bence bir garantiye ver en azından pili değiştirirler...Lg G2 kullanicisiyim fakat telefonumun sarji cok az gidiyor ve pil bolumunde desarj yaziyor bu sorunu.nasil gidere bilirimdaha telefonu 2 kere sarj ettim
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Biraz acilbilgisi olan yok mu
Dostum benim Wifi, Senk, Led ve bir sürü uygulama açık Ekran parlaklığım %100 günde taş çatlasın 1 saat real racing ile bu kadar gidiyor :
![]()
Sallama dostum,bende g2 kullaniyorum o degerleri yakalaman imkansiz..
K*çımdan sallıyorum dimi ? telefonu hackledim 10 saat kodlamasını ayarladım sonra böyle yaptım telefonumu sonra geldim burda sallamalar yapıyorum. Çıkarım nedir ? Firmadan para falanmı alıyorum ? ben gerçeği söylüyorum inanıp inanmanız için sizi zaten zorlamıyorum isteyen inanabilir ki benim böyle bir mecburiyetim yok ben kendim gayet memnunum sadece elimdeki bilgiyi paylaştım. Günde taş çatlasın 1 saatlik araba yarışından sonra full wifi ekran parlaklığı whatshapp gibi uygulamalar açık hatta saatlerce müzik dinliyorum ve bilmiyor ne yapabilirim sen söyle bakalım? Buyur bu arada saat gece 1 den sonra birazcık real racing oynadım Whatshapptan biraz mesajlaştım ve 4 saat boyunca full müzik dinliyorum. Dc universe oynuyorum ve taktım kulaklığımı şimdi baktım Şarj olmuş %40, Benim bu işten bir çıkarım yok sadece elimdeki bilgiyi paylaştım ve dediğim gibi inandırmak gibi bir mecburiyetim yok ben mutluyum isteyen inanabilir isteyene açık adres veririm gelir bakar
:
![]()
Sakin ol sampiyon..
Banane senin telefonundan isterse bir ay gitsin,bende kullaniyorum aynisindan..2. Attigin resimde wifi kapali mobil kapali tlf sarjini somuren bunlar,bari wifi acip veya mobili acip oyle alsaydin goruntu.. 
G-2 alalı 2 hafta oldu yaklaşık. genel olarak bir sıkıntısı yok gibi ama şarjının övüldüğü kadar çok gitmediğini düşünüyorum. son olarak %8 olan pil seviyesinin durup dururken %9 a yükseldiğine şahit oldum. çok şaşırdım gerçekten. böyle birşey normal midir??
Bir kere bana da denk gelmişti %9 ken %10 olduğunu gördüm. Heralde sistem tam ayarlayamadığı için olabilir. E normal böyle şeyler hoş karşılamak lazım sonuçta sarj düşmüyor artıyor bile![]()
o seviyeye kadar hızla düştüğü göz önünü alındığında o artışın iyi olarak değerlendirilmesi komik değil midir??![]()