LG G2 Kitkat+Knock Code İncelemesi

mahmut-kys

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba Arkadaşlar
Shift Delete'de üyeleğim vardi uzun zamandir takip ediyordumda kısmet olmadi vakit o bu şu :) Bundan sonra burdayim inşalllah :)
Sizler için bizzat kendi LG G2'imle Android 4.4.2 ve Knock Code Güncellemesi sonrasi inceleme yapmayi düşündüm.
Güncelleme ile gelen yenilikler:
+Navigasyon yerine YER
+Kulaklık cızırtıları giderilmiş.
+Yazdırma Desteği
+Rehber,Kameraya daha hızli giriş ve daha hizli fotograf odaklamasi
+Telefonun üst köşe simgeleri Beyaz olmuş
+Telefonda az belirgin hızlanmalar var.
+Knock Code ile daha güvenli kilit ekrani.
+Kulaklık takınca cızırtılar giderilmiş.
Yorumlar Size Kalmış
İyi Seyirler...
[video=youtube;kTIxmgW-ym4]http://www.youtube.com/watch?v=kTIxmgW-ym4[/video]

Anderian

Asistan
Reaksiyon puanı
11
bende knock code gibi bir seçenek yok? normal mi?

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
20c güncellemesi geldi italya romu kullanıyorum :)

mahmut-kys

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Türkiye kurulu olan ROM'lara 1-2 haftadan geleceğini umuyorum :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Türkiye'ye dün dağıtıldı.

sithicus

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ben de otayla aldım, asıl beklediğim g3 arayüzü. gerçekten çok başarılı bir arayüz

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Lg şu G3 arayüzünü de versin daha bir şey istemem,20C ile sorun kalmadı telefonda.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Almanya 20c güncellemesi telefonu kastırdı biraz.

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Almanyada 20C yokki 20D var,bu arada eski sürümün üstüne yüklediysen kasmalar olabilir yükseltme hatalarını geri yükle yap ya da yedek alıp hard reset yap,bana da performansta az da olsa daha akıcı geldi.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Almanyada 20C yokki 20D var,bu arada eski sürümün üstüne yüklediysen kasmalar olabilir yükseltme hatalarını geri yükle yap ya da yedek alıp hard reset yap,bana da performansta az da olsa daha akıcı geldi.

Pardon, 20d kullanıyor muşum. Telefona hard reset attım kurulumdan sonra zaten.

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
G3 arayüzünü beklemeyin o zaman G3 ün ne anlamı kalır ki millet G3 yerine G2 alır

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
G3 arayüzünü beklemeyin o zaman G3 ün ne anlamı kalır ki millet G3 yerine G2 alır

Ne alakası var? Sony ve htc verdi yeni arayüzleri arayüz verince niye G3 ten vazgeçsinki millet,lazer odaklama vermiyo ya alt üstü yazılım, o zaman senin mantıkla knock code da vermesin.

mahmut-kys

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Son durum nedir arkadaşlar Çoğunuz almıştır sanırım Güncellemeyi Ota üzerinden?
Güncelleme ile hiçbir sıkıntı kalmamıştır umarım.
Radyo geri geliyor,Kulaklık cızırtısı hiç kalmadı bende sizdede öyle olması lazim.
Isınmada yok :)
Birde bu sanal tuşlarin gizlenmesi olayı önceden olmuyordu bu güncelleme ile otomatik gizliyor destekleyen uygulamalarda.
G3 arayüzüne gelince şahsen bence gerek yok.Bu iyi, Telefon Rootlama işine girmek pek istemiyom.G3 sanırım Türkiye ye Eylülde gelir galiba o zaman geçmeyi düşünüyorum.Değer geçmeye:)

mmrtylmz

Doçent
Reaksiyon puanı
45
Bende TWN romu mevcut. Paralel ithalat olarak aldım. Kitkatı erken aldım. O yüzden çok inceleme fırsatım oldu ve şu anki güncel ROM 20c. Fakat 20c de gördüğüm problemler var. Birisi aradığında arama ekranının gelmesi 2-3 saniye sürüyor. Telefonu kulağa götürdüğünde aydınlık ortam olsa dahi ekran gelene kadar 2-3 saniye sürdüğü için telefonu otomatik açması da 3-5 saniye sürüyor. Onun haricinde ciddi oranda batarya performansında azalma ve ağır oyunlarda ciddi ısınma yaşanıyor. Isınma gerçekleştiğinde parlaklığı %75'ten fazla açamıyorsunuz. O yüzden bende 4.2.2 JB ye dönüş yaptım stock rom olarak. Onda da performans vasat olduğundan tek tek yüklemeye başladım güncellemeleri kullana kullana en iyi performansı 20b'de buldum fakat aramalarda ekranın geç gelmesi problemi devam ediyor. Araştırdığımda Avrupaya gelen 20d romunda tüm bu problemler düzeltilmiş. Bakalım Uzak doğu ve Türkiye'ye ne zaman gelecek.