mendocino
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 81
[video=youtube;lQQXkjrdBRc]http://www.youtube.com/watch?v=lQQXkjrdBRc[/video]
Bi sıkımlık canı varmış ...
Z1 çerçevesi de abartı biraz. Yanlar normal ama alt ve üstte çok kalın
Ben bir abartı görmüyorum herkes kenarı köşesi oval kullanmak zorunda değil Samsungun Galaxy S2 modelide bir süre en çok beğenilen tasarım olmuştu Sony de köşeli telefon üretiyor bunda abartı sayılabilecek bir durum olduğunu sanmıyorum. Z1 tam dayanıklılık telefonu tabiki çizilmeyecek suya dayanıklı olan cihaz basınca da dayanıklı olur dolayısıyla çizilmezZ1 çerçevesi de abartı biraz. Yanlar normal ama alt ve üstte çok kalın
Köşeli tasarım ayrı konu zevk meselesi ben de köşeli telefonları severim mesela lumia 1020 nin çerçevesi kalın olmasına rağmen göze hoş geliyo ama xperia z1 de ekran çerçevenin yanında küçücük kalıyo bir de sanal tuşlar ekranda yer kaplıyo bence hoş bi durum değil kişisel görüşlerinize saygı duyarımBen bir abartı görmüyorum herkes kenarı köşesi oval kullanmak zorunda değil Samsungun Galaxy S2 modelide bir süre en çok beğenilen tasarım olmuştu Sony de köşeli telefon üretiyor bunda abartı sayılabilecek bir durum olduğunu sanmıyorum. Z1 tam dayanıklılık telefonu tabiki çizilmeyecek suya dayanıklı olan cihaz basınca da dayanıklı olur dolayısıyla çizilmez
aynen ben ekranı daha saglam diye umuyodum hayal kırıklıgı oldu bide bundan almayı düüşnüyodum vazgeçtim bunu görünce :S
telefonu çekiç olarakmı kullanıcaksın ?
acaba telefon ne kadar yükseklikten düştü ve direk ekranın üstüne mi düştü ?z1 videosunu iyi izlemediniz sanırım video sonunda telefon ekranı gidiyor oda çalısmıyor yanı tamam cok buyuk bır hasar almıyor gıbı gorunuyor ama sonuc aynı z1 de calısmıyor dusunce eskı bır z kullanıcısı olarak hemen sattım telı cunku tamırı 800 tl ve su gecırmezlık gıdıyor kısaca telın en buyuk ozellıgı çöp oluyor