LG G2 Isınma ve Pil.

Anderian

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Arkadaşlar Top eleven - Hobbit - Clash of clans oynuyorum sürekli hatta hobbit ve clash of clans ta sürekli giriyorum diyebilirim. telefon ısınıyor normal mi sizce? birde günde 1 kere sarj ediyorum normal mi?

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Top eleven - Hobbit - Clash of clans oynuyorum sürekli hatta hobbit ve clash of clans ta sürekli giriyorum diyebilirim. telefon ısınıyor normal mi sizce? birde günde 1 kere sarj ediyorum normal mi?

Cpu z uygulamasini indirip ordan batarya sekmesinden telefonun isinma derecesini soylersen iyi olup olmadigini soyleyebiliriz. Gerci su ana kadar hic asiri isinmayla karsilasmadim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
[MENTION=383080]SuperMod[/MENTION] 'un dediği gibi Değeri Paylaşmalısın

Bykursat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Isınma bendede var ya yarım saat felan oynadıktan sonra telefon iyi ısınıyor :\

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Isınma bendede var ya yarım saat felan oynadıktan sonra telefon iyi ısınıyor :\

Tabi ki isinicak telefon cunku sonucta o oyunu calistirmasi icin bir islemci bir güç harciyor. g2 nin asiri isindigini gormedim. Batarya temperature degerini paylasirsaniz yorum yapabiliriz.

Bykursat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tabi ki isinicak telefon cunku sonucta o oyunu calistirmasi icin bir islemci bir güç harciyor. g2 nin asiri isindigini gormedim. Batarya temperature degerini paylasirsaniz yorum yapabiliriz.

Bu batarya tempature degerini harici programla mı ölçeçeceğiz?

abdlhamit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar yaklaşık 10 dakika kadar Where is my water 2 oynadım sıcaklık 40.3 oldu, şarjda %8 falan gitti. Bu değerler sizce normal mi? (Not: wifi, led, %50 parlaklık)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Batarya sıcaklıgı degıl ıslemcı sıcaklıgına bakacaksınız. A1 cpu ıle bakabilirsinız

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ısınması normal bişey her lg de buluyorum bu sorunu hep ısınıyor ona kafanı takmada sarja habire takmak sağlıklı değil

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
tek çare oynamamak sanırım bende bi 15 dk filan oyun oynadım ısındı acaip çözümüde olacağını düşünmüyorum sanki ne bilim kılıf filan :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bendede lg nexus 5 var falan 15 dk clash of clans oynayınca sıcaklık 40.0 oluyor normal mi sizce ?

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bence cok normal aynı clash of clans hastasıyım bende ama söyle bişey var netini 2g de kullan 3g de kullanırsan cok ısınır 2g de kullanırsan ama oyuna 5 dk felan dur yada 10 dk o zaman ısınma olmaz ama habire ısınıyosa durduk yere o zaman sorun var demektir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim lg g2 bu kitkat sürümü geldikten sonra telefonda aşırı ısınma ve sarjı cabuk bitmeye basladı. sizde farkına vardınız mı

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Ya arkadaşlar hiç s4 ü ısınınca gördünüz mü, G2 nin ısınmış hali buzdolabı kalıyor yanında ben rahatsız edici ısınma yaşamadım hiç,bence normal ısınıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
evet bu sorunu bende yaşıyorum ve bir türlü çözemedim. telefona soğudum resmen. ne güncellemeymiş arkadaş.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben 2 ay kadar süre sonra LG G2 yada Galaxy S4 alacağım 1 haftadır araştırıyorum ikisinide ama bir türlü karar veremedim lg nin lcd ekranı biraz şüphelendirdi beni bide kamerası zayıf çünkü beyaz tonları patlatıyor fotoraflarda bide 16 gb dahili deposu var az buluyorum eklemede yapılamıyor ama s4 de 16/32/ve ekle 64 gb olabiliyor lg nin 32 gb lıkıda var ama fiyat farkıda var lg g2 kullananlardan görüşlerini istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben Cpu - Z programını kullanıyorum telefonda clans yada hobbıt gıb oyunlar oynammıyorum sadece traffıc rager da takılıyorum ama sosyal medyada ve netı cok kullanıyorum ve sıcaklık genelde 33-39 arasında değişiyor sizce sıkıntı varmı ve idealı ne olmalı ?

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kardesim bence ccoook normal cünkü aynı oyunu bende oynuyorum ama cook normal ısınması ve pilin bitmesi zaten clash of clans oynayanlar pil yetmediğinden sikayetci ısınması ve pil bitmesi cok normal

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende lg g2 kullanıyorum her telefon ısınıyor ısınması gayet normal

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Yahu ısınmayı takmayın kafanıza. 1 Saat real racing oynayın telefon ateş gibi oluyor ama bir zararı yok. Bu işlemciler vs test edilip satılmıyormu firmalara? Sonuça içinde soğutucusu yok ısındınmı devam ediyor. Her telefon ısınıyor ip5s'de ısınıyor, G2 de, Note 3te takmayın bu kadar. Bırakın cok ısınsın alev alev olsun bişi olursa gidin yenisinle değiştirme yaptırın.

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Performans düşüklüğü olmadıkça takmayın fazla kafaya.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Performans düşüklüğü olmadıkça takmayın fazla kafaya.

G2'nin en büyük sorunuda bu, telefon ne kadar çok ısınırsa ısıyı düşürmek için çekerdeklerimi ne kapatıyormuş haliyle fps düşmeleri performans kaybı yaşatıyor. RR3 ü uzun süre onayınca oluyor ama 30 40 dk oynaynca pek olmuyor.

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
G2'nin en büyük sorunuda bu, telefon ne kadar çok ısınırsa ısıyı düşürmek için çekerdeklerimi ne kapatıyormuş haliyle fps düşmeleri performans kaybı yaşatıyor. RR3 ü uzun süre onayınca oluyor ama 30 40 dk oynaynca pek olmuyor.
mecbur bu telefon böyle alısmak gerek :) bak bana dert etmiyorum artık bataryayı biterse biter :)

pianoman

Asistan
Reaksiyon puanı
3
İnce ve dar bir kasaya sahip belli ölçüde ısınması gayet doğal.

nautilus5187

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İsınma sorun olmuyor demeyin arkadaslar dikkat edin çünkü g2 de ekranda sarı benek hatasına yol açıyor ısınınca benim başıma geldi uygun bir zaman da garantiye göndereceğim ekranını degisiyormuş garanti lakin anlaşılan garanti bitince oyun falan acmicaz :D

ydgr4

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Burada bahsedilenler pil sıcaklığı degilmi. Islemci sıcaklıkları 40 derece olamaz herhalde isinmis hali. Benim Islemci isinmis hali 60 derece oluyo normal mi sizce.