PrestigeMan
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 157
Aha ben saniyorum hemen taniyacak 1 saat 22dakika yaziyor
Yanlis yazmisim ya 1gun 11 saat sonra biticek

Aha ben saniyorum hemen taniyacak 1 saat 22dakika yaziyor
su an 1 gün 9 saat kaldı diyo 1 gün 9 saat sonra daha iyi olur insallah ve bu gps hep acıkmı kalcak öğrense bileSenin telefonuna süresiz ban atmışlar qnq![]()
su an 1 gün 9 saat kaldı diyo 1 gün 9 saat sonra daha iyi olur insallah ve bu gps hep acıkmı kalcak öğrense bile
bende öyle yaptım öyle daha iyi bi bakalım öğrenim bitince bana batarya dayanmıyo 99 dan 90 na oyunda oynamadım 2g de whatsapp takıldım 90 na 5 dk da indi insallah güzel batarya tasarrufu verirGps i yüksek hassasiyet te açmayın. Bataryadan tasarruf modunda açın.
su an 1 gün 9 saat kaldı diyo 1 gün 9 saat sonra daha iyi olur insallah ve bu gps hep acıkmı kalcak öğrense bile
bende öyle yaptım öyle daha iyi bi bakalım öğrenim bitince bana batarya dayanmıyo 99 dan 90 na oyunda oynamadım 2g de whatsapp takıldım 90 na 5 dk da indi insallah güzel batarya tasarrufu verir
cihaza laf yokta bataryası sorun hergün sarja takmak istemiyorum 99 dan 90 a 5 dk da indiEn iyi batarya tasarrufu manuel yaptığınız batarya tasarrufudur. Telefonu a'dan z'ye bilinçli kullanırsanız bataryadan maksimum verim alırsınız. Batarya programları sizin yerinize görev yapar. Görev yaparken yine bataryanızı kullanır doğal olarak. Yani aslında yaptığı tasarrufu kendisi kullanır, bazen hatalı çalışır daha fazla kullanır. O yüzden batarya programları, ram kontrol programları, task killer tarzı programları yüklemeyin. G2 için bu tarz uygulamalara hiç gerek yok. G2 zaten bunlara tepki olarak üretilmiş bir cihaz adeta.![]()
cihaza laf yokta bataryası sorun hergün sarja takmak istemiyorum 99 dan 90 a 5 dk da indi
ama nasıl diyem arkadas 2 günde 1 takıyor ben her gün takmak zorunda kalıyorum bu nasıl is anlamadım suan sarjda mesela telefon halbuki sabah 100 deydi 1 saatte yüzde 20 sarj harcadı bu günO sende biraz psikolojik takıntı oldu bence =))) Batarya belirli yüzdeler arasında değişiklik göstermez ki. ya hep hızlı biter ya da hep geç. %99'dan %1'e kadar kullanımına göre aynı oranda düşer. Yani mantıken böyle olması gerekir. Sen o arayı takıntı haline getirdiğin için sana öyle geliyordur belki.
ama nasıl diyem arkadas 2 günde 1 takıyor ben her gün takmak zorunda kalıyorum bu nasıl is anlamadım suan sarjda mesela telefon halbuki sabah 100 deydi 1 saatte yüzde 20 sarj harcadı bu gün
İşte senin sorununda burda dostum. Hatta kendin bile cevaplamışsın.
Arkadaşın 2 günde bir sen 1 günde bir takıyorsun. Arkadaşın daha az kullanıyor sen daha cok kullanıyorsun. Bu şarz sorunu genel olarak hemen hemen herkeste var bendede vardı [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] 'de de vardı. Yavaş yavaş yazılım oturdu artık eskisi kadar aşırı gitmiyor. İlerki zamanlarda gelicek güncellemelerde bu düzeltilecektir.
Sayfamda takıpte kalırsan yeni güncelleme hakkında bilgi alabilirsin: https://www.facebook.com/LGG2TR
Valla guruyu silecem yari yariya indirdi 3 gun giden sarj 2 gun zor gidiyor. Cidden gereksiz bi tarz programlar.
Alakası yok kardeşim nerden cıkartıyorsun bu tarz sorunları ? belki telefonunu daha fazla kullanıyorsundur. Ayarlar Genel Pil'e gir orda programın % kaç şarz yediğini söylermisin ? senin şarzını bu kadar cok götüren GPS olabilir onuda batarya tasarrufunda kullan.
Alakası yok kardeşim nerden cıkartıyorsun bu tarz sorunları ? belki telefonunu daha fazla kullanıyorsundur. Ayarlar Genel Pil'e gir orda programın % kaç şarz yediğini söylermisin ? senin şarzını bu kadar cok götüren GPS olabilir onuda batarya tasarrufunda kullan.
http://forum.shiftdelete.net/lg/371030-lg-g2-donmaya-basladi.html bi suraya bakarmısın bloother lütfen bide hard reseti nasıl atıyozOrtalığı karıştırma. Arkadaş doğru söylüyor. Bu tarz programlar kurmayın, hiçbir faydası yok, aksine pili sömürüyor.![]()
gps de netten yemez ama batarya dan weri ağı diyo adı üstündepeki bataryadan tasarruf dediğimizde mobil veri ve ağ üzerinden aldığı için telefon faturasına yansır mı yada gps kullanmamadaki veya bataryadan tasarrufu kullanmadaki mantık ne arkadaşlar![]()