LG G2 Korea

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

felixsus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yakın zaman ıcerısınde Korea den G2 cıhaz aldım.Kılıt ekranında ıkı adet sat gorunmekte,bunlardan bırısınde Yerel saat bırısınde ıse Ana ekran yazmakta ıkısınde de farklı satler yazmaktadır.
Bu saatlerden nasıl kurtulabılırım yada degıstırebılırım

Asdfghjkl12345

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Once saga kaydir saati sonra ustune basili tut cikan cop kutusunun ustune brak

felixsus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bunu defalarca denedım daha onceden maalesef ıse yaramıyor yazılım ıle ılgılı oldugunu dusunuyorum...

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
4.4 kitkat güncellemesi aldınız mı?

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
kore g2ye Türkiye romu nasıl yüklenir mi bi araştırmak lazım.

felixsus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
4.4 kitkat güncellemesi aldınız mı?

Maalesef bana guncelleme gelmedı yazılım guncellemesı kontrol edıyorum ama en son surumdesınız dıyor
Baska bır yukleme seklı var mı acaba? yada benım eksık yaptıgım bır sey

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Maalesef bana guncelleme gelmedı yazılım guncellemesı kontrol edıyorum ama en son surumdesınız dıyor
Baska bır yukleme seklı var mı acaba? yada benım eksık yaptıgım bır sey

Cihazınız kore cihazı ise güncelleme almış olmanız lazım. Çok fazla bir şey diyemicem bu konuda. Kore cihazlarına 4.4 dağıtıldığını biliyorum sadece. Cihazınızda 3 mikrofon, tv anteni, sd kart desteği ve çıkarılabilir batarya bulunuyor, doğru mudur?

felixsus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cihazınız kore cihazı ise güncelleme almış olmanız lazım. Çok fazla bir şey diyemicem bu konuda. Kore cihazlarına 4.4 dağıtıldığını biliyorum sadece. Cihazınızda 3 mikrofon, tv anteni, sd kart desteği ve çıkarılabilir batarya bulunuyor, doğru mudur?

Evet saydıklarınızın hepsı dogru,Cıhazım F320s olarak gorunuyor zaten sıstemlerde dedıgım gıbı yazılım yukleme kısmını kontrol ettıgımde guncel surumu kullanıyorsunuz secenegı cıkıyor ulke secımlerınde bır sorun yapmıs olabılır mıyım ?

selim.ant

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet saydıklarınızın hepsı dogru,Cıhazım F320s olarak gorunuyor zaten sıstemlerde dedıgım gıbı yazılım yukleme kısmını kontrol ettıgımde guncel surumu kullanıyorsunuz secenegı cıkıyor ulke secımlerınde bır sorun yapmıs olabılır mıyım ?

PC suite dan dene yazılım güncellemesini görecektir. Sorum olacaktı sizdeki f320s modeli türkiyedeki hatlarda çalışıyor herhade değil mi? bir de bu her romu yükleyebiliyor muyuz? yani d802 modeline sahip olanların yüklediği romu.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ana sayfada menü tuşuna bas kilit ekranı ayarlarına gir saat ve kısayollar sekmesinden saati değiltirebilirsin heralde en azından optimus g de böyle

felixsus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
PC suite dan dene yazılım güncellemesini görecektir. Sorum olacaktı sizdeki f320s modeli türkiyedeki hatlarda çalışıyor herhade değil mi? bir de bu her romu yükleyebiliyor muyuz? yani d802 modeline sahip olanların yüklediği romu.

Bu uyarıyı verıyor...

felixsus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Yazılım ıle ılgılı herhangı bır ıbare belırtılmemıs yanı surum bılgısı yer almamakta bu durumda yukleme yapmak ne kadar dogru olabılır

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Telefon türkçe ise widget ayarlarından veya kilit ekranında o widgetlerin üstüne basılı tutarak bişiler denemenizi tavsiye ederim. Ben g2 kullanıyorum böyle bişi ile karşılaşmadım daha.

felixsus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefon türkçe ise widget ayarlarından veya kilit ekranında o widgetlerin üstüne basılı tutarak bişiler denemenizi tavsiye ederim. Ben g2 kullanıyorum böyle bişi ile karşılaşmadım daha.

Telefon turkce fakat uygulama ve yazilim konusunda farkliliklar var

felixsus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bugun telefonumun menusunden lg smart world uygulamasini calistirmak istedim fakat bazi sorunlar ile karsilastim bu konu hakkinda bilgisi olan varmidir acaba ?

Bu uyelık ıslemını nereden almalıyım ?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bugun telefonumun menusunden lg smart world uygulamasini calistirmak istedim fakat bazi sorunlar ile karsilastim bu konu hakkinda bilgisi olan varmidir acaba ?

Bu uyelık ıslemını nereden almalıyım ?

Sorunlarınızdan bahsetseniz biz de öyle yardımcı olmaya çalışsak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...