Lg g2 işimi görürmü ve güncellemeyi kesermi ?

bydark

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
meraba ben lg g2 32 gb almayı düşünüyorum fakat uzun kullanamazsın diyolar güncellemeyi kesebilirler dediler biraz tırstım açıkçası benim telefondan yapcaklarım oyun oynarım ve internete girerim ama uzun gitsin istiyorum sizce lg g2 almalımıyım cevaplarınızı bekliyorum iyi günler

furkandeniz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
lg g var bende adamlar lg g3 cikardilar hala guncelleme yi kesmediler yani sikinti cikacagini zannetmiyorum. bence teleon tercihin yerinde gayet guzel bir telefon:thumbup1::thumbup1::thumbup1:

alibaran43

Asistan
Reaksiyon puanı
0
meraba ben lg g2 32 gb almayı düşünüyorum fakat uzun kullanamazsın diyolar güncellemeyi kesebilirler dediler biraz tırstım açıkçası benim telefondan yapcaklarım oyun oynarım ve internete girerim ama uzun gitsin istiyorum sizce lg g2 almalımıyım cevaplarınızı bekliyorum iyi günler
Bence o fiyata xperia Z1 alabilirsin onun güncelleme desteği kesilmez daha sağlam daha şık malzeme kalitesi daha iyi bir tek ekran kötü oda o kadar sıkıntı yapmaz ben Z1'e bakmanı öneririm

bydark

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben arkadaşımla vatana gittim 2 telefonu da elime aldım z1 e baktım çok küçük geldi ekranı ve rengi cidden soluk geldi (dış görünüşü değil :D ) lg g2 yi elime adlım gayet akıcı geldi telefon ama güncellemeyi kesmemeleri lazım en az 2 sene kullanmam lazım. bide bişi sorcam lg g3 ile g2 arasındaki fiyat farkı ne kadar olabilir acaba

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677

Ben kullanıyorum ve süper cihaz. Öneririm. Ama kılıfla kullanmalısın. Çerçeveleri çok ince.

bydark

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
g2 daha önceki modelleri 1 sene de unutmuş dedi arkadaşım güncellemeyi 1 senede bırakır dedi ben almak istiyorum. ama arkadaşım aklımı çalıyo.

enocenes

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Güncelleme dediğin nedir ki? 1 sene sonra güncellemeyi kestiğinde rom atarsın

bydark

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kararım kesin artık :D g2 32 gb alcam hepinize teşekür ederim saolun.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
kararım kesin artık :D g2 32 gb alcam hepinize teşekür ederim saolun.

Kardeşim ne kadar G2 kullanıyor olsam da fanboy olmadığım için uyarayım. Şebeke üzerinden görüntülü görüşme yok. Google Play'deki uygulamalarla görüntülü görüşme yapabilirsin.

bydark

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim ne kadar G2 kullanıyor olsam da fanboy olmadığım için uyarayım. Şebeke üzerinden görüntülü görüşme yok. Google Play'deki uygulamalarla görüntülü görüşme yapabilirsin.

görüntülü pek görüşme yapıyorum zaten çok sorun olmaz . sölediğiniz için de teşekkür ederim

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
güncellemeyi kimse bilemez lg den başka fakat şimdiye kadarki modellere baktıgımızda lg nin güncellemede sabıkası kabarık g2 ye 4.4.2 yi bile verene kadar canı çıktı lg nin :) düşün artık
not: g2 süper telefon güncelleme almasa bile şuanki haliyle uzun yyıllar götürür merak etme olmadı ilerde rom kurarsın :)

İSS-1

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Güncelleme olayında karıştırılan birşeyler var gibi. Cihaziçi olan cihazın kamera, dokunmatik algılama vs. gibi konularda verilen güncelleme var birde sürüm yükseltme olan (4.1.2 - 4.4.2) gibi güncellemeler var.

LG mutlaka cihazda kullanıma yönelik kronik sorunlar oluşturan durumlar olursa bunun için güncelleme verecektir. Onun dışında Android 5 güncellemesi verir mi orası tartışılır ki vermemesi yüksek ihtimaldir.

Cihazınız düzgün sorunsuz çalışıyorsa gerisini boşverin.

LG G2 Kitkat güncellemesinden önce kitkat kitkat diye ortalığı ayağa kaldırıp sırf k,tkat kullanmış olmak için bunu isteyenler güncelleme geldikten sonrada yana yakıla güncelleme sonrası sorunları için tutuşmuşlardı . . .

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Güncellemede falan başarılı değil LG
Her zaman aynı tek güncelleme verip geçer :lol:

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bi telefonun güncellemesinin kesilmesi o telefonun kullanılamayacağı anlamına gelmez. Fiyatına göre gayet işinizi görecek bir cihaz.

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Canavarcık buraya da yazmış tabiki:D LG bu telefona kaç güncelleme vermiş beraber sayalım 10a,b,c.d.e.f,g,h 20a,b,c.d tek güncelleme vermiş dimi:) LG güncelleme işini toparlıyo çünkü artık qualcomm işlemciler kullanıyo,eskiden kullandığı teksas işlemcilerin windows driver problemi yüzünden ya bir ya hiç güncelleme alıyordu lgler,koreye çatır çatır veriyolar,gelişmiş avrupa ülkelerine de aynı malesef ülkemiz için geçerli bir durum değil bu türkiyeye yalnızca 3 güncelleme verildi.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
765
LG G2 yarı yolda bırakmaz diye düşünüyorum.