Lg G2 Desarj sorunu

furko64

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Lg G2 kullanicisiyim fakat telefonumun sarji cok az gidiyor ve pil bolumunde desarj yaziyor bu sorunu.nasil gidere bilirimdaha telefonu 2 kere sarj ettim

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Biraz acilbilgisi olan yok mu

teokrasi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ayarlar bölümünden girdiğimiz pil bölümündeki yerden mi bahsediyorsunuz yoksa ayrı bir uyarı mı yazıyor deşarj diye. Birde Ne kadar gidiyor onu da belirtirseniz

furko64

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Pil bolumunde desarj yaziyor dostum ortalama 5 saat anca gitti sarj

http://k1311.hizliresim.com/1h/l/unubu.png

teokrasi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
asasepuz.jpg

Bu sekilde mi yani demek istediğim

furko64

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aynen o şekilde fakat şarjım çok az gidiyor acaba sebebi ne ?
İncelemelerde bir günü dolu dolu çıkarabilir diyor bende 1 dk %1 sarjj gidiyor.

İlk aldıgımda direk 8-10 saat sarj etmedim acaba ondan olabilir mi ?

teokrasi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Zaten orda deşarj yazar basınca istatistiki bilgiler gelir. full asfalt 8 oynasam 5 saatten fazla gider ilk şarj önemli ama bu kadar fark etmez teli sen nerden aldın

furko64

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ve sadece knock özelligi ve mobil veri açık parlaklıkta %45 fakat 5 saati anca cıkarıyor acaba sizdede ilk günler böyle oldu mu?

İlk sarjda %86 da iken almak zorunda kaldım suan bataryayı tamamen bosalttım acaba tekrar dolduruyorum acaba düzelir mi ?

Normal bi telefoncudan aldım telefonu

teokrasi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yok ilk günde benim ki 2 günü geçti bence bataryası problemli cihazın

furko64

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Şuan cihazın tüm pilini boşalttım cihaz kapandı tekrar sarj ediyorum %100 olunca cekecegim bakalım bu sorun 1 hafta daha sürerse garanti yolunu tutacagız maalesef

teokrasi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
En doğrusu 3 yadav4 kez full bitirip şarj et bir dene

furko64

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tamam dostum bir hafta öyle yapacagım bakalım ne olacak olmazsa garantiye yollarım ilk sarj hatalı oldu sanırım benim belki ondan kaynaklıdır.

dorukoski

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben de g2 kullanıyorum şarj konusunda en ufak sıkıntım yok. Günde 10 saat dersimiz var telefonum benden çok arkadaşlarımda oyun oynuyolar veri,parlaklık %100,knock on,akıllı ekran vs. hepsi açık 1 günde artıyo bile

teokrasi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Device info diye and market te. Uygulama var onu indirip telin model board ve sevince özelliklerini yaza bilme imkanın var mi telin mtk işlemci olmasın diye mi kontrol etmek için

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeşim ben msi marka laptop kullanıyorum ve 3 ayda bir battery kalibrasyon yapıyorum bunun anlamı da şu bataryayı tamamen hızlı bir biçimde senin telefnda oldugu gibi boşaltıyor ve tekrar dolduruyorum normal şarj suresinde sanyorum senınkide öyle bir durum dejarj moduna almış telefon kendını ayarlarını kurcalamadıgına eminsen hiç beklemeden direkt garantiye gondermeni tavsiye ederim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar telefonu şarjı dolduktan hemen sonra çıkarırsanız şarjı bir gün gidiyor. Ama %100 dolduktan sonra 3-4 saat daha şarjda kalırsa 2 günden fazla gidiyor. Ben akşamdan takıyorum sabaha kadar şarjda kalıyor ve 2 günden fazla kullanıyorum.

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Lg G2 kullanicisiyim fakat telefonumun sarji cok az gidiyor ve pil bolumunde desarj yaziyor bu sorunu.nasil gidere bilirimdaha telefonu 2 kere sarj ettim

Biraz acilbilgisi olan yok mu
bence bir garantiye ver en azından pili değiştirirler...

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Dostum benim Wifi, Senk, Led ve bir sürü uygulama açık Ekran parlaklığım %100 günde taş çatlasın 1 saat real racing ile bu kadar gidiyor :

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Sallama dostum,bende g2 kullaniyorum o degerleri yakalaman imkansiz..

K*çımdan sallıyorum dimi ? telefonu hackledim 10 saat kodlamasını ayarladım sonra böyle yaptım telefonumu sonra geldim burda sallamalar yapıyorum. Çıkarım nedir ? Firmadan para falanmı alıyorum ? ben gerçeği söylüyorum inanıp inanmanız için sizi zaten zorlamıyorum isteyen inanabilir ki benim böyle bir mecburiyetim yok ben kendim gayet memnunum sadece elimdeki bilgiyi paylaştım. Günde taş çatlasın 1 saatlik araba yarışından sonra full wifi ekran parlaklığı whatshapp gibi uygulamalar açık hatta saatlerce müzik dinliyorum ve bilmiyor ne yapabilirim sen söyle bakalım :) ? Buyur bu arada saat gece 1 den sonra birazcık real racing oynadım Whatshapptan biraz mesajlaştım ve 4 saat boyunca full müzik dinliyorum. Dc universe oynuyorum ve taktım kulaklığımı şimdi baktım Şarj olmuş %40, Benim bu işten bir çıkarım yok sadece elimdeki bilgiyi paylaştım ve dediğim gibi inandırmak gibi bir mecburiyetim yok ben mutluyum isteyen inanabilir isteyene açık adres veririm gelir bakar :):

solak17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
K*çımdan sallıyorum dimi ? telefonu hackledim 10 saat kodlamasını ayarladım sonra böyle yaptım telefonumu sonra geldim burda sallamalar yapıyorum. Çıkarım nedir ? Firmadan para falanmı alıyorum ? ben gerçeği söylüyorum inanıp inanmanız için sizi zaten zorlamıyorum isteyen inanabilir ki benim böyle bir mecburiyetim yok ben kendim gayet memnunum sadece elimdeki bilgiyi paylaştım. Günde taş çatlasın 1 saatlik araba yarışından sonra full wifi ekran parlaklığı whatshapp gibi uygulamalar açık hatta saatlerce müzik dinliyorum ve bilmiyor ne yapabilirim sen söyle bakalım :) ? Buyur bu arada saat gece 1 den sonra birazcık real racing oynadım Whatshapptan biraz mesajlaştım ve 4 saat boyunca full müzik dinliyorum. Dc universe oynuyorum ve taktım kulaklığımı şimdi baktım Şarj olmuş %40, Benim bu işten bir çıkarım yok sadece elimdeki bilgiyi paylaştım ve dediğim gibi inandırmak gibi bir mecburiyetim yok ben mutluyum isteyen inanabilir isteyene açık adres veririm gelir bakar :):

Sakin ol sampiyon..

Banane senin telefonundan isterse bir ay gitsin,bende kullaniyorum aynisindan..2. Attigin resimde wifi kapali mobil kapali tlf sarjini somuren bunlar,bari wifi acip veya mobili acip oyle alsaydin goruntu.. 😃

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ben 9 saatte bitiriyorum. Gerçi benim gibi kullananların hepsi aynı. Benim gibi kullanmıyorsun demekki the originals :D

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Sakin ol sampiyon..

Banane senin telefonundan isterse bir ay gitsin,bende kullaniyorum aynisindan..2. Attigin resimde wifi kapali mobil kapali tlf sarjini somuren bunlar,bari wifi acip veya mobili acip oyle alsaydin goruntu.. 

Şampiyon, ben telin wifisini kapattım çünkü kapatıp açtığım zaman One phone programında benin telefonum cıkıyor bağlanabilmem için onunla uğraşırken senin yorumunu gördüm. Benim telefonumdan sananeyse herşeye burnunu sokma ozaman şampiyon.

deryop58

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
G-2 alalı 2 hafta oldu yaklaşık. genel olarak bir sıkıntısı yok gibi ama şarjının övüldüğü kadar çok gitmediğini düşünüyorum. son olarak %8 olan pil seviyesinin durup dururken %9 a yükseldiğine şahit oldum. çok şaşırdım gerçekten. böyle birşey normal midir??

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
G-2 alalı 2 hafta oldu yaklaşık. genel olarak bir sıkıntısı yok gibi ama şarjının övüldüğü kadar çok gitmediğini düşünüyorum. son olarak %8 olan pil seviyesinin durup dururken %9 a yükseldiğine şahit oldum. çok şaşırdım gerçekten. böyle birşey normal midir??

Bir kere bana da denk gelmişti %9 ken %10 olduğunu gördüm. Heralde sistem tam ayarlayamadığı için olabilir. E normal böyle şeyler hoş karşılamak lazım sonuçta sarj düşmüyor artıyor bile :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Evet bende de oldu o artış bi kere =)

deryop58

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir kere bana da denk gelmişti %9 ken %10 olduğunu gördüm. Heralde sistem tam ayarlayamadığı için olabilir. E normal böyle şeyler hoş karşılamak lazım sonuçta sarj düşmüyor artıyor bile :D

o seviyeye kadar hızla düştüğü göz önünü alındığında o artışın iyi olarak değerlendirilmesi komik değil midir??:wink:

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
o seviyeye kadar hızla düştüğü göz önünü alındığında o artışın iyi olarak değerlendirilmesi komik değil midir??:wink:

O seviyeye kadar hızla düştüğünü size kim söyledi?. Telefonumunda şarj sıkıntısı yok ve şarjı uzun süre gidiyor. Bir günümü tamamen geçiriyorum.

deryop58

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kendim bizzat yaşıyorum. wifi açık ve ekran parlaklığı otomatik konumda yaklaşık her 2-3 dakikada 1 seviye düşüyor...