Arkadaşlar Top eleven - Hobbit - Clash of clans oynuyorum sürekli hatta hobbit ve clash of clans ta sürekli giriyorum diyebilirim. telefon ısınıyor normal mi sizce? birde günde 1 kere sarj ediyorum normal mi?
Isınma bendede var ya yarım saat felan oynadıktan sonra telefon iyi ısınıyor :\
Tabi ki isinicak telefon cunku sonucta o oyunu calistirmasi icin bir islemci bir güç harciyor. g2 nin asiri isindigini gormedim. Batarya temperature degerini paylasirsaniz yorum yapabiliriz.
Bu batarya tempature degerini harici programla mı ölçeçeceğiz?
Evet play store dan CPU Z programini kurun. Battery sekmesindeki temperature kisminda yazar.
Peki oyunu açtıktan sonra mı yapacağız?
Yoksa gördüğümüz değeri direk mi yazacağız
Oyunu normal seyirde oynayin oyun bitince girip bakabilirsiniz. O deger isinma derecesidir.
bence cok normal aynı clash of clans hastasıyım bende ama söyle bişey var netini 2g de kullan 3g de kullanırsan cok ısınır 2g de kullanırsan ama oyuna 5 dk felan dur yada 10 dk o zaman ısınma olmaz ama habire ısınıyosa durduk yere o zaman sorun var demektirArkadaşlar Top eleven - Hobbit - Clash of clans oynuyorum sürekli hatta hobbit ve clash of clans ta sürekli giriyorum diyebilirim. telefon ısınıyor normal mi sizce? birde günde 1 kere sarj ediyorum normal mi?
kardesim bence ccoook normal cünkü aynı oyunu bende oynuyorum ama cook normal ısınması ve pilin bitmesi zaten clash of clans oynayanlar pil yetmediğinden sikayetci ısınması ve pil bitmesi cok normalArkadaşlar Top eleven - Hobbit - Clash of clans oynuyorum sürekli hatta hobbit ve clash of clans ta sürekli giriyorum diyebilirim. telefon ısınıyor normal mi sizce? birde günde 1 kere sarj ediyorum normal mi?
Performans düşüklüğü olmadıkça takmayın fazla kafaya.
mecbur bu telefon böyle alısmak gerekG2'nin en büyük sorunuda bu, telefon ne kadar çok ısınırsa ısıyı düşürmek için çekerdeklerimi ne kapatıyormuş haliyle fps düşmeleri performans kaybı yaşatıyor. RR3 ü uzun süre onayınca oluyor ama 30 40 dk oynaynca pek olmuyor.