Lg g2 ekran!

GrknTksy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar LG G2 telefonum var. Bir kere yere düşürdüm ekran tuz buz oldu LG servisinde 500 TL'ye değiştirttim. Yaptıralı 2 hafta olmadı aksilik telefon banktan aşağı düştü kısa bir mesafe ve yine ekran tuzla buz. Yani böyle bişey olabilir mi bu nasıl iş anlamadım. Bu kadar dandik olamaz. Sizce LG'ye itiraz etsem bişeyler olur mu ?

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Drop testlerde belliydi? Birazda şans işi bu. Sony z1 iç ekran gidiyordu düşünce

GrknTksy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Olacak iş değil ya. İtiraz bir işe yarar mı ?

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Kırıldıktan sonra telefonda koruyucu kullanmadınız mı? Geçmiş olsun.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Sonuçta ekran Camdan yapılma çelikten yapılma değil. Bir vazoyu yere düşürdüğümüzde bazen kırılıyor bazen kırılmıyor şans. Ben kaç kere düşürdüm bişi yok siz her düşürmenizde çamını parçaladığınızı söylüyorsunuz. Spingen slim armor alıcaksınız jelatin kullanıcaksınız bunların olmasını engelleyeceksiniz. Her telefon narindir her telefonun ekranı camdan kırılan malzemeden yapılıyor :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Geçmiş olsun bu arada. Eğer bunuda 500 tl ye yaptırırsanız bir LG G2 daha satın almış olucaksınız :D

GrknTksy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kullandım ekran koruyucu da vardı üstünde. İlk kırıldığında da gerçekten sağlam bi kılıf vardı ama o zaman tam ekran üstüne düştü ona hadi neyse dedim de bu olmadı. Teşekkürler Ali hocam.

Sonuçta ekran Camdan yapılma çelikten yapılma değil. Bir vazoyu yere düşürdüğümüzde bazen kırılıyor bazen kırılmıyor şans. Ben kaç kere düşürdüm bişi yok siz her düşürmenizde çamını parçaladığınızı söylüyorsunuz. Spingen slim armor alıcaksınız jelatin kullanıcaksınız bunların olmasını engelleyeceksiniz. Her telefon narindir her telefonun ekranı camdan kırılan malzemeden yapılıyor :D

Geçmiş olsun bu arada. Eğer bunuda 500 tl ye yaptırırsanız bir LG G2 daha satın almış olucaksınız :D

Allah razı olsun Vikings. Ama burda LG'nin malzeme kalitesinin dandikliği ortaya çıktı. İtiraz edip, kalite kontrol testi istiyeceğim.

Reaksiyon puanı
1
Ben bi kere dusurdum ama slim armor ve buff ekran koruyucu var hic bisey olmadi.. bu slim armor savasa gitsen sorun olmaz gibi his veriyo

GrknTksy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Keşke bende kullansaydım diyicem ama olan oldu kardeş yapacak bişey yok. Bakalım yarın LG ile ne yapacağız

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Kullandım ekran koruyucu da vardı üstünde. İlk kırıldığında da gerçekten sağlam bi kılıf vardı ama o zaman tam ekran üstüne düştü ona hadi neyse dedim de bu olmadı. Teşekkürler Ali hocam.

Allah razı olsun Vikings. Ama burda LG'nin malzeme kalitesinin dandikliği ortaya çıktı. İtiraz edip, kalite kontrol testi istiyeceğim.

Yahu anlamıyorum neden LG nin dandikliği ortaya cıktı diyorsunuz? Sony Samsung İphone HTC bunlar yere düştüğü zaman ekranları kırılmıyormu? ben 10 kere düşürürüm kırılmaz sen 1 kez düşürürsün kırılır. Bu tamamen şans işidir kırılacağı varsa kırılır. Sonuçta elimizdeki bir nazik telefon elektronik eşya tabikide kırılıcak bozulucak bunun için önlem almamız gerekiyor. Gorilla Glass 15 de kullansa 100de kullansa o ekran her türlü kırılacaktır. Telefon ekran kırılması kullanıcıya ayittir bu yüzden bedava değişim veya telefon değişimi yapmazlar söyliyim :D

Ben bi kere dusurdum ama slim armor ve buff ekran koruyucu var hic bisey olmadi.. bu slim armor savasa gitsen sorun olmaz gibi his veriyo

Zenciler nasıl bu kadar rahat yürüyorlarsa Slim armor kullananda o kadar dikkatsiz kullanabiliyor telefonu :D Ama ne kadar cok dikkat edersen o kadar cok düşürüyosun :P

S

SDN Okuru

SDN Okuru
samsung ve lg kore patentli ürünler sağlıklı kullanın kılıf, kırılmaz jelatin vs yoksa sıkça ekran parası ödersiniz

GrknTksy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O şanssızlıkta hep bana mı denk geliyor dostum ? 6 aydır kullanıyorum 2 kere düştü ve 2sinde de cam tuz buz bari dokunmatik çalışsa o da yok. Diğer markalarda da oluyo tabi ki ama bu kadar değildir net. Ben gerekli itirazları yapıcam ama bu telefonları yanımızda çelik zırhla taşıyalım diye yapmıyolar değil mi ? Bi kalite kontrol şart.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
O şanssızlıkta hep bana mı denk geliyor dostum ? 6 aydır kullanıyorum 2 kere düştü ve 2sinde de cam tuz buz bari dokunmatik çalışsa o da yok. Diğer markalarda da oluyo tabi ki ama bu kadar değildir net. Ben gerekli itirazları yapıcam ama bu telefonları yanımızda çelik zırhla taşıyalım diye yapmıyolar değil mi ? Bi kalite kontrol şart.

Bazı yerlerde haklısın tabi. Şimdi telefonu belki balkondan düşürdün belki oturduğun sandalyeden düşürdün bunun boyutunu hesaplayabilirlermi bilemiyorum ama ekran kırılma sorunları kullanıcıya ayittir. Tabi yine itirazını yap bişiler de bakalım ne diyecekler :)

GraFitee

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Keşke bende kullansaydım diyicem ama olan oldu kardeş yapacak bişey yok. Bakalım yarın LG ile ne yapacağız
İlk olaydan sonra önlem almamanız, hatalarınızdan ders almadığınızı gösterır.Keşke demeden önce önlemınızı anlamanız gerekırdı.Bende bır cok kez düşürdüm ,fakat koruyucu kılıf sayesınde hıcbır problem yaşamadım.Tekrar geçmiş olsun.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
İlk olaydan sonra önlem almamanız, hatalarınızdan ders almadığınızı gösterır.Keşke demeden önce önlemınızı anlamanız gerekırdı.Bende bır cok kez düşürdüm ,fakat koruyucu kılıf sayesınde hıcbır problem yaşamadım.Tekrar geçmiş olsun.

Dediğim gibi her telefon kırılgan. Eğer telefon alıyorsak ve milyar para veriyorsak koruma amaçlı bir spinger almak yeterli diye düşünüyorum. Kılıf fobisi olanlar cok daha dikkatli olucaklar ama yeri geldiğindede 500 tl vermeyi bilicekler :) kılıf şart abi kılıfsız olmaz telefon. Sonuçta dış görünüş ile hava atmak için almıyoruz telefonun bize sunduklarından faydalanmak için alıyoruz. Onu korumak yerine dahada korunmaz hale getiriyoruz kılıf almayıp :)

GraFitee

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Dediğim gibi her telefon kırılgan. Eğer telefon alıyorsak ve milyar para veriyorsak koruma amaçlı bir spinger almak yeterli diye düşünüyorum. Kılıf fobisi olanlar cok daha dikkatli olucaklar ama yeri geldiğindede 500 tl vermeyi bilicekler :) kılıf şart abi kılıfsız olmaz telefon. Sonuçta dış görünüş ile hava atmak için almıyoruz telefonun bize sunduklarından faydalanmak için alıyoruz. Onu korumak yerine dahada korunmaz hale getiriyoruz kılıf almayıp :)

Sıfır çerçevenin cazibesi diyelim... ;)

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Akilli telefonu dusurmuyeceksin kendin dus ama telefon dusmesin sirf lg degil her akilli telefonda boyle malesef ancak saglam armor kiliflar cozum olabiliyor buna ancak o da kaba duruyor

GrknTksy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sıfır çerçevenin cazibesi diyelim... ;)

Kesinlikle :) kılıf takınca odundan farkı kalmıyor. Ama kılıf kullandığım halde de şansa yüz üstü kapaklanıp ekran yine kırıldı :) Bir türlü kılıf tutmadı bu telefon bende diyelim :) Herkese teşekkürler arkadaşlar.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Kesinlikle :) kılıf takınca odundan farkı kalmıyor. Ama kılıf kullandığım halde de şansa yüz üstü kapaklanıp ekran yine kırıldı :) Bir türlü kılıf tutmadı bu telefon bende diyelim :) Herkese teşekkürler arkadaşlar.

Ben 0.2mm kılıfla kullanıyorum, hiç ekran koruyucu da takmadım. bir kaç kez düşürdüm çok şükür bir şey olmadı. Sanırım kasko yaptırdığım için kırılmıyor kerata. Kasko yaptırınca telefon da sağlamlaşıyor sanki. :P

GrknTksy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben 0.2mm kılıfla kullanıyorum, hiç ekran koruyucu da takmadım. bir kaç kez düşürdüm çok şükür bir şey olmadı. Sanırım kasko yaptırdığım için kırılmıyor kerata. Kasko yaptırınca telefon da sağlamlaşıyor sanki. :P

Aman Allah korusun hocam kimsenin cebine zarar gelmesin tabi. 1800 telefona verince o an 300 TL gözümde çok büyümüştü :) Neyse sağlık olsun artık

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Aman Allah korusun hocam kimsenin cebine zarar gelmesin tabi. 1800 telefona verince o an 300 TL gözümde çok büyümüştü :) Neyse sağlık olsun artık

Amin. bak kasko yaptırsaydın şimdi bedavaya yaptırmıştın. o 300 lirayı da fazlasıyla çıkarmıştın.

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar LG G2 telefonum var. Bir kere yere düşürdüm ekran tuz buz oldu LG servisinde 500 TL'ye değiştirttim. Yaptıralı 2 hafta olmadı aksilik telefon banktan aşağı düştü kısa bir mesafe ve yine ekran tuzla buz. Yani böyle bişey olabilir mi bu nasıl iş anlamadım. Bu kadar dandik olamaz. Sizce LG'ye itiraz etsem bişeyler olur mu ?
hakkını bence ara ama kullanıcı hatası geçer bu lg g2 nin çerçevesi çok ince bu yüzden çerçeveye gelen ufak darbe ekranı bitiriyor :( hakkını ara tüketici haklarına ver şikayetvar.com a filan yaz dene ama sanmıyorum ben :( Geçmiş Olsun.

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ya tamam normal bişey bu da düşünce cercevesine bi baksanıza telefonun nerdeyse bosluk yok bence normal LG bunu düşünerek yapmıstır ekranı felan