pianoman
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 3
Sabit fikirli olmamak gerek.
lütfen konuşmalarınıza dikkat edin ben bilgi öğrenmek için bu konuyu açtım
Bilgi için mi yoksa Note 2'yi savunmak için mi konuyu açtın orası tartışılır.
G2 belirli bir süre oyun oynadıktan sonra ısınıyormu acaba ?note 2 kullandım 1 sene güzel telefon şu an g2 kullanıyorum daha güzel bir telefon. ekran birinde hd g2 de full hd, işlemci g2 de qualcomm 800 4g/lte uyumlu 13mp kamera + full hd 1920*1080 60 fps video kaydı..bu saatten sonra note 2 alınmaz.
G2 belirli bir süre oyun oynadıktan sonra ısınıyormu acaba ?
G2 belirli bir süre oyun oynadıktan sonra ısınıyormu acaba ?
Arkadaş, sana burada ısrarla G2, Note 2'den kat ve kat iyi diyor herkes. Daha neyi soruyorsun? Kaç kere diyelim G2 daha iyi diye.
G2 daha iyi.
G2 daha iyi.
G2 daha iyi.
G2 daha iyi.
G2 daha iyi.
G2 daha iyi.
G2 daha iyi.
G2 daha iyi.
G2 daha iyi.
Aklında başka bir telefon varsa onu sor. G2, Note 2'den daha iyi. Anlaşılmıştır umarım arkadaşım.
Note 2 alacak arkadaşım şunları da göz önünde bulundur.
Gündüz güneşli havada ekranı vasat malesef.
Çok oyun oynayan biriysen note 2 de ısınıyor, ısınmayan telefon var mı bilmiyorum.
Gpu'su mali 400 olduğu için bu yıllardan sonra çıkan oyunlarda oynansa da düşük fps veya takılmalar yaşayabilirsin.
Ekranı 5.5 inç olması tek elinle kullanımda sıkıntı yaratıyor, mesela mesaj yazarken bildirim çubuğuna elin ulaşmıyor, iki elini kullanmak zorunda kalıyorsun.
Büyük ekranı seviyorsan alabilirsin, en önemli avantajı bana göre bataryası, sabah kaçta çıkarırsan çıkar seni akşama kadar idare ediyor![]()
Şu an tek almak istediğim telefon G2.
G2'yi kullanmamış olsam da araştıra araştıra telefonu öğrendim.Almak için sabırsızlanıyorum.
Kısacası LG G2 'yi öneriyorum![]()
İnşallah alırsın kardeşim.Sen de İbrahim gibi Note 2'yi düşünme aman.
![]()