LG G2 Drop Test

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
[video=youtube;lQQXkjrdBRc]http://www.youtube.com/watch?v=lQQXkjrdBRc[/video]

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Bi sıkımlık canı varmış ...

T800

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Gitti güzelim telefon :P

Dea

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Z1 den Sonra Buda Gitti En Sağlam Yine Note 3 Çıktı Zaten Böyle Telefonların Kesinlikle Kılıfla Kullanılması Lazım

ffgul

Profesör
Reaksiyon puanı
8
>>Yazık ya parçalayana kadar uğraştı tlf.nu..
>>İnsanın içi gider 1600 tl yi yere bilerek atarken...

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Millet boşuna Xperia Z , Z Ultra , Z1 + HTC One , One Mini almıyor dayanıklılık da bir yerde önemli kılıf demesin kimse kılıfta bir yere kadar koruyor telefon yapıcaksan hem içini hem dışını yapıcaksın lg gitsin çamaşır makinesine kamera falan koysun

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
bu testi samsung ch@t527 yani gt-s5270k ile yapsın zeminden parça kopartır çizilme dışında hasar görmüyor benimki çok düştü hala ölmedi...
ölsene ch@t527 takozu!
GT-S5270CSKINU-24248-0.jpg
Samsung-Ch@t-527-specifications.jpg

takoz bu.

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Ekran çerçevesi az ekran büyük, kırılması normal

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Gitti fıstık gibi telefon. :D Yine de Z1 kadar sağlamı yok.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
GT-S5270CSKINU-24248-0.jpg

bunu verelim bununla yapsın testleri lg g2'yi bana versin bu takoz m.youtube.com 'daki videoların 1,5 dakikasını oynatıp durmaya başladı takoz.

Sansar667

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
526
Bu telefonun kullanım kılavuzunu okuyan görmüştür ''güvenli ve verimli kullanım talimatları'' kısmında ''düşürmeyiniz'' yazdığını... Adamlar boşuna yazmamış :D

teknoboy1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu almayı düşünüyodum bu videodan sonra vazgeçtim gerçi normal çerçeve ince olunca dayanıksız oluyo telefon

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
İlk defa Note 3 ten daha dayanıksız bir amiral telefon görüyorum.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
bütün videoları seyrettikten sonra kimse sonye ince çerçeve yap diyemez heralde:) sony bundan sonraki cihazlarında da kalın çerçeve yapacaktır, şirket olarak öncelikleri sağlamlık. Dizayn vs sonraki iş.

teknoboy1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Z1 çerçevesi de abartı biraz. Yanlar normal ama alt ve üstte çok kalın

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Z1 çerçevesi de abartı biraz. Yanlar normal ama alt ve üstte çok kalın
Ben bir abartı görmüyorum herkes kenarı köşesi oval kullanmak zorunda değil Samsungun Galaxy S2 modelide bir süre en çok beğenilen tasarım olmuştu Sony de köşeli telefon üretiyor bunda abartı sayılabilecek bir durum olduğunu sanmıyorum. Z1 tam dayanıklılık telefonu tabiki çizilmeyecek suya dayanıklı olan cihaz basınca da dayanıklı olur dolayısıyla çizilmez

teknoboy1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben bir abartı görmüyorum herkes kenarı köşesi oval kullanmak zorunda değil Samsungun Galaxy S2 modelide bir süre en çok beğenilen tasarım olmuştu Sony de köşeli telefon üretiyor bunda abartı sayılabilecek bir durum olduğunu sanmıyorum. Z1 tam dayanıklılık telefonu tabiki çizilmeyecek suya dayanıklı olan cihaz basınca da dayanıklı olur dolayısıyla çizilmez
Köşeli tasarım ayrı konu zevk meselesi ben de köşeli telefonları severim mesela lumia 1020 nin çerçevesi kalın olmasına rağmen göze hoş geliyo ama xperia z1 de ekran çerçevenin yanında küçücük kalıyo bir de sanal tuşlar ekranda yer kaplıyo bence hoş bi durum değil kişisel görüşlerinize saygı duyarım :)

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
Diger videolarida izlerseniz(note3 izlemedim) z1 tamam disaridan hic bir darbe yok gibi ama telefon icten gidiyor ekrana goruntu filan gelmiyor. 5s ise asiri saglam ama 5c hasat oluyor

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Özel olarak dayanıklı yapılan takoz gibi cihazlar haric her cihaz düşünce hasar alır gayet normaldir, sadece telefon değil bilgisayar televizyon vs hangi aleti yerden yere vurusanız bir hasar alacaktır.

Burda düşünülmesi gereken hasar alıp almaması değil kazara elinizden düşmesi durumunda tek seferde perte çıkmaması en küçük hasarla atmasıdır. Bu da telefonlarda göze hoş gelmesede ancak kalın çerçevelerle mümkün, sonuçta darbenin emilmesi ekrana ulaşmaması lazım.

Piyasadaki Kılıfların %90'ı malesef ancak çizilmeye önlem olur alış iş telefonun kendisinde bitiyor. İnce çerçeve demek nabarsanız yapın ama sakın ola düşürmeyin demek.

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Başarılı olmaması normal ama en azından ilk seferde ekranı tuz buz olmamış.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
z1 videosunu iyi izlemediniz sanırım video sonunda telefon ekranı gidiyor oda çalısmıyor yanı tamam cok buyuk bır hasar almıyor gıbı gorunuyor ama sonuc aynı z1 de calısmıyor dusunce eskı bır z kullanıcısı olarak hemen sattım telı cunku tamırı 800 tl ve su gecırmezlık gıdıyor kısaca telın en buyuk ozellıgı çöp oluyor

teknoboy1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
z1 videosunu iyi izlemediniz sanırım video sonunda telefon ekranı gidiyor oda çalısmıyor yanı tamam cok buyuk bır hasar almıyor gıbı gorunuyor ama sonuc aynı z1 de calısmıyor dusunce eskı bır z kullanıcısı olarak hemen sattım telı cunku tamırı 800 tl ve su gecırmezlık gıdıyor kısaca telın en buyuk ozellıgı çöp oluyor
acaba telefon ne kadar yükseklikten düştü ve direk ekranın üstüne mi düştü ?

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
kıracağınıza bana yollayaydınız ya hayrına :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Telefonun bozulacağı varsa bozulur zaten ister düşür ister düşürme. Bizim milletimizin bi huyu var nedense firmalarla inatlaşıyorlar. Su geçirmez dedi mi? Su geçirtene kadar uğraşacak. Kırılmaz mı dediler? İlla onu kıracak. Sonra bi de kahraman edasında firmayı kötülerler. Olan sana oldu firmanın çok da şeyindeydi. Alın telefonu el bebek gül bebek sakince kullanın. Etrafını saran ince silikon bir kılıf alın yanlışlıkla düşerse de kurtarma şansınız olsun..
Dayanıklılık testleri hikayedir, özellik olarak G2 piyasada şuan 1 numara.. Samsung ekranıyla kuş tutsa da gözümde zerre değeri yok. Adamlar çamaşır leğenlerini eritip kasa yapıyorlar kardeşim. Elini yüzünü algılayan 2 sensör koyuyorlar hobaaa ne kadar akıllı telefon yav.. Telefon akıllı değil aslında kullanıcı akılsız. Ama iş performansa geldi mi muhtar emminin hacı muratı. Bak adamlar zarif, stabil, akıllı, fıstık gibi G2 çıkarmış. Marka fanboyluğunu bir türlü anlamıyorum. Samsungla Sonyle akrabalığınız, ortaklığınız mı var nedir?
Teknoloji çinde de olsa alın gelin demiş birileri. Bence bu lafın doğrusu böyle. Neyse işte öyle.