vasat malesef.

Çok oyun oynayan biriysen note 2 de ısınıyor, ısınmayan telefon var mı bilmiyorum.

Gpu'su mali 400 olduğu için bu yıllardan sonra çıkan oyunlarda oynansa da düşük fps veya takılmalar yaşayabilirsin.

Ekranı 5.5 inç olması tek elinle kullanımda sıkıntı yaratıyor, mesela mesaj yazarken bildirim çubuğuna elin ulaşmıyor, iki elini kullanmak zorunda kalıyorsun.

Büyük ekranı seviyorsan alabilirsin, en önemli avantajı bana göre bataryası, sabah kaçta çıkarırsan çıkar seni akşama kadar idare ediyor :)

ibrahim1262

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Note 2 alacak arkadaşım şunları da göz önünde bulundur.

Gündüz güneşli havada ekranı vasat malesef.

Çok oyun oynayan biriysen note 2 de ısınıyor, ısınmayan telefon var mı bilmiyorum.

Gpu'su mali 400 olduğu için bu yıllardan sonra çıkan oyunlarda oynansa da düşük fps veya takılmalar yaşayabilirsin.

Ekranı 5.5 inç olması tek elinle kullanımda sıkıntı yaratıyor, mesela mesaj yazarken bildirim çubuğuna elin ulaşmıyor, iki elini kullanmak zorunda kalıyorsun.

Büyük ekranı seviyorsan alabilirsin, en önemli avantajı bana göre bataryası, sabah kaçta çıkarırsan çıkar seni akşama kadar idare ediyor :)

tamam ısınmayan telefon yokturda aşırı ısınmasın ekran büyüklüğü benim için önemli deyil benim isteklerimin hepsini rahatlıkla karşılasın bana yeter

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Şu an tek almak istediğim telefon G2.
G2'yi kullanmamış olsam da araştıra araştıra telefonu öğrendim.Almak için sabırsızlanıyorum.
Kısacası LG G2 'yi öneriyorum :)

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Şu an tek almak istediğim telefon G2.
G2'yi kullanmamış olsam da araştıra araştıra telefonu öğrendim.Almak için sabırsızlanıyorum.
Kısacası LG G2 'yi öneriyorum :)

İnşallah alırsın kardeşim. :) Sen de İbrahim gibi Note 2'yi düşünme aman. :D